Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 efes çok iyi yolda şu kadroyla, f4 için iddialı falan ama bu sene lockout etkisiyle beraber çok acaip dengeler oluştu. 8-9 tane ciddi final four adayı var. efesin grubunda bile iki tane daha çok sağlam takım var (milano-maccabi). lockout uzasın mümkünse olabildiğince, baya zevkli olacak bu gidişle bu sezon. hem bizim takımlar iyi, hem de çatır çatır kadrolar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ağzını kırarım lan senin düzgün konuş Lockout uzasınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 msg'da maca gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kinsey ya, adam tam bir oyuncu. hırsızlık gibi transfer yaptık valla helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Aynen Şükrü ortaaamla maça gidicez daha. Season openera gideriz Şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 melonun arkasina oturur, kulak yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 uzamasın lokat mokat lütfen okulun son yılı belki de maçları bu kadar rahat izleyebileceğm son yıl bu yapılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 euroleague baya güzel başladı, ben de bi "acaba bitmese mi lan lokavt?" dedim içimden. zaten biteceği de yok lokavtın. stern başkan da hasta olmuş, bugünkü toplantıya katılmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Pha said: Ağzını kırarım lan senin düzgün konuş Lockout uzasınmış.Dayı rucker parktır kolej maçlarıdır falan takılırsınız işte yeaa, esas ruh orda hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bitmesin lockout, izleyemeyin maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://www.sportando.net/tv/eng/6833/unbelievable_threepointer_hit_by_rudy_fernandez.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bariz fake abi top kareden çıkıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Real Ibaka'yı almış lockout bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Kazan maçına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 perşembe istanbulda olanlar mutlak gitsin ya 7tl biletler şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bu hafta ntvspor'un türk takımları dışında maç yayınlamamasına şaşıran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 abi ben şaşırdım ya :( üzüldümde. efes maçlarınıda satın alınca adam gibi yayınlicaklar sanmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 abi ben şeyi merak ediyorum, Türk kanalının, sadece türk takımlarının maçlarını yayınlaması niye şaşırttı sizi ? hani tek takım falan da değil, 3 takım var ki hepsini yayınlayabilmesi bile büyük şans bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 abi bütün turnuvanın maçlarını satın aldıysan yayınlicaksın önemli takımların maçlarını. alma ozmn başkası alsın o yayınlar belki. ben cska izlemek istiyorum, barça izlemek istiyorum, maccabi izlemek istiyorum yani. efes'te çok kotu bugun yenilcekler gibi duruyo ama tabi 4. çeyrekte donebilir butun herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ne maç oluyo ya. çokta gereksiz yani şu takıma bu kadar zorlanmak. yazık olcak kaybederse efes. son hucumda net basket ama bi şekilde şut saati siliniyo bi anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Efes bu takıma yenildiyse bu grupdan 4. olarak çıkar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yazık oldu. çok 3lük yedi efes. savanovic'in kendine gelmesi lazım acilen. vujacic'te nets'te ki gibi oynayınca rezil oluyo tabi. kinsey'ide nası bıraktık biz aklım almıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Akşam Abdi İpekçi'deyiz, pankart şov olması planlanıyor, umarım aksilik olmaz da güzel bir görüntü çıkabilir ortaya. İşi olmayan herkesi bekleriz, güzel bir ortam olmasını umuyoruz. Ama gelirken Beşiktaş-Fenerbahçe maçı kalabalığına dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 furkan'ın stepsinden sonra oktay mahmudi double facepalm çekti asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yok yere zora soktuk yine maçı, kaybetmesek yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar