nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 öncelikle şunu izleyin eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 öbür tarafta cayır cayır yanıcaksınız resmen komik :) insan kendine sunu sormalı ben böle dalga geçtimde elime ne geçti? dalga geçmeseydim elime ne geçerdi?
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 doğru söylüyosun ikisinde de bişey geçmiyo.
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahah adamın son sözü oldu heralde :D
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bir anda çok getirirsen takılabilir azar azar
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vaniLLe said: allahin adini verirse takilmaz. ahahahah
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 "nutella yerim" said: öncelikle şunu izleyin eşhedüenlailaheillallah eşhedüenlailaheillallah ... http://tr.wiktionary.org/wiki/salavat_getirmek FAIL.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 f8 say "*******" open uoloop f8 delay 500 start winning
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 salavat is a repeating cycle of kendi kendini direction
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 eski salavatını getirene yenisi %50 indirimli mi
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dalga geçmeyin cübbeli hocayla ,inanan inanır inanmayan dalga geçmez,gidin bir hıristiyanlıkla yahudiliği araştırında öyle gelin,herifler evlenmeyip oğlancı oluo böylesi daha mı iyi hiç olmazsa olacakları haber veriyor,ben inanıyorum,inanmayanda saygı göstersin bari
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bizde de göster amcana pipini diyip 30kişiye teşir ediliyon travma yaşıyorsun. En azından diğeri sessiz sakin teketek gelişiyor olaylar.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 pinkporing said: dalga geçmeyin cübbeli hocayla ,inanan inanır inanmayan dalga geçmez,gidin bir hıristiyanlıkla yahudiliği araştırında öyle gelin,herifler evlenmeyip oğlancı oluo böylesi daha mı iyi hiç olmazsa olacakları haber veriyor,ben inanıyorum,inanmayanda saygı göstersin bari peki
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kertenkele avlayın diyende bu adam mıydı? headshot 100point kalanlar 50point
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Aluriel said: pinkporing said: dalga geçmeyin cübbeli hocayla ,inanan inanır inanmayan dalga geçmez,gidin bir hıristiyanlıkla yahudiliği araştırında öyle gelin,herifler evlenmeyip oğlancı oluo böylesi daha mı iyi hiç olmazsa olacakları haber veriyor,ben inanıyorum,inanmayanda saygı göstersin bari peki teşekkürler
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ne zamanki digerimizin inancinca saygi gosteriririz iste o zaman muasir medeniyete erisiriz.. mujdat gezen gibi olmayin
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tafircan said: ne zamanki digerimizin inancinca saygi gosteriririz iste o zaman muasir medeniyete erisiriz.. mujdat gezen gibi olmayin 100de1i olabilsen bari.
Öne çıkan mesajlar