RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Motorcu gençler, regal raptor hakkında ne düşünüyorsunuz?Şahsen ben yeni çıkan 350 cc lik Spyder ve Daytona modellerini çok beğendim.Alt segmentteki cruiser motor yokluğunu çok iyi doldurdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 regal buzdolabı yapmıyomuydu ya ? o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 RamsesII said: regal raptor hakkında ne düşünüyorsunuz? çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 götü başı ayrı oynayan bi çin çöpünün üstünde inan gitmek istemezsin. ha kapıda durur, american chopper modda takılırım diyosan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi bir sürü kullanan var çok iyi diyolar.Ula adam akıllı japon markalarının 250-500 cc arasında falan cruiserları gelmiyor ki türkiyeye.Çinliler dışında elde 2 seçenek kalıyor, Hyosung gv 250 ve Kymco Venox.Bi de çinli olarak regal raptor var işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Fiyat konusunda haklısın ama motor işi gerçekten sağlam makina ister. Bu çinlilerden bi tanesini de ben aldım 2006 da. mondial zart zurt 150, ööle bişiydi. Suzuki Burgman 9500 tl, mondial 2500 tl idi. Tipleride nerdeyse tıpatıp aynı.4 de biri fiyatına suzuki fiyakası diip aldım, 7 ay sonra 1500 tlye sattım. Bende başta senin gibi "iyidir iyi" diyordum da 2000 km de götü başı oynamaya, sağı solu dökülmeye başladı. En son 70-80 giderken bilmem ne kayışı koptu, tarafiğin ortasında taklaya geliyordum. Diyeceğim, çin malı oyuncak, kalem, boncuk felam neyse de 2 teker bişi alma. Ha bak hyosung olur, kore malı. Makinaları, yürürleri felam sağlamdır. Yada uygun 2. el capon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 demın gordum karfurun onunde bitane, harley gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ben dd-250 modelini 15bin kilometrede şu an motorum ve ilk kez sorun çıkardı çok zorlayınca benzin akıtıyor çok küçük damlacık şeklinde de olsa. Başka bir motor alma imkanı varsa mutlaka alın derim ben kullandım bu kadar süre ama kimseye tavsiye etmiyorum. Kafasına göre takılan bir motor abi bi gün 120 falan görüyo diğer gün 80 de kalıyo tamam bozulmadı eyvallah ama hiç sağlıklı değil normalde de. Bütçem kısıtlı diyorsan da en iyi çinli regaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Size katılıyorum arkadaşlar,para varsa bunlara hiç bulaşmayacaksın.250 cc segmentinde alınabilecek 2 motor var,hyosung gv 250 ve kymco venox.Hangisine para yetiyosa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Harbi güzel tasarım yapmışlar ama ben güvenemem açıkçası. Bir de elektronik ateşlemeli yazdı bi yerde, doğruysa soğukta çalışmama vs gibi sorun çıkarmaması lazım. Ama 350cc, 24bg baya düşük bi güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Alet klasik çinli işi. Harley Davidson Rocker C taklidi. Aşık olunacak cinsten motorlar daytona, spyder ve raptor. Bu zamana kadar kaliteyi çok yükselttikleri bir gerçek. Ancak yinede 2. el japonlara yeterli oranda alternatif değiller. dragstar 250 veya virago 250 dururken, yüzüne bile bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bi tarafta dünya ünlü harley. öbür tarafta regal raptor. harley 10 lira, regal 3lira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Abi güzel demişsiniz virago 250 dragstar 250 filan ama bu motorlar kaç senelik?Allahaşkına 10-15 senelik motoru alıcaksın çok mu iyi olacak.Aynı paraya 0 regal alırım biraz biner satarım cc büyütürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 harleyi iyi cakmis cinliler gene motorda da basarmislar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 RamsesII said: Abi güzel demişsiniz virago 250 dragstar 250 filan ama bu motorlar kaç senelik?Allahaşkına 10-15 senelik motoru alıcaksın çok mu iyi olacak.Aynı paraya 0 regal alırım biraz biner satarım cc büyütürüm. Öyle diyosun regalin sürüşü nasıl? Yolda sürücüye verdiğ güven, yol tutuş, frenler vs vs.. Kullanmadım bilmiyorum ama , 10 yaşında japona daha çok güvenirim yine de, çinli güven vermiyo bana. Kaldıki taşıt olarak değil, zevk için kullanıyoruz biz bu aletleri, sürerken verdiği güven, yoldaki stabilitesi vs daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 regal titriyo bi de osuruk gibi sesi var abi motor gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 trainspotting23 said: Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ben dd-250 modelini 15bin kilometrede şu an motorum ve ilk kez sorun çıkardı çok zorlayınca benzin akıtıyor çok küçük damlacık şeklinde de olsa. Daha baska soze gerek var mi ki? Fireball olursunuz bi gun yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 RamsesII said: Abi güzel demişsiniz virago 250 dragstar 250 filan ama bu motorlar kaç senelik?Allahaşkına 10-15 senelik motoru alıcaksın çok mu iyi olacak.Aynı paraya 0 regal alırım biraz biner satarım cc büyütürüm. V motora sahip bir motosikletten aldığın sürüş zevki ile bahsi geçen regalden alacağın sürüş zevki arasında korkunç fark var. Scooter zannetmeye başlıyorsun diğerini bir noktadan sonra. Bahsi geçen japonların 150000kmye kadar gördüğü söyleniyor. 30-40000km civarındaki regal ilanlarına bakın. sıklıkla 'yeni motor yapıldı' ibaresini göreceksiniz. 13 yaşındaki motorum, 20000kmden 45000kmye (aldığımdan beri) sadece sibop, karbüratör, yağ ve hava filtresi bakımları ile 1 defa yolda bırakmadan geçirdi. sıfır çinlinin bunu yapabildiğini ne duydum nede gördüm. dd250 e ilanları arasında 40000kmyi geçebilmiş alet yok. O kmye ne arızalarla geldikleride belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar