Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bank Asya 1. Lig Tartışma Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

TD)Pentagram said:

sakarya gençlerle oynucak elazığa karşı.çok hırslı dinamik bi takım oalrak çıkcak.elazığ a süpriz olabilir.

bedavaya dememişim be arkadaş. 1-3 den 19 20 yaşındaki çocuklarla maç çevirdik ya helal olsun.kalecimiz amatör küme kalecisi gibi genelde her maç en az 1 gol hediye ediyor.
bu sene türkiye liglerinde görülmemiş bir rövaşata ile 3-3 yapmamızda tam bi şukela oldu.

bülent uyguna ve elazığ da sakarya kümeye diye bağıran elazığ taraftarına gelsin bu 3 gol.

darkrider kardeşim umarım sağ sağlim kazasız belasız döenrsin evine.geldiğinde iznelimlerini okumak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sağ salim geldik ya, birşey olmadı :D 40-45 dakika geç saldılar onun dışında gayet temiz çıktık olaysız

ilk yarı resmen ezdik, iyi de oynadık Sakarya'nın genel durumu göz önüne alındığında ama daha öncede sık sık bahsettiğim şampiyonluk baskısı resmen yine engel koydu bize,

2. yarı o kadar kötü başladık ki, üstüne üstlük taraftar diye toplanan adamların sadece maç izlemeye gelmiş olması ile desteksiz kaldı takım, hani herkes 3-1 skora razıydı.

özellikle 70'deki sakaryaspor tezahuratlarının ardından herkes çöktü bile, orada herkesi tezahurata çağırdılar elazığlı amigolar ama yok kalkmadılar.

Zaten golü bekliyordum, 2-3 falan biter en kötü diyordum ama Ahmet Şahin'in direk hediye ettiği gol, üstüne o harika gol gerçekten çökertti. Maç 3-3 olduktan sonra Elazığ atağa çıkmaya başladı resmen, 2-3'ken bile skora yatıyordu adamlar panikten ...

Bu takımın üstünde bu kadar baskı varken şampiyon olması imkansız, imkansız demeyelim çünkü o potansiyel var fakat çok çok zor. TD değişikliği, gelen adamda her ne kadar sevmesem de bülent uygun ama o bile bu panik havasını kaldıramıyorsa bırakın şampiyonda olamayalım ...

şampiyonluğa giden takım 1-3'e yatmaz deplasmanda, en azından kontraya çıkar ne bilim pas yapar. Pas bile yapamadılar yaslanırken ya ... Neyse elazığ'ı geçelim şimdilik,

ben sakarya'yı hep tribün olaylarından, kocaeli'deki kavgalarından vs. tanımıştım, taraftar grubunu diyeyim. Geneli de öyle kabul etmek gerek, sorunlu insanlar aynı Hodri Meydan'da olduğu gibi lakin dediğim gibi özellikle 70'den sonra bütün stadın tek ağızdan yaptığı tezahuratlar, tek bir ağızdan takımlarını desteklemesi resmen taraftar faktörünün oyuna etkisini bir kez daha göz önüne serdi. Bizim elemanlar sessizce maçı izlerken adamlar küme düşmesi garanti takımı resmen boostladılar. Helal olsun,

Yine de durduk yerde "... elazığspor, olamazsın şampiyon" vs. tarzında şeyler söyleyip bizim elemanlarla dalaşmaya girmeleri tek kötü yandı onlar için, devre arasında mı ne birde kavga çıktı aralarında, onun dışında maçın yıldızıydı kesinlikle sakarya taraftarı,

birde bize geri döneceğim, bu sene yanılmıyorsam 4. oldu arif şahin'in hakeme gidip küfredip direk kırmızı kart görmesi ... rezil herif ya ...

ayrıca ahmet şahin tam bir rüştü ekolü, sakarya'nın ilk golü resmen numaralı ve ders niteliğinde hatalardı. Üçüncü gole 2 tane julio cesar getirsen hiçbirşey yapamazdı ama cidden harikaydı.

Neyse böyle işte, Şaban dedik golü de var :D Çok iyi oynadı bugün helal olsun ona da sfsd

bu kadar işte, güzel bir deplasman anısıydı hehe
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bari geçmiş olsun abi,

Abi elazığ sakarya husumetinin sebebi ilk yarıda elazığda sakaryaya küfür edilmesiyle başladı.geçen sene 2.lig de sakaryada elazığ yendiği halde kardeş kardeş uğurlandı ama elazığda sakarya kümeye,bilmem ne sakarya diye uzun uzun küfür edilince sakarya da contra yapılacağı belliydi buna.

sizin direkten dönen top bence maçın kaderiydi o gol olsa farka giderdi. bizim kaleci zaten amatör ötesi her maç en az 1 tane gol yer böyle bizde alışkınız.tribünler her maç böyle zaten gerideyken bile tam destek mantığı.

bizimkilerin sloganı bilmiyorum başkasından duydunmu ama ' galibiyet istesek barcelonayı tutardık'. şeklinde.

