Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech MX518 mouse glides/skates

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim emektar mouse'un artık üst tarafında ki glide eridi gitti. Sağa giderken mouse ile sürtünüyor gibi oluyor. Türkiye de nerden bulabilirim bu mouse lar için glide. Almak istiyorum netten d ebakınıyorum ama yoklar sanırım. Bilen gören var mı?
Mesaj tarihi:
benimde 5 6 yıllık mx518'in arada usb bağlantısı kopuyor 2-3 sn sonra falan geri geliyor, herhalde yeni bir şey alma vakti geldi :(

bu arada 3 kere stake değiştirdim ben buna, steelseries'in yine 5 tane kendi orijinali gibi olan skate'i var ondan al
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

benimde 5 6 yıllık mx518'in arada usb bağlantısı kopuyor 2-3 sn sonra falan geri geliyor, herhalde yeni bir şey alma vakti geldi :(

g5 ucuzlamıştı baya en son. 56 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

o sitede yok galiba mx skates http://www.shop4gamers.com/main/steelseries_logiteh_mx_serisi_mouse_skatez-112-31-12.html

tükenmiş burda da. gerçi sorunu çözdüm kısmen orda stoğa girene kadar idare edebilirim sanırım
dp de burdan iyi ekmek yiyodur he. adamlara hll.
Mesaj tarihi:
g400 çıkıyor direk mx518 üstü.
Hatta yurtdışında çıktı türkiyeye gelmesini bekliyorum. Direk mx518 bir nesil sonrası (zaten netten bakarsan direk mx518 successor'u diye geçiyor.)

ah türkiyeye gelse de alsam.
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
g-400 aldım 3 ay sonra bozuldu. sorun ne bilmiyorum ışık gidip gidip geliyordu en sonunda bi gitti hiç gelmedi :). Kablosunda sorun var galiba. Garanti olarak kasa fişi verdiler onu da kaybettim elimde duruyor sıfırından farksız ama çalışmıyor patladı bende :(
  • Yeni Oluştur...