elrosin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Merhabalar, Uzun bir süre sonra tekrar warhammer'a dönüş yaptım fakat artık bir mac kullanıcısıyım. Mac clientini indirdim ve güzel güzel oynumu oynuyorum. Problem şu: Grafik seçeneklerine geldigimde multisampling ayarımı seçemiyorum *sanırım gpu yazan kısımdı yanlış hatırlamıyorsam* ordaki imleç bana gri renk görünüyor ve hiçbir tarafa hareket ettiremiyorum. yani sample x1 olarak oynuyorum ve bu şekilde görüntüler gerçekten çok kötü. Bu konu hakkında tecrübesi olanlar varsa yardım rica ediyorum...
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ekran kartının sürücüsünün yazılımından yapabilirsin ayarı. nvidia programa özel ayara izin verir ama ati bütün oyunlara tek bir ayar yaptırıyor sadece.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 işte caps'le başlık açanları filan düzeltmek için buralardayım ama knight'a buff yok hala, bıraktılar oyunu öyle sahipsiz adeta skaven yamasıyla berbat edip. :/
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ben oynuyorum hala giriyorum 1 saat takılıp cıkıyorum güzel valla aksiyon var baya ama rr 100 premadeler ezip geçiyo
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 100 olup bir de set yapmak lazım aksiyona dalmak için, uğraşasım yok oyunu eski haline döndürmedikleri sürece hani. onu da yapsam gene guardbot'luk açmaz doğrusu pek. knight'ın ofansı düzeltmeleri gerek gönlümü almaları için. :) neyse arkadaşın başlığını da iç ettik sanırım ama cevap yetmiştir umarım. :P
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ben nVidia kontrol panelinden Warhammer'a grafik ayarı çekemiyorum. Launcherlı programlarda işlemiyor :(
Öne çıkan mesajlar