kino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 merhaba turkuo acıldı bekleriz. www.turkuo.net ph açık dummy alanı aktif
kino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 site acık günceleme yapıyor acılacak
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 şuan oynuyorum page attım ama gelen yok.stuck olamıyorum brit mezarın yukarda sıkıştım
kino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Oyunda yetkili var arkadasim www.turkuo.net adresindende yetkili olup oldmadığını görebilirsin
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gelmiyorlar işte online olmaları bunu degiştirmiyor. sen gmsen bakar mısın bi yada arkadaşın gmse hala bekliyorum cunku o kadar odun topladım emeklerim var
kino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 tam olarak yerini sölesene bende oyundayım haritada yer berlirt nerdesin
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 para bugını fixlememişler isteyene veriyim bikaç m dfbhdfbndnd
kino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Red said: gelmiyorlar işte online olmaları bunu degiştirmiyor. sen gmsen bakar mısın bi yada arkadaşın gmse hala bekliyorum cunku o kadar odun topladım emeklerim var page at pagene geleyim
kino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Turk Ultima Online Shard Duyuru Turk Ultima Online Shard Acilmistir ! Sizler icin hazirladigimiz yeni suprizlerimizi gercek para odullu turnuvalarimizi zaman icerisinde sizinle paylasacagiz. Birlikteligimizin uzun soluklu olmasi ve dostluklarin baki kalmasi dilekleriyle.. Karakal
kino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Red said: şuan page attım bekliyorum gm bey arkadaşım sen doğru yerde olduğundan eminmisin
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 pardon moonglowdaymışım turkuo gm i değil misin ki.ben turkuodayım
kino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Red said: pardon moonglowdaymışım turkuo gm i değil misin ki.ben turkuodayım neresindesin
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 moongateden yukarı dogru cıkıyosun ya.şehire gelince demir kapı var.işte ordan girme.şehire girmedim.sağa dogru gittim agaçların orda cukur gibi bişiye düştüm cıkamıyorum
kino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Red said: moongateden yukarı dogru cıkıyosun ya.şehire gelince demir kapı var.işte ordan girme.şehire girmedim.sağa dogru gittim agaçların orda cukur gibi bişiye düştüm cıkamıyorum player adın ne
kino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Red said: nikim savaşçı warrior arkadaşım kendini tatmin etinmi iyice güldün mü kendini tatmin etiysen ne mutlu sana iyi dalga geçiyorsun
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ne dalga geçmesi ya, beraberdik az önce adamla?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 böyle adamların gm olması üzücü gerçekten saygı kalmamıs.player kültürü yok cıktım oyundan dahada gelmem turkuoya oduncu karakter açmıştım uzun zamandır aradıgım serverdı bu
Öne çıkan mesajlar