deniz88 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ortalama 6 saat uyuyorum.Uyku dinç beyin ve vücut için gerekli uzmanlara göre normal uyku süresi 6-8 saatmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi niye kasıp hesapladın ki 8/24 desen 1/3 sene işte o sınavda da böyle yaparsan işin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Amaç bence sınav dışında ne olursa olsun ona odaklanayım gibi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 duş, wc, yemek, kitap başka şey yok. 1 senem böyle geçecek ama ömür boyu belki de getirisi büyük olacak. günde 10 saat kitap başında geçiyor hatta 12, sonra 6 saat uyku, kahvaltı+yemek 2 saat, geri kalan şeyler için 4-6 saatim kalıyor. abi çoğunuz no-lifersınız.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sınav ne? şifresi yok mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yaşayabileceğim potansiyel hayata baktım da... o da sıkıcı lan. no-lifer olunca pek bi kaybım olmuyor aslında. ne yapalım, potansiyeli yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Abi kasmayıno kadar ya, ben gece 4'te yatıyorum 10 11 gibi kalkıyorum; keyfim isterse 2 gibi yatıp yine 10 11 gibi kalkıyorum. Derslerimi, işlerimi ona göre ayarlıyorum. Günde vursalar 12 saat ders ya da herhangi çalışmam zaten yetiştirmem gereken projem vs. yoksa, çalışmam gerekirse de en az 6 saat uykumu kenara yazar kalan zamandan kısarım. Uykunuzu keyfinizce alamazsanız emo falan olursunuz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 okul varken 10saat falan staj varken 3saat uyuyabiliyorum = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 deadwoll said: Uykunuzu keyfinizce alamazsanız emo falan olursunuz sonra. askere henüz gitmemiş bi türk genci. sdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Daha okula bile gitmezken Star Trek serisinde izleyip etkilendigim bir sahne vardi. Boyle kertenkele gibi bir uzayli, gunde 17dk'lik uykunun yettigini falan soyluyordu. Ilginctir bir tek orasi kalmis aklimda ama su anda onu yapabilsem dahane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bu sene dediğim gibi pek uyumadım, şimdi son 1 aydır uyuyorum. odadaki beyaz duvarlar çok rahatsız edici geliyor mesela, maviye boyayasım var, boyasammı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Uyku zaman kaybı o kesin de, uykusuz da bi b.k anlaşılmıyor, ot gibi oluyorsun o hem zaman hem enerji kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 NTV de bununla ilgili bir belgesel vardı uyku vücuda gerekli midir diye?Deneylerden edinilen sonuç şu; insanın kaslarının uykuya ihtiyacı yok.Sadece beyninin,kendini dinlendirmek ve akıl sağlığını korumak adına uykuya ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nası yok abi, güneş görmeden yani gece uykusuna vücudun kesinlikle ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mr_Hand said: deadwoll said: Uykunuzu keyfinizce alamazsanız emo falan olursunuz sonra. askere henüz gitmemiş bi türk genci. sdfgsdfg Askerde kafalar çok mu normal oluyor abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 eğitimin fazlası en büyük zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 İnternet, oyun, bilgisayar başında çoğu insan ortalama 5 saat harcıyor. Bu 6 yılın 1.5 yılını komple bilgisayar başında geçirmek anlamına geliyor. Üstüne üstlük bünyenin bir ihtiyacı bile değil. Bu varken uykuya mı takıldınız aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaaa said: eğitimin fazlası en büyük zaman kaybı bu cümle çok derin gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 canım sıkkın sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 33 dk içinde yatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ben de sırf yatsam da sabah olsa diye erken yatabilirim bu gece herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yatıyorum bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar