Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ben seviyom la bu kemiyi... adam tehlikeli falan ama en azından benim yapamadığım işleri yapıyo.. elbet günün birinde süper bişiy icad edicek...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 işallah diyelim:) kapı zili hem ne güzel patlıyarak çevreye şarapnel saçma tehlikesi olmuyan birşey[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 emin misin? *!aklına kuşku düşürür..*[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bi dakka ya yeni gördüm.... bu topik bir ilk mi bana mı öyle geliyor? garbagedan konu dışına taşınan ilk topik mi yoksa bu??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 13 Haziran 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Thestral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Zile bastığında etrafa bağıran bir tipin sesini çıkarsa ne güzel olur. *!Sizin Gibi Orman Çocuklarını....*[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 esası bi walkman bulsam çalınca küfreden yada başka bişi diyen bi kapı zili yapabilirim:) hem kaset bitince kendi kendini sarma sistemide koley hehe[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Chemical, 13 Haziran 2004 18:30 tarihinde demiş ki: esası bi walkman bulsam çalınca küfreden yada başka bişi diyen bi kapı zili yapabilirim:) hem kaset bitince kendi kendini sarma sistemide koley hehe Ahahaha hatta saat bağlayalım 10'dan sonra basınca kızsın oğlum ne basıyorsun bu saatde filan dedirt :)[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 biliyomusun timerler var o işler için onuda yaparım ama timer lazım:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
che Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 süper olur dene bence...[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya bisimki ding dong cinsinde kimin geldigini basiş tarzından anlıyorum zaten bazı allahın danaları basılı tutuo 3 saat küfürü basiorum ya kapıcıdır yada sucudur zaten :) ha yada pederdir :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Cehennem.Org Hayatın Akışı..
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abazalar için bi zil sesi olabilir böyle bağrışlı çağrışlı anlayın yav[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya zil nerde bulunur denicem alıp :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hertürlü elektirikcide vardır bu lüplüplüp diye kuşlular[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 olm bana şu kapı zilini yap sana en helalinden 30 milyon çalınca 4 cevap modu olucak o modu ben seçicem. 1. kimoğğğ?! 2. uyuyorum kardeşim ya 3. giyiniyorum bekle iki rekat 4. ya bi defol git ya bunlar bi kumanda üstünde olucak istediim zaman istediimi seçebilicem ve bu kumanda kabloyla masaya kadar uzanacak(bu zılı odama koycamda :D) ee?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hmmm giyiniyorum gereksiz 3 kasetçalıcak cisim (walkmen tercihen) uzuuun bir telefon kablosu (odanın renginde) 5 6 tane röle bitane adaptör ısınıp picleşmiyeninden sonracıma hmm 1 tane buton kapıya konucak bitane bakırsız board 3 çıkışlı radio tuşlarından (mod seçmek için) bisürü şey daha araya katılır şimdi bunlar aklıma geliyor:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yada en iyisi 3 tane dijital kaydedici eüheühe çok kolay olur ozamanda fiyat artar:-P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 taam yap hadi :)[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 malzemeleri sen getir yaf bulamam ben ehüe:) bu konuşan kapı zillerini daha önce yapmıştım yannız elektirik verenini falan yapak daha etkili sözden çokda zor değil hani 220 voltu çeyrek saniye falan elektirik vericek röle sistemi yapmak basit bişi kapı koluna bağlarsın odanın içindeki tuşla dilediğinde sistemi açarsın sonra AAAH NOLUYOLAN sesi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yada şöle bişi olsa daha iyi, koridorun başında iki duvarlara sensör tak ordan biri geçtiinde odamda alarm çalsın[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 o şöyle olabilir kızılötesi verici ile alıcı koyarsın alıcı kızılötesi ışık alınca direnç sağlıyor akıma biliyordum işte öyle sistemlerle yapılır oda:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 fiyat?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 mauselerin içinde olan bişi ucuzdur:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 taam yap öderiz :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 UP-UPşuuuuuu :-P[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar