Joker Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Rerore said: 6 liralık para üstünü demir paralar şeklinde veren yerler var oldukça bahşişe inanmıyorum bu tip yerlerde bende son kuruşuna kadar topluyorum bozuk paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 acımam sos için bile geri gönderirim kuryeyi işi ne yazdıysam onu getirsinler hayrına getiriyolar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aquila said: bundan sonra para vermeyenin kapisinin onune montla sic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bunun etikle pek alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 deadbeat olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/fakirspotted.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aahhaha upgrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: Bu kafayla anca eve paket götürürsün sen. maaş alıyorsan götüreceksin, beğenmiyorsan işi bırak, senin yerine çalışacak biri mutlaka çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 senko said: bi an bahsis logaritmik artacak diye korktum np complete bahsis problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 öff bilgisayar kokuttunuz her yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 lan sen her konuştuğunda integral kokuyo biz bişey diyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ne zaman integral aldım lan forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 quantum field kokuyo o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: Bu kafayla anca eve paket götürürsün sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 lan kureyeler olmasa yarınız açlıktan geberir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 biz zenginler olmazsak da kuryeler açlıktan geberir. win-win. i'm truly sorry for your quantum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben yemegimi kendim gidip aliyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o yuzden iyi tutuyorum iste iliskilerimi tek besin kaynagim onlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Yanlis biryere uye olup yazdin bunu. Muhtelemen o siparisleri getirdigin kisiler biziz yani burasi zengin forumu Yanlis yere yaziyorsun. Bahsis verecekleri olanda artik vermiyecek haberinn olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adam kola değil 1.5 lt ice tea söylediyse asitsiz bişi filan o zaman napıyosun?hamburgere fap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bahşiş vermedim diye kolay gelsin dediğimde bile cevap vermeyenlerede ben bayaa bi bela okuyorum küfür basıyorum falan. git başka işe gir beğenmiyosan öğrenciyiz alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fanfan said: Merhab bu forumu arkadaşım vasıtasıyla tanıdım ve üye oldm. Size sormak istediğim ben burger kingte calısıyorum paket servişçi olarak. Evlere sipariş götürürken mega menu alanlara 1 LT pepsi verilio(kapalı şişede) ben bunu siparişi vermeden önce iyice bi sallıyorum eğer siparişi getirdiğim kişi bahşiş vermesse pepsiyi salladığımı sölemiyorum, bahşiş verirse şişenin gelirken sallandığını dikkatli etmesini sölüyorum. Böyle yapmamdaki amaç cidden o kdr emek sarfedip bi 50 kurus bile atmayan adamlara gıcık oluyorum? sizce yanlısmı yapıyorum? bu ne lan burger maaş vermiyor mu.söylenmiştirde ilk mesajdan sonrasını okumadım ahah ya o değilde ben bazen eve sipariş getirenlere ciddi üzülüyorum.üzülme değilde bi garip oluyorum bende o adam olabilirdim.bu yuzden mutlu olsunlar diye bol bol bahşiş bırakırım istanbul beyfendisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahhaha fakir, sonra basıyoruz yemeksepetinde 1 puanı 2 gün sonra kovuluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kimse trol kokusu almıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar