kavel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hani bir seçenek vardır ya Görev Çubuğunu gizle diye. Bu da onun gibi birşey. ICQ'nuz benimki gibi masaüstünüzde işinize engel oluyorsa sizde deneyin. Ayarı dün kurcalarken buldum. Ahanda burda. Kavel yazısı horace içindir başkası atlamasın/alınmasın .. eheh :-P[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 İyi de, bir düğmesi vardı onun yanlış hatırlamıyorsam?? Kasmaya ne gerek var ki :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 21 Eylül 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dededede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bu baya eski versionlardan beri bilinen bi ozellik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: W3r3wolf, 21 Eylül 2004 20:07 tarihinde demiş ki: İyi de, bir düğmesi vardı onun yanlış hatırlamıyorsam?? Kasmaya ne gerek var ki :) olm alayınızı alıcam bi gün aşşa bu muhalefet tavırlarınız yüzünden. sende dümesini yaz nolmuş alla alla :D[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 (bkz: oha falan olmak )[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Yavaş al. En tepede düğme vardır iki tane, birisi x, birisi _, ama ikisi de tray'e indirir :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 KAVEL Yazmıs bıde sankı mıllet kullanıcak baska yerlerde gosterıcek euhueh[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ya çok özür dilerim. Ben bunu zaten donanım yazılım a açtım sanıodum. Yanlışlık olmuş : /[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: BlaCk_DmC, 21 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: KAVEL Yazmıs bıde sankı mıllet kullanıcak baska yerlerde gosterıcek euhueh dmc eskiden olan bi olayla ilgiliydi o. en alttaki yazıyı oku yiyorum. karıştırmayın ayrıca ortalığı yine ..[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dededede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: BlaCk_DmC, 21 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: KAVEL Yazmıs bıde sankı mıllet kullanıcak baska yerlerde gosterıcek euhueh oyle deme gercekten oluyo bazen...:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 adam yazmis altina ustunde nie kavel var die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 e x e bas aynı şey :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 genelde kurar kurmaz kapatıyorum ben ek butonları fln .. böyle bi özelliin oldunuda bilmiodum hani :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 LAZmısın Kavel :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yüzyılın bulu$u yeni bi devir ba$lıcak "kavel devri" lol :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Pyr0, 21 Eylül 2004 20:38 tarihinde demiş ki: yüzyılın bulu$u yeni bi devir ba$lıcak "kavel devri" lol :) daş yaacak başınıza daşşş :-P[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 *! ah kafam* lol :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 let me show you the real world (he shows the real world and he close) the real world is icq always on top boxes' world. Look arcitect here kavel - hi, morphi, let me tick you eheh.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 21 Eylül 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 21 Eylül 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bunca zamandır kullanıyorum hiç aklıma gelmemişti karıştırmak,güzel oluyomuş :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: lord_elvyn, 21 Eylül 2004 20:54 tarihinde demiş ki: let me show you the real world (he shows the real world and he close) the real world is icq always on top square world. And the arcitect here kavel - hi, morphi, let me tick you eheh. Türkçe anlıyosun ama yazamıosun ? o da güzel ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: kavel, 21 Eylül 2004 21:00 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 21 Eylül 2004 20:54 tarihinde demiş ki: let me show you the real world (he shows the real world and he close) the real world is icq always on top square world. And the arcitect here kavel - hi, morphi, let me tick you eheh. Türkçe anlıyosun ama yazamıosun ? o da güzel ... eh eh kavelcim direk savunmaya geçmesene. Hem şöyle yazsam bence daha anlamlı olmazdı: İzin ver de sana gerçek dünyayı göstereyim (gerçek dünyayı gösterir ve kapatır) Gerçek dünya icq her zaman üstte karelerinin dünyası (aslında orada box yazacaktım olmamis eheh kare cikmis :) Bak burada da mimar var Kavel - Naber morfi tik atiyim mi sana eheh bence oteki daha guzel.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 21 Eylül 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 tamamda çözene kadar neler çektim bilion mu sen ? :) ingilizcem o kadar iyi değil benim. eheh .. birde matrix i seyredeli o kadar uzun zaman olduki unutcam nerdeyse.. tekrar izleme zamanım bile gelmiş :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ezuah al iste cevirdik abicim altyaziyi cort die gectik :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar