hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: fark etmez onu diyen de gerizekalıdır. Eğitim sisteminin neresinde Atatürk Muhammed'i döver tadında yazılar var ya? ahahaAbi gerçekten bunu mu anladın -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 3dk boyunca ilk 20sn gibi konuşuyor mu fantastik bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bir pedofil bu kıza saldırmış diyelim. siz de ikisinden birini öldürmek zorundasınız. hangisini öldürürsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Eğitim sistemi Atatürk'ü dine alternatif olarak göstermiyor ki. Haklı olarak ideal sistemin laiklik olduğunu gösteriyor, ve Atatürk'ün bu ülkeye hizmetlerini anlatıyor. Adamı sinirlendirmeyin durup dururken ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çocuklara varlığı henüz bilinmeyen, ne idüğü belirsiz şeyleri cehennem gibi şeylerle korkutarak öğretip kafalarını karıştırmak yerine en azından yakın tarih sayılabilecek bir tarihte gerçekleşmiş, belgeler ve kanıtlar olan olayları ve kişileri anlatmayı tercih ederim. en azından somut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ne alaka cinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ginaly2 said: Bir pedofil bu kıza saldırmış diyelim. siz de ikisinden birini öldürmek zorundasınız. hangisini öldürürsünüz? SENİ ÖLDÜRÜRÜM ÇÜNKÜ BU DURUMUN OLUŞMASINI SAĞLAYAN SENSİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dikkat dikkat: tartışma 10 dakika içinde allah var/yok tartışmasına dönecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi tabii ki kızı öldürürüm, kazayla o kız ürese ne olacak? Bu kaosun hesabını kim verecek o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 oylama yaptık biz. moderasyon var diyor. varmış gibi yaklaşıcaz biz. yok diyenlere taş atıcaz. tartışma bitti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 öliyim ben ya, yaşamıyım abi adres veriyim biriniz vurun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 işte ideal alan yetkilisi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nilep sen 4 yaşındaki zeka seviyeni mi koruyorsun? o yüzden kızı öldürmek istiyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yazik ya bu cocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 trollü anla abi, lütfen bak bu iki oluyo trollüme düştüğün, düşme gözünü seveyim :( ha ciddi cevap gerekirse o beyin yıkaması devam edince o kızın zekası ilerlese bile asla kullanamaz halde kalacak. Ama ciddi cevaba gerek yok, ikisini de öldürmem hasta mıyım öldüreyim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çocuğu öldürmek de yasak lan. kim olursa olsun güçsüzü böle ezmeye öldürmeye karşıyız hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 güçlüyü öldürebiliyor muyuz? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 öff madalya,rütbe ne ya, dasaa sil şunu hiç sevmedim rütbesiz iyiydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 işiniz mi yok lan costunuz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 olmadı nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: hasta mıyım öldüreyim? :D hasta değilsin, ama biraz alkolik olabilirsin sadece. ahmedinejad.. olm bu içince sapıtıyordur ya. kesin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 @nilep Ortada iki farklı rejim ve yanlısı insanlar var biri ulusal rejim diğeri teokratik.İki rejim yanlılarıda çocukları kundaktan itibaren aşırı taraflı ve kendi değerlerine tapıcak şekilde yetiştiriyorlar . Neticesinde ne çıkıyor atıyorum biri muhammed öldü diye ağlıyor diğeri atatürk öldü diye.Bende konu ne olursa olsun bu kadar tutucu bir eğitimden haz etmiyorum ve ikiside aynı bok diyorum.Bu kadar basit hala neyi tartışıyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 temizim 2 gündür, siz haklı çıktınız! =) @hedehodohop: (negzel nikin var ya) abi o rejimlerden biri insan haklarına aykırı olduğu için isterse eğitim sistemi o rejimi itin bi tarafına soksun sorun değil, hakkıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben de temizim 2 gündür tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar