mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sen olsan peder mi kendi ayaklarin mi ponpish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 beyler adam zenci bisikletinizi çalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 mrblack said: pazar gunu ne is yapiyolar kanka saka misin sen para kazanmanın günü olmaz güzel kardeşim. geçen yıl ben pazar günleri sabah 9, akşam 23 çalışıyordum. oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 dostum peder bank malesef batık bizim o yüzden öyle bi şansım yok. ha eğer olsaydı da kendi yolumu çizerdim zira hayatta alın teri ile kazanılan para her zaman miktar olarak kıyasla az olsa bile daha çok saygı görür. çünkü zaten ömür kısa, hayat trajik, ben her zaman annem babamın yarın bi trafik kazasında öleceğini düşünerek yaşarım. böyle bi durumda da her zaman tek başına yetebiliyo olman gerek. gene de kendi seçimin, bu bi zorunluluk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 zenci denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 küheylan said: para kazanmanın günü olmaz güzel kardeşim. geçen yıl ben pazar günleri sabah 9, akşam 23 çalışıyordum. oldu mu? oldu, gozlerim doldu eheuhe heralde AVM kasiyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 hayır avm işletiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 çok kasmıyordu ama tabi birinin durması lazımdı işlerin başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 avm kassa ne olur? negzel işte üstüne prim alıyorsa haftasonları coşar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 perakende sektöründe olsam + prim alsam her gün haftasonu olsun isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 said: oldu, gozlerim doldu şu kalıbı görmeyeli bayağı bi zaman olmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 aVm isletmek zewkli ve yorucu olmali en begendign avm hangisi yurticinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ilkokul terk kalıbı abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 adam bu topicde zengini diğer topic de fakiri mi oynuyor nedir, çift kişilikli troll asdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 perşembe pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abiiii salı dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 mrblack said: aVm isletmek zewkli ve yorucu olmali en begendign avm hangisi yurticinde? tamam abi kasma artık. crit yedin işte adamdan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 hissettim, telepatik bi bağımız var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tamam g.t oldum susiyim oliyim camdan atlayayim siz avm degil anca beni isletiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 iyi kâr getiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 mrblack said: esas sen niye almiyorsun yani araba bu anormal bise almiyorum burada kendi ayaklari uzerinde duran ve +40k kazanan arkadaslar var ise beni biraz aydinlatabilirler mi? yardima ihtiyacim var Buyrun benim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ayda +40k? adam bi de ağlıyor olm sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 wastyrx abi ben de ayaklarimin ustunde durmak istiyorum ama biliyorum ki bu hic kolay degil sen su basari oykunden ozet gecsene var mi tavsiyelerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 wastyrx said: Babanı devir şirketi ele geçir.. Demişim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 babanı zehirle dedi sanki.. hiç hoş değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar