Creus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 benim emektar mouse'un artık üst tarafında ki glide eridi gitti. Sağa giderken mouse ile sürtünüyor gibi oluyor. Türkiye de nerden bulabilirim bu mouse lar için glide. Almak istiyorum netten d ebakınıyorum ama yoklar sanırım. Bilen gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 benimki de dokuluyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ya bi de azıcık sürtünüyodu rahatsız etmicek şekilde. gittim orayı oydum kurcaladım filan şimdi tam bir skandal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 buldum burda var birsürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bu siteden daha önce alışveriş yapan falan var mı acaba iyi midir razer bundle alcam iyiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 benimde 5 6 yıllık mx518'in arada usb bağlantısı kopuyor 2-3 sn sonra falan geri geliyor, herhalde yeni bir şey alma vakti geldi :( bu arada 3 kere stake değiştirdim ben buna, steelseries'in yine 5 tane kendi orijinali gibi olan skate'i var ondan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 o sitede yok galiba mx skates http://www.shop4gamers.com/main/steelseries_logiteh_mx_serisi_mouse_skatez-112-31-12.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Silphatos said: benimde 5 6 yıllık mx518'in arada usb bağlantısı kopuyor 2-3 sn sonra falan geri geliyor, herhalde yeni bir şey alma vakti geldi :( g5 ucuzlamıştı baya en son. 56 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 öyle yaparım herhalde, mx500'den beri aynı kaportaya alışınca insan başka mouse da kullanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 logitech amca bozulan mx518 yerine g5 yollamıştı bana. hala onu kullanıyorum hehe :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Silphatos said: o sitede yok galiba mx skates http://www.shop4gamers.com/main/steelseries_logiteh_mx_serisi_mouse_skatez-112-31-12.html tükenmiş burda da. gerçi sorunu çözdüm kısmen orda stoğa girene kadar idare edebilirim sanırım dp de burdan iyi ekmek yiyodur he. adamlara hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 g400 çıkıyor direk mx518 üstü. Hatta yurtdışında çıktı türkiyeye gelmesini bekliyorum. Direk mx518 bir nesil sonrası (zaten netten bakarsan direk mx518 successor'u diye geçiyor.) ah türkiyeye gelse de alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waryok Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 g-400 aldım 3 ay sonra bozuldu. sorun ne bilmiyorum ışık gidip gidip geliyordu en sonunda bi gitti hiç gelmedi :). Kablosunda sorun var galiba. Garanti olarak kasa fişi verdiler onu da kaybettim elimde duruyor sıfırından farksız ama çalışmıyor patladı bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Logitech'e yaz doğrudan. Bir çok kişiden duymuştum yeni mouse gönderdiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar