sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 daha oncekı oyunlardan, hatıra guıld ısmımızle uzun zaman once sıth empıre da guıld kurulmustu ancak, sıthtekı kalabalıgı gorunce guce dengeyı getırmek ve gelen ısrarlara dayanamayıp republıce gecırmıs bulunuyoruz, guıldı. tam zamanlı pvp haftalık pve ve kıvamında rp hesaplıyoruz. sımdılık ıhtiyarlıktan olsa gerek, yavastan alıyoruz ıslerı. oyun cıkınca derın derın sohbet ederız artık. hepınıze yenı oyunun eglence getırmesını dılerım. Guild linki: http://www.swtor.com/guilds/115286/warblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Murat abi, varsa SWTOR sayfasından guild linkini verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 warblade diye oyun vardı çok kraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahmet abi de olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Murat Abi yi bir tek guc republic yapabilirdi.. o da Ahmet Abi dir emin ol ki!?! :X sizi gordugum yerde farm a baglamak zorundayim abi, uzgunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sen beni farmlayamazsın dostum adpğfhkğpadfhkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://www.swtor.com/guilds/115286/warblade guild linki dark side i iptal ettik. evet ahmetle beraberiz her zamanki gibi, bu sefer secim onun oldu. light side da nefes alacagız. hepınıze sevgıler. bu arada dotumu kesmenızı nası ısterım bı bılsenız. bıraz da ondan light side. herkes darka kaymıs bolece muhabbet olur ıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Sencer demişti zaten Ahmet'in başının altından çıkmıştır diye. :) Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahmet abi zaten light bi insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 soleyımde foruma baksın bı ara ehehe yorumlarınızı gorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ahmet abi varsa gerisi teferruattir benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ahmet msn kullanmayi ögrendiyse bana adresini yollasin bi zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Oooo. Laluk da gelmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 akincida sebep olmuş olabilir light side olmalarına, yakışanı yapmışsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Asdasdf hadi len kamyoncu baslamadim ben oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 light dark fark etmez kan cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 heyecan yok bekliyoz. pvp guzel olsun, sw'de her yor hos. dungeonlar nispeten kolay gozukuyor. ole guzel bı brotherhood bızı paklar. bı gelsın zamanı, ole kese kese. yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 evet oyun basladı. o yuzden guıldı kuruyoruz. server Lord Calypho (rp-pvp) taraf Imperial guılde katılmak ıcın foruma falan gırmıyor ve form doldurmuyorsunuz. oyun ıcınde sadness (murat), helsing(ahmet) veya yafes (mehmet ali) mesaj atın. yapmamanız gereken tek sey baskasına hakaret ve saygısızlık. bır mıktar karsı cınsde var, kantarın ayarını kacırmamak lazım. Rp sahsen ben yapamam, saydıgım adamlarda yapamaz ama sız yapacaksanız sızıde bozmayız. pvp her daım, aksıyon her daım, pve de yaparız ama gec saatte baslar. herkes bayaa bı yaslı erken saatte kımse toplanmaz. muhabbet sohbet takılacagız. bekleyen arkadaslara duyurulur :p sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar