fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Merhab bu forumu arkadaşım vasıtasıyla tanıdım ve üye oldm. Size sormak istediğim ben burger kingte calısıyorum paket servişçi olarak. Evlere sipariş götürürken mega menu alanlara 1 LT pepsi verilio(kapalı şişede) ben bunu siparişi vermeden önce iyice bi sallıyorum eğer siparişi getirdiğim kişi bahşiş vermesse pepsiyi salladığımı sölemiyorum, bahşiş verirse şişenin gelirken sallandığını dikkatli etmesini sölüyorum. Böyle yapmamdaki amaç cidden o kdr emek sarfedip bi 50 kurus bile atmayan adamlara gıcık oluyorum? sizce yanlısmı yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bu kafayla anca eve paket götürürsün sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 maaş alıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben her zaman kola şişelerini dikkatli açarım. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/23302_110251389001571_6210_q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Yanlış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o kadar emek karşılığında paranı alıyorsun zaten. tipine vermiyor burger king. onun dışında ben genelde 1 tl filan kaldıysa para üstü bırakıyorum genelde. bir başka şey de sen istediğin kadar salla bir şey olmaz. millet düşünüyor gelirken sallanmış olabilir diye zaten. düşünmeyen de kirlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hangi burger king kardes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ayıp ve başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 geçen biri yaptı bunu bana, kola gelirken sallandı dedi, bursa da mısın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 türkiyede bahşiş kültürü yok ben de vermem , amerikaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adminden ip numaranı aldım, isim vs ogrendim. şimdi burger kinge seni şikayet etmeye gidiyorum print ettirdim yazdığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ne kadar saçma, adamın parası yoksa, visa ile aldıysa ne yapsın? kartın köşesini kopartıp bahşiş olarak mı versin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: Bu kafayla anca eve paket götürürsün sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Catzee said: geçen biri yaptı bunu bana, kola gelirken sallandı dedi, bursa da mısın sen ? arda bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: Bu kafayla anca eve paket götürürsün sen. adama ilk defa katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 senin o kadar gelip paketi ulaştırman için işverenin maaşını vermiyor mu zaten? Dışardan gelen siparişe ödenen paranın içinde senin maaşın da var zaten. Öyle düşün ve bir daha sallama o kolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yanlış yapıyosun arkadaşım. maaşını zaten alıyosun paşalar gibi bahşiş tamamen kişiye kalmış. bazen yüzsüzce bahşiş istiyolar iş arkadaşların ayar oluyorum. bahşiş vermeye özen gösteren biriyimdir bonkörde davranırım bahşiş konusunda ama bu tamamen müşterinin takdirine bırakılması gereken bi konu diye düşünmekteyim zira benimde zaman zaman bahşiş vermediğim/veremediğim olmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yav said: senin o kadar gelip paketi ulaştırman için işverenin maaşını vermiyor mu zaten? Dışardan gelen siparişe ödenen paranın içinde senin maaşın da var zaten. Öyle düşün ve bir daha sallama o kolayı. o konuda haklısın maaşı yetiyo ama restorantta 100 tllik yemeği masasına getiren garsona 20 tl bahşiş atan adam evinde ayağına kadar yemek getirince 50 kr. atmıyor ona kızıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 orada aslında yemek güzel olmuş diye atıyor bahşişi, aferin garson 25mt çok güzel taşıdın tepsiyi diyerek değil bunu açıklamak gerekmesi bile çok acıklı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nil haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 gold nerde 15kuponluk yiyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bi de %10'dur len ideal bahşiş, %20 bahşiş bırakan adam parasıyla şov yapma derdindedir, yanında hatun kişi olma olasılığı yüksektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hangi şubede çalışıyorsun sen bi de bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 6 liralık para üstünü demir paralar şeklinde veren yerler var oldukça bahşişe inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Lan önce sen, üstümde bozuk yok diyip üzerine yattığın para üstlerini ver vampir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar