mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 prokom geri geldi. 4 sayı oldu fark. gs rehavete kapıldı. lakovic uzerinden hucum lazım 1 2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 5.5 dakkada 2 sayı nedir ya, yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 zorda olsa bitti gibi maç 1 tane atması lazım tabi 2sinide kaçırınca bitmedi tabi maç. şimdi 2 atış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ya birini at be gordon of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 gg gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ohh be arkadas stres sictim şurda ya, yendik bi ara saçmalasak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 armada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 18 sayıdan veriyorduk maçı, neyse armada tam gaz devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 öf bea 18 sayı bile olsa fark için rahat etmiyor bi şekilde sıçıyor maç bi yerden =) gerçi boş atışları da buluyoruz rahatlıktan mı sokamıyoruz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 10 küsür sayı fark varken evden çıkmıştım, gelip burdan okudum aradaki mesajları da bi an gerildim verdik mi diye. neyse dışarda maç kazanmak iyi oldu, hem de daha euroleaguede ilk maç sonuçta. 3. çeyrekteki oyun baya zevke getirdi ama ya, bi de şöyle içerdeki oyuncular genel olarak biraz daha sert ve etkili olabilseler estiririz iyice. furkan'dan umutluyum o konuda da daha tecrübelenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Seri devam ediyor parçalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Kadınlarda da kazanmışız. Tutmayın ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bu sene bu efes bizim ligi süpürür,ben diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ilk yarıyı 48-45 önde bitirdi efes. Hakemler çok çok iyi yalnız ilk yarıda,hiçbirşeyi kaçırmadılar,helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Abi inanılmaz savunma yapıyor Efes yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 oha savunmaya gel ya, 6 dakikadır sayı yok. 4'e 1 pozisyonu falan savundu ersan. kinsey de çok acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ohahahahaha anasını silktiler Partizan'ın. İzlemiyorsanız cok sey kacırıyorsunuz. 3. ceyrekte sayısı yok adamların. En son 3'e 1 gelip blok yediler. Acaip bi mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ersanın 4e1deki bloğu cook efsaneydi ya ahah.. Derken bi efsane blok daha ersan'dan ahaha.. Tam 6.14oldu üçüncü çeyrekte hala sayılari yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 20-6 çeyrek skoru, baya iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 periyod skoru 20-6 4serbest atıştan bir de 3sn kala son hücumdan sayı yedik..efsane oyun oldu 3.çeyrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Oly ve Pana maçlarında da gözdağı vermişti ama Efes bu sezon olmuş abi. Final Four gelmezse yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 şu kinsey'i nası bıraktık aklım almıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kinsey'e fenerliler ağlayacak diyecektim ki ağlanmış bile ehah, adam ne oynadı belli değil. 84-73 aldı efes. güzel başlangıç. grup genel olarak oldukça güçlü, deplasmanda maç almak önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 mokoko said: şu kinsey'i nası bıraktık aklım almıyo spaya kotuler kotusu ya bence. furkanı da alalım demisler istememis. oguz ile kaya siviyorlar bu sene fena. kinseyi birakip jerelsi almalar falan bilemedim derdi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 oynar artik final4 efes. takim yeni ama baya oturmus gozukuyor. her bolgede cok iyi oyunculari var kimse birbirini aratmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar