SammaeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Tarz farketmez. Mix olmayacak, tek şarkı olacak, beğendiğiniz bir şarkı olacak. Bu şarta uyan dinlediğiniz en uzun şarkıları (ve tarzlarını) merak etmekteyim. Geçenlerde birşey farkettim. Dinlediğim tüm uzun şarkıları seviyorum.. Bu anketin amacı da bir nevi budur. Bakalım "bütün uzun şarkıları beğendim, evet!" diye bir genelleme yapabilecek miyim, merak ediyorum. Benim : Symphony X - The Odyssey = 24:07 (progressive-metal diyelim.) Diğer : Carlo Domeniconi - Koyunbaba = 33 dakikaydı sanırım (emin olamadığım için yukarıya yazmadım. gitar-bağlama konçertosu) Dream Theater - A Change Of Seasons = 23:06 Symphony X - The Divine Wings Of Tragedy = 20:39 Opeth - Black Rose Immortal = 20:15 Rhapsody - Gargoyles, Angels of Darkness = 19:02 (hastasıyım) Iced Earth - Dante's Inferno = 16:29 (hastasıyım) Blind Guardian - And Then There Was Silence = 14:06 (hastasıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 20 Eylül 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Green Carnation - Light Of Day , Day Of Darkness (01:00:06) Tam 1 saat daha üstüne tanımadım ve hastasıyımdır :) Zaten bu şarkı ile aynı isimde birde albüm çıkarttılar albümde sadece tek bir şarkı var oda bu :P[signature][hline]..... Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. ..Charles Bukowski.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence yannissam duzeltin ama bu album iki cd likti ve bi cd si tek sarki degilmiydi 42 dk lik ve tum Pink Floyd albumleri aslinda birer sarkidir![signature][hline]...valla! [Bu mesaj Volfied tarafından 20 Eylül 2004 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SammaeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hayır, tracklere ayrılmış o albüm. Ona bakılırsa "Scenes from a memory" de var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Volfied, 20 Eylül 2004 12:26 tarihinde demiş ki: Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence yannissam duzeltin ama bu album iki cd likti ve bi cd si tek sarki degilmiydi 42 dk lik ve tum Pink Floyd albumleri aslinda birer sarkidir! Degree one Degree two .... diye ayrılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 orkestral olanları yazmıyorum çünkü çok fazla var onun yerine: god speed! you black emperor - providence, 29:02 god speed! you black emperor - motherfucker=redeemer, 31:25 post/experimental rock bildiğim 3 albümü içinden en uzun 2 parçaları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Jars of Clay - Blind (24:47) Muhteşem ötesi ne diim sözleri: Cynical, just your way You play the doubting Thomas Feel the scars and wipe the stains So you fight, and retreat And talk yourself out of believing in any peace that you can't see Blind words you call Blind words will fall You're logical, you can't find any reason to believe in love you are blind Crucify, and deny, pass the blame and burn the mission Till dust remains and wash your hands Blind words you call Blind words will fall[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 walla tek şarkı olarak yazılmış albumler arasında jetro t. albumlerini de gosterebiliriz.[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Nirvana - All apologies (31:28) hic sevmem gerci ama dinlemis bulundum naparsın... Opeth - Black rose immortal (20:14)[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 anathema - dreaming the romance 23 dk idi sanırsam[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 opeth ve liquid tension experiment in çoğu parçası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Manowar Triumph of Steel albümündeki ilk şarkı 28 dakka :) kolay gelsin efem...[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 dt - change of seasons opeth - black rose immortal iced earth - dante's inferno hepsi de uzun ve çok güzel.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Erutan, 20 Eylül 2004 18:02 tarihinde demiş ki: Manowar Triumph of Steel albümündeki ilk şarkı 28 dakka :) kolay gelsin efem... Benimde aklıma o gelmişti ama pek tek şarkı gibi değil. 8 bölümden oluşuyor ve her bölüm farklı. Sadece hikaye devam ediyor.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Vivaldi - Four Seasons (40:21)[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sanırım ilk mesajı atan 1saat olayıyla bitirmiş:) iyide genel olarak tum progresif parcalar uzun oluyur:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: KHaRoN, 20 Eylül 2004 13:24 tarihinde demiş ki: Nirvana - All apologies (31:28) hic sevmem gerci ama dinlemis bulundum naparsın... 3 buçuk dakka o parça. Sen full konser falan çekmişsin sanırsam.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Besbelli studyo kaydı, internetten çekmedim, bi arkadaştan aldığım oasis mp3 cd sinde vardı, soyledikce soyluyor. Baygın mı baygın, :P Silmeseydim yollardım... neyse[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 iyi de orjinal stüdyo kaydı üç buçuk dakika gibi bir şey. senin ki özel bir versiyonu falandır o zaman herhalde. ya da ben hep yanlış kaydı dinliyodum :p.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Pek özel fln değildi, hiçkimse hiçbişey kaybetmiyor onu dinlememekle, merak edilcek bisey yok :) siz 3,5 dakikalık versiyonunu dinleyin en temizi, anlaşmış olalım...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 iron butterfly - in a gadda da vida (17.02) (bunda galiba bi 7-8 dakika sırf bateri var keyifli bi şarkı) kraftwerk - autobahn (22 dakika) (bu şarkıyı sevmem pek) jetro thull - thick is a brick (24 dakika civarı) (bu güzeldir)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Selocan, 20 Eylül 2004 13:44 tarihinde demiş ki: anathema - dreaming the romance 23 dk idi sanırsam dünyanın en boş şarkısı yalnız o biliosun di mi :) böle strings koymuşlar bütün şarkı arkada akıp gidio 23 dakka eheh :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 20 Eylül 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hehehehe haklısın ama konu en uzun şarkı olması. İçeriksiz bir şarkı olması onun uzun olmadığını göstermiyor :D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 gnr in estranged i vardir 9:20 lik ayrica bob dylan in horricane i vardir, bayagi bi uzun[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar