Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terör Kurbanları (Eugene Armstrong)

PokemonRIZA

Öne çıkan mesajlar

said:
Wendigo, 21 Eylül 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
sence teroristler neden nete koyuyolar o goruntuleri?
kendilerince mesaj veriyorlar, korku salıyorlar ama dedigim gibi kendilerince vede müslüman bu insanlar neyse ya konu sapıttı dedigim gibi kitlenmesimi, mümkünse silinmesini istiyorum topic in, kusura bakmayın sadece siteyi cidden merak ettim nerde host ediliyor v.s.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sabah infaz videosunu izlemiş bulundum. Senelerdir kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim. Vahşet. 10 dakka oturduğum yerde kaldım, sinirlerim bozuldu. Bu kadar feci bişey olamaz heralde. Sakın nette aramayın, linkinide vermeyin.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 21 Eylül 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
nedanko grim fandango yalan oldu gene dimi..
umutlarım vardı bee...
=P sdhuf

Olm bana diyomki sbah oms'den mesaj at.. Unutoyrum. Not alıyorum ama desktop'ın haline baksana görmedin mi?
Save target..
Bak annadın sanırım nası unutuyorum. Akşam 6 da hatırlatırsan bi dahaki güne sarkıyo..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 21 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki:
Bu sabah infaz videosunu izlemiş bulundum. Senelerdir kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim. Vahşet. 10 dakka oturduğum yerde kaldım, sinirlerim bozuldu. Bu kadar feci bişey olamaz heralde. Sakın nette aramayın, linkinide vermeyin.

+1[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gecen ay cecenlerin yakaladiklari 20+ yaslarinda bi rus askerinin basina gelen biseyi seyrettim...

Elimde sandvic seyrederken bi anda bicagi askerin bogazina soktular ve kestiler kafasini yavas yavas...Sandvici bi kenara firlattim zaten donup kaldigim icin mouse a bile uzanamadim ya sok halinde yesrettim olayi...

Bu linkleri cok merak ediyorsaniz ve neler oldugunu görmek gercekten cok istiyorsaniz birdaha düsünün, babam doktor oldugu icin beni yaninda bircok ameliyata sokmustur yaninda, cok ameliyat falan seyrettim kan korkum falan yoktur, önümde acik kalp ameliyati yapsalar kilim kipirdamaz ama o vahseti gördükten sonra rengim atti...

Oturun bikez daha düsünün ve seyretmeyin su filmleri...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 21 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki:
Bu sabah infaz videosunu izlemiş bulundum. Senelerdir kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim. Vahşet. 10 dakka oturduğum yerde kaldım, sinirlerim bozuldu. Bu kadar feci bişey olamaz heralde. Sakın nette aramayın, linkinide vermeyin.

+1

Gençsiniz arkadaşlar bu tip şeyleri seyrederseniz ciddi psikolojik etkiler gösterebilir ve teroristlerin emellerinede ulaşmış olursunuz.Ciddiyim !!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence durum farklı, oalya savaş, direniş veyahut bir sindirme politikası olarak bakmıyorum..
Sizce her ne kadar yanlış düşünüyor olsamda, hayatın her yüzünü mutlak görmek gerek.. Tabii belli bir psikolojiye sahip bir isan için geçerli bunlar..
Yani vahşet'de haytın bir parçası, aşk da , sevmek de..
Neyse derin konu.. Tartışma açmayayım..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 21 Eylül 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
Wendigocan dogru sölüyor..Olay uzamasın zarar vericem yoksa..Terörün her türlüsü kötü.Gerek yok izlemeyede indirmeyede..

adamların yaptıkları ülkelerini savunmak,gerçi bu kadar cani bu kadar insanlık dışı bir uygulamayla yapmalarının kabul edilebilir bir yönü yok ama insanlar ve devletler ne yaptılarsa onu görüyorlar zamanında vietnamda köylü halka çektirilen ızdırap,vietkongların kolları bacakları kulakları kesilerek acı çektirilerek öldürümeleri daha dün gibi aklımızda.[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...