Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2011 - 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efes çok iyi yolda şu kadroyla, f4 için iddialı falan ama bu sene lockout etkisiyle beraber çok acaip dengeler oluştu. 8-9 tane ciddi final four adayı var. efesin grubunda bile iki tane daha çok sağlam takım var (milano-maccabi).
lockout uzasın mümkünse olabildiğince, baya zevkli olacak bu gidişle bu sezon. hem bizim takımlar iyi, hem de çatır çatır kadrolar var.
Mesaj tarihi:
euroleague baya güzel başladı, ben de bi "acaba bitmese mi lan lokavt?" dedim içimden.

zaten biteceği de yok lokavtın. stern başkan da hasta olmuş, bugünkü toplantıya katılmayacakmış.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Ağzını kırarım lan senin düzgün konuş
Lockout uzasınmış.
Dayı rucker parktır kolej maçlarıdır falan takılırsınız işte yeaa, esas ruh orda hem.
Mesaj tarihi:
abi ben şeyi merak ediyorum,

Türk kanalının, sadece türk takımlarının maçlarını yayınlaması niye şaşırttı sizi ?

hani tek takım falan da değil, 3 takım var ki hepsini yayınlayabilmesi bile büyük şans bence,
Mesaj tarihi:
abi bütün turnuvanın maçlarını satın aldıysan yayınlicaksın önemli takımların maçlarını. alma ozmn başkası alsın o yayınlar belki. ben cska izlemek istiyorum, barça izlemek istiyorum, maccabi izlemek istiyorum yani.

efes'te çok kotu bugun yenilcekler gibi duruyo ama tabi 4. çeyrekte donebilir butun herşey.
Mesaj tarihi:
ne maç oluyo ya. çokta gereksiz yani şu takıma bu kadar zorlanmak. yazık olcak kaybederse efes.

son hucumda net basket ama bi şekilde şut saati siliniyo bi anda :D
Mesaj tarihi:
yazık oldu. çok 3lük yedi efes. savanovic'in kendine gelmesi lazım acilen. vujacic'te nets'te ki gibi oynayınca rezil oluyo tabi. kinsey'ide nası bıraktık biz aklım almıyo.
Mesaj tarihi:
Akşam Abdi İpekçi'deyiz, pankart şov olması planlanıyor, umarım aksilik olmaz da güzel bir görüntü çıkabilir ortaya. İşi olmayan herkesi bekleriz, güzel bir ortam olmasını umuyoruz. Ama gelirken Beşiktaş-Fenerbahçe maçı kalabalığına dikkat etmek lazım.
  • Yeni Oluştur...