Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taşıt kredisi.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

merhabalar.

öncelikle bu bölüm ile pek alakam yok dönen muabbetler olsun yada ne bileyim daha önce böyle bir konu açıldımı açılmadımı pek alakam yok bi kusur olursa affola.

taşıt kredisi için baya araştırma yaptım sıfır km araç almayı planlıyorum ancak iş bankası dışında rakamı kendimiz belirleyerek kredi alabileceğimiz biryere rastlamadım. faiz oranı,miktar,taksit seçeneklerini herşeyini kendileri ayarlayarak koymuş diğer bankalar internet sitelerine ve maximum 20 milyar civarı bir kredi veriyorlar (yani öyle gözüküyor). yeni kia cerato almayı planlıyorum 36.400 6 vites 4 kapı 1.6 benzinlisi. şimdi esas sorum şu.

sürekli araç alış verişi yapan ne bileyim takas yapan alıp satan elbetteki kişiler burada mevcuttur. bu arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini hatta "yok olm o araba dandik bak şu var servisi ucuzdur bilmemnesi iyidir" tarzında eleştiriler,önerilerde bulunmalarını rica ediyorum.

bilen abilerim,akrabalarım,büyüklerim olsun herkez arabadan önce servisine cartına curtuna dikkat et, bi yağ değiştirmeye gidersin kaputu açarlar 500 tl yazarlar tarzında şeylerle zaten direk olarak gözümü korkuttular ancak etrafımdaki kişilerin çoğu kia kullanıyor ve ben kendi gözlemlerime dayanarak servisi,fiyatları gibi etkenlerin son derece makul olduğunu gördüm ve hakikaten hoşumada gitti.

şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

maaşının en fazla yarısı kadar kredi alabilirsin. taşıt kredisi 80%i geçemez. ama mesela 4bin lira maaşın var diyelim 24 ay kredi çekeceksin ceratoya, şöyle yapabilirsin.

36 X 0.8= 28.8 lira civarı taşıt kredisi, 1.300 civarı bi ödeme

geriye kalan 7.2 lirayı da ihtiyaç kredisi olarak o da galiba 400 lira civarı yapar ödemesi

1300+400= 1700 eder maaşının yarısını geçmeyeceği için sıkıntı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ın yazdıgı gıbı anca %80 ıne cekebılıyorsun.Web sayfalarında gezmekten yada ordan basvurarak yapma kredı olayını.. resmen kerız sılkeleme yapıyorlar web sıtelerınden.

ben sana bı akıl verım 3 5 banka gez otur konus verebıleceklerı maksımum kredı yı soylesınler (faız oranını) en dusuk aldıgınla cık dıger bankalara tekrar gıt ' bakın ben bunu aldım sız neler verebılırsınız ' de .. mutlak ındırım yapacaklar .Yanı bır bakıma carpırstır ..

Ufak tıyo Vakıfbank kredı vermede dıger bankalara gore gerıde oldugu ıcın kredı vermek ıcın can atıyor Oranlarını oldukca dusurebılıyorlar . Garantı yuksek kalıyor .Akbank da kampanyalar guzel oluyor .İşbank ın kredı oranları eh fena degıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Emir ben de araç alma aşamasındayım ve bizimkiler sıfır istiyodu ben giremediğim için o sorumluluğa vazgeçildi.

Opel bayiisine gittim araçlara baktım ve ödeme planı olarak tamamını kredilendirmek istediğimi söyledim.Garanti bankası ile %100'ünü kredilendirebileceğini söyledi.60 aya kadar vade yapabileceğini söyledi ve bi hesap planı çıkardı

60x685=41110 gibi bi rakam çıktı 30binlik araba için 10milyar faiz istendi uzun vade olduğundan dolayı.Taksit tutarın aslında burda gelirine orantılı olarak önemli olan rakam.Atıyorum 685 ise adam en az 2 katı mümkünse 1750tlnin aşağısında gelir olmaması gerektiğini söyledi.

Kia alma derim forumda da dışarda da memnun olmayan tanıdıklarım var.
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim yazılanlar için.

şimdi dün gece ben iş bankasınındı yanlış hatırlamıyorsam kredi limit ölçme geyiği zımbırtısına baktığımda orda bana direk rakam,faiz ve kaç ay vade istediğimi yazmamı istedi. bende yazdım örnek olarak 40 milyar - 1.07 idi galiba faiz tam hatırlamıyorum - 60 ayda vade olarak yazdım bana ayda ne kadar ödeyeceğimi falan gösterdi. neyse bu işin geyiği. dedem elinde hiç ana para olmadan direk tamamını kredi ile aldığını hatırlıyorum. skoda fabia almıştı oda ilk çıktığı zaman direk kredi ile aldı hiç elinde parası yoktu(eğer yanlış hatırlamıyorsam)

bu yazılanlara dikkat edicem bankaları zarflıcam yada ne bileyim indirebildiğim en düşük fiyata kadar incelicem. teşekkür ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...