Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bank Asya 1. Lig Tartışma Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

TD)Pentagram said:

son maçı sakaryada

severim giresunu, linyit düşsün giresun düşmesin. sakarya ya karşı iyi ders verdi takım kurtarmak konusunda. koca sakarya sanayisi 1 sakaryasporu kurtaramadı

devasa kocaeli sanayisi de kocaeli'yi kurtaramadı. Onlara kalsaydı iş bu iki takımda, Antep falan da ambargo koyardı lige de işte ...

elazığ haberi de yalan, geyik olsun diye koydum ya ASDASADS

yeni yönetim bütün gelen parayla stad yapacağız diye söz verdi, taraftarda çok istiyor. Tahminen stat yapılır, birkaç kalbur üstü adam alınır bir sezon düşmemeye oynanır.

Jetpa olayını daha da yapmazlar, kimse kalkışamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

elazığ gg

tavşanlı'ya yenildik 1-0 liderlik gitti.

Yanılmıyorsam 22 haftadır liderlik koltuğundaydı Elazığ, ligin bitimine 10 hafta kala kesin şampiyon denen takım şuan geçen yıl samsun'un yaşadığını yaşayarak ikinciliği bile riske soktu ...

geçen hafta kuddisi takımı katletti, 2 net penaltıyı vermedi ki süper ligde anadolu takımlarının maçında bile aynısı olsa hakemliği sorgulanırdı ... Takım geçen hafta çok iyiydi, Kuddisi engel oldu

bu hafta fırat aydınus çok güzel bir maç yönetmesine karşı çok yalan ve çalınmayabilecek bir penaltı ile geriye düşürdü. Maçtaki tek hatanın 3 puana mal olması kötü oldu. Ha diyeceksin maçın başında atılan penaltı niye çevrilemedi.

Rezalet oynandı. Elazığspor'u sezon boyunca bu kadar kötü görmedim. Hani atak yapmaktan bile aciz, top çeviremeyen bir takım haline gelmişler. Baskı resmen takımın IQ'sunu bile bitirmiş.

Hızlı ve ekstra paslarla atağa çıkıp tek toplarla gol atan o harika hücum takımı gitti, futbol özürlüsü sıradan bir Anadolu takımı haline geldi. Bülent Uygun'un bunda etkisi büyük, Hüsnü Özkara'da yolu açmıştı zaten ...

Yazık oldu takıma, sezon başında hatta devre arasına kadar izlemesinden büyük keyif alınan takım şuan o kadar rezil oynuyor ki ... yazıklar olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yanlış hesaplamışım, halen lidermişiz ...

1.ELAZIĞSPOR 58
2.KASIMPAŞA A.Ş. 58
3.AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR 57
4.KONYASPOR 56
5.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 56

Konya kaybetti. Akhisar, Kasımpaşa ve Rize kazandılar. Son durum bu işte ... hepsinin şampiyonluk şansı var 2 hafta kala

elazığ'ın fikstürde bayağı zor. Bucaspor ve son maç final gibi Konyaspor...

konya'nın haftaya göztepe maçı var ki iyice rahatlamak için kazanmak zorunda göztepe, yine puan kaybı olabilir.

kasımpaşa tavşanlı'yı konuk edecek. Kendi sahasında olması avantaj, Tavşanlı halen düşmemeye oynuyor ve 1 puan bile garantilemesine yetecek yanılmıyorsam. Kasımpaşa'dan puan kaybı gelebilir, son hafta buca ile deplasmanda oynuyorlar.

Çaykur'un fikstür pis aslında. Haftaya playoff kovalayan ve şansı yüksek olan Bolu ile deplasmanda karşılaşacak. Son haftada şampiyonluk potası için Akhisar ile :)

akhisar'da haftaya karşıyaka ile oynayacak falan filan

olaylar olaylar yani
Sosyal ağlarda paylaş

11- SAKARYASPOR A.Ş.'nin, 29.04.2012 tarihinde oynanan SAKARYASPOR A.Ş. - İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR Bank Asya 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada SAKARYASPOR A.Ş.'nin, ambulans ve itfaiyenin seyircilerin stadyuma alınmasından sonra stadyuma gelmesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle SAKARYASPOR A.Ş.'nin, toplam 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR Maçı kadınlara ve çocuklaraydı heua ne olayı ya haha kafayı yemişler bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarı skorları,

akhisar 1 - 0 karşıyaka
elazığ 1 - 1 buca
bolu 1 - 0 rize
k.paşa 0 - 1 tavşanlı linyit
göztepe 1 - 0 konya
giresun 2 - 0 güngören

maçlar şu şekilde biterse zirvede puan durumu

akhisar 60
elazığ 59
kasımpaşa 58
konya 56
rize 56
bolu 51
adana 50

oluyor. son hafta şampiyonluk için 3 takım kapışacak.

Adana bir anda playoff dışında kalıyor. rize'nin direk playoff şansı bitiyor. Bolu'da kazandığı takdirde playoff potasına girecek, maça it gibi asılıyorlar.

göztepe kazanırsa kesin kümede kalacağından konya karşısında skoru korumak için herşeyi yapar. burada ağlayacak olan taraf karşıyaka olacak galiba,

Eğer karşıyaka bu hafta kaybederse küme potasıyla arasındaki puan farkı 2'ye düşüyor. Son hafta maçı Gaziantep Belediye ile, yatmayan ve amaçsızken bile oynamaya çalışan bir takım antep bb, 1 puan bile onları kurtarıyor yanılmıyorsam ama düşmemek için onlarda asılacaklardır.

çok ekşinlı lig lan
Sosyal ağlarda paylaş

iki senede iki lig atlamak güzel ama iki senede iki şampiyonluk ile atlamak daha süper olacak eğer gelecek hafta kazanırsak :D

maçın son 10 dakikasında evden çıkmak zorunda kaldım izleyemedim, yeni geldim. Harika kutlamalar falan olmuş Elazığ'da, çok iyi olduk.

Ama bu konuda aktif olduğum zamanlardaki kadar Elazığspor'a güvenle bakmıyorum. Osman hocanın Elazığ'ı tam bir Bayern Munich gibi oynuyordu. Dikine hızlı paslarla atağa çıkıp, çok gollü maçlar, gol olmasa da tek kale çok pozisyona giriyordu. Son 10 haftada takım sadece kapanarak iş yapmaya çalışıyor, resmen 1 puana yatıyordu. Zaten Bülent Uygun'un oyun tarzı bu, kontra üzerine dayalı ...

Saf hücum takımından kontra takımına dönüştük, zevksiz futbola döndü Elazığ'ın futbolu ve ben bundan hiç haz etmiyorum :( Seneye süper ligde bülent uygun ile ancak düşmemeye oynarız, osman hoca mentalitesinde bir adam lazım takıma
Sosyal ağlarda paylaş

karşıyaka - antep bb maçını izliyorum da, resmen çalınmış zamanlarımı geri istiyorum ...

Karşıyaka kümede kalmak için hiçbir şey yapmıyor. Antep BB onlar kalsın diye daha çok çabalıyor resmen, 100. Yılı'nı yaşayan bir takımın bu kadar çoşkusuz, bu kadar sönük bir oyun oynuyor olması gerçekten utanılması gereken birşey,

Ne olmuş bu Karşıyaka'ya anlamıyorum. Şu taraftara yazık şu oyun, öyle taraftarı hak etmiyor bu takım ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya antep'in düşme olayı yoktu zaten, baktılar KSK gelip gelip ileride pas bile yapamıyor gol atacakları yok. Bari biz kazayla atmayalım diye pas yapmaya başladı Antep...

Hani istemeye istemeye atağa çıkıp iki kaliteli hucüm yaptılar. İki defa çizgiden zar zor çıkardı KSK...

Cidden aşırı sempatim var KSK'ya ama bu kadar kötü bir oyun, sezon genelinde bu kadar kötü bir grafik yani yazık, hiç yakışmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...