yalnız 4-3 olucak gibi oldu bi ara lan dedim efsane olur valla.haftaya kasımpaşa ve ak hisar yenerse siz çuk diye aşağa gidiyorsunuz biliyorsun dimi.

http://s14.directupload.net/images/120408/kw22mryr.swf
bu rövaşata izlenir:)

bu arada sana bahsettiğim salih defans önünde oynuyor aslında adam forvette de nasıl oynadı.8.golünü attı ligde haha
Sosyal ağlarda paylaş

iyi adamlar vardı sakarya'da, şaban dedik o da golünü attı :D

haftaya kasımpaşa maçı çok önemli, ya şampiyon olacağız ya da geçen sene ki samsun gibi düşeceğiz bir anda,

kazanırsak 2. ile puan farkı her şekilde 4 olacak yanılmıyorsam, kaybedersek dediğin gibi tepetaklak :D

bu elazığ'ın kazanması da resmen büyük başarı olur, adamlar sakarya'da 2. yarı resmen atağa çıkmadılar ya, atak yapmaz mı bir takım ya, 2 farklı skora yatılır mı lan ...
Sosyal ağlarda paylaş

cüneyt çakır çaykur rize-sakarya maçına atanmış,

madem fifa kokartlı, herşeyden önce ülkenin en iyi hakemlerinden biri olarak kabul edilen bir hakemi ikinci lige atayacaksın, bari kasımpaşa - elazığ maçına falan ata, kazanan şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj sağlayacak
Sosyal ağlarda paylaş

sınavda olduğumdan ikinci yarısını seyredemedim maçın ama; güzel oynamışız ve koymuşuz Kasımpaşa'ya,

hem içeride hem dışarıda yendik böylelikle şampiyonluktaki en büyük rakibimizi, dört hafta kala 4 puan farka çıkardık yeniden, konya maçı dışında zor maç yok gibi gözüküyor. Gerçi Sakarya'da kolay deniyordu da büyük kayıp yaşandı :D

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401622_468760324966_24583889966_1673029_1171102351_n.jpg

puan tablosu
Sosyal ağlarda paylaş

Elazığ'daki yapılanma çok iyi durumda ama, çok doğru işler yapıyorlar. Bülent Uygun'un varlığı bir tek sorun yaratıyor, Sivas'a yaptıkları göz önünde sonuçta ... elden düşme adamları toplayıp yine çöplük yapmasa takımı yeridir.

Aksine yönetim istikrar istiyor başarıdan çok, yeni stad projeleri var ve herşeyden önce Avrupa standartlarına getirmek için stadı vs. sponsorlar bulundu. Tesisleri yeniliyorlar vs. gelinebilir kılmaya kasacaklarmış takımı bla bla

bu arada akhisar'ın gelmesini bende istemiyorum. Hiçbir belediye takımı oynamasın artık birinci ligde ... kasımpaşa ve konya'dan da asansör oldukları için nefret ediyorum.

Rize'de çok yanlış hareketler yaptı bu sene, hak etmiyorlar bence de süper ligi, ama yine de takım çok güzel oynuyor. Maçları bayağı eğlenceli oluyordu Rize'nin, gelsinler düşerler seneye asdf
Sosyal ağlarda paylaş

sen git deplasmanda kasımpaşa'yı yen, evinde erciyes ile berabere kal...

puan farkı tekrar 2'ye düştü. lig 5. çaykur ile de fark 3 puan :)

hayvani bir çekişme var şuan, elazığ'ın sıradaki maçı çok zor. Kümede kalma savaşı veren Tavşanlı ile ve tek puan bile biraz nefes aldıracağından Tavşanlı'ya beraberliğe bile yatabiliriler. Son maçı da 2 puan gerisindeki konya ile,

Elazığ için iş artık çok zor, olursa cidden olağanüstü başarı olur şuradan
Sosyal ağlarda paylaş

Brezilya’nın ünlü haber portallarından Bonde, Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Elazığspor’un, dünyaca ünlü golcü Luis Fabiano için harekete geçtiğini yazdı.

“Türkler, Sao Paulo’dan Luis Fabiano’yu istiyor” başlıklı haberde şu ifadeler kullanıldı: Türkiye’nin Elazığspor Kulübü, Sao Paulo’dan Fabiano için resmi teklifini yaptı. Türkler, golcü oyuncu için 6 milyon Euro’yu gözden çıkardı… Sao Paulo’nun İkinci Başkanı Joao Paulo de Jesus Lopes, “Fabiano burada mutlu. Biz de ondan çok umutluyuz. Sakat olmasına rağmen, onu Sevilla’dan transfer ettik. Fabiano da ona olan güvenimizi boşa çıkarmayacaktır” diye konuştu. Luis Fabiano’yu sezon başında Galatasaray da istemiş ve tecrübeli oyuncu için 7 milyon Euro teklif etmişti.

Bank Asya 1.Lig’de zirvede yer alan Elazığspor, bitime 3 hafta kala en yakın rakibinin 2 puan önünde bulunuyor. Bank Asya 1.Lig’de ilk iki sırada bulunan takımlar, Süper Lig’e direkt olarak yükselirken, 3. takım ise play-off maçları sonunda belli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...