Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 master accountum varmış önceden, girdim trial aldım aynı şifreyle giricen filan dedi iyi dedim, clientı yükledim filan, inatla şifre veya id yanlış diyip durdu. şifre filan resetledim değiştirdim zart zurt gene giremedim. bugün yeni ncsoft accountu alıp tekrar baştan trial aldım, şimdi yine giremiyorum kjfdsa. gerçekten anlamadım ne yapmam gerektiğini, sanırım tek bi client var? acaba yanlış (us falan) client mı çektim dedim ama trial accountumu aldığım yerden çektim işte nasıl yanlış olabilir. ühü yani, yardım plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 launcher options'da EU yerine NA seçili kalmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yeni bir topic açmadan buraya sorayım ,şimdi oyunu almaya kalksak ,önce ilk oynu sonra expansion mı alıyorz wow gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 eger expantioni alirsan satis sayfasinda su sekilde bir aciklama var: "Access to the full Aion® game via downloadable client." sadece expantion i alman yeterli gorunuyor. Satis Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Trial var mı bu arada ,sanırım başta vermiyolardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ascraeus said: launcher options'da EU yerine NA seçili kalmış olabilir. euh cevabı yeni gördüm bu arada, bi daha trial denersem bakayım buna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar