karpuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Iron maidenın en iyi albümlerinden biri olduğunu düşündüğüm ilk albümü "Iron Maiden"ın ilk şarkısı "Prowler"ı bileniniz çoktur herhalde... şarkının nakaratında daha doğrusu tamamında mesela walkin through the city lookin oh so pretty I've just gotta find my way dediği yazıyo lyriclerin tümünde (internette bulduğum) oysa ben kesinlikle I've just gotta find my way anlamıyorum adamın dediğinden... sanki I've disguised my way ya da I'm disguised by my way gibi bişey anlıyorum... yanlış anlıyorum biliyorum ama gene de bi sorayım (yani zaten disguised olunca mantıksız da oluyo ama yani kesinlikle I've just got to find my way de demiyo ki adam :)) neyse... işte paylaştım :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 süper şarkıdır evet.. şansa ben de haftalardır iron maiden albümünü dinliyodum. ama lirikleri aklımda tutamıyorum kesinlikle. edit: şimdi dikkatlice dinledim, bariz bir şekilde "I've just gotta find my way" diyor. hatta gotta da değil "got to" :p. bu arada bruce dickinson'u çok sevsem de bana göre de iron maiden'ın en iyi albümleri paul di'anno'yla olan ilk iki albümüdür (bakınız: konu saptırmaca) [Bu mesaj Mirage tarafından 20 Eylül 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 oha direk I've just got to find my way dio . ve yani ben normalde çok söz çıkartamam, nadir anladıım sözlerden biridir :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 karpuz kulaklarini bi temizlet hehe disguise ile just gotta find arasinda baya fark var hatta got to find my way diyo yani tarzanca gattufayndmayvey disguised my way ise soole oluyo disgayzdmayvey baya fark var :D[signature][hline]...valla!
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yok abi I've just got to find my way demiyo eminim... başka bişey diyo bu[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 evet karpuz biz de seni seviyoruz[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 *!kopar*[signature][hline]6 Tane Gmail Invite'ım Varmış İsteyen Pm Atsın.. herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abi demiyo işte banane ya :P üfffff yeter be zaten öss bi dert bi de siz gelmeyin üstüme :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Harris aciklama yapti, sarkinin sozlerini karpuz icin degistirme karari almislar. yeni albumde disguised my way diye sooleyeceklermis.
Öne çıkan mesajlar