nokya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mrb arkadaşlar ben zbl ocak kullanıyorum şunu öğrenmek istiyorum. .add .remove vs vs komutlarının seer lerın kullanmasını veya kullanamamasını nasıl ve nerden ayarlıyıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Herhangi bi scp e gir [plevel 2] add [plevel 3] add yap[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 plevel 4'ün altına yaz sadece gmler kullansın, hatta git spheremenus.scp'de heralde sende, spherein normal menülerinden .add yazıncaki menüleri sil derim, çünkü onlar konsolda veya loglarda gözükmüyor.. .add yazıp eklenen itemlar falan kesinlikle loglara geçmiyor :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Nasıl her hangibi scp ye gir yahu biraz daha açık anlatırsanız sevınıcem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 [PLEVEL 2] AFK CHARLIST FIX WHERE SALUTE BANKSELF ADMIN ANIM BARK CAST CLIENTS FOLLOW GATE GETIR XGO GO GOCHAR GOCLI GONAME GOSOCK GOUID HELP INVIS KAFESLE PAGE S SUMMONTO XSUMMONTO STAFFADMIN SA SUICIDE TELE INVUL AFFET Plevel 2 bu da .add yazıyorum yınede add menüsü açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 obarastobrus .add değil add yazacaksın[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar