PokemonRIZA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Arkadaşlar en son bu "Eugene Armstrong" şahsın başını kesmişler ve internette yayınlamışlar ya piskopat değilim ama bu siteleri bilen varmı, hep 1internet sitesinden yayınlanan görüntüler diye geçiyor ama site ismi vermiyorlar hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bilme zaten ne kadar az kişi gorurse o kadar az hedeflerine ulaşır teror[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PokemonRIZA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 al işte konu dışına fırlıcak şimdi topic ama cevap vermek zorundayım:), pardon ama o görüntüleri görenler daha çok lanetler terörü. Not: bu tip görüntüler tv de sansürlü şekilde gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 zaten yasak ki öyle linkleri foruma yazmak[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sence teroristler neden nete koyuyolar o goruntuleri?[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hayırdır eski accounta noldu?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Silencer Ban çakmıştır :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Wendigocan dogru sölüyor..Olay uzamasın zarar vericem yoksa..Terörün her türlüsü kötü.Gerek yok izlemeyede indirmeyede..[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Özelden atıyorum... Bazıları burada oluyo..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PokemonRIZA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Wendigo, 21 Eylül 2004 16:35 tarihinde demiş ki: sence teroristler neden nete koyuyolar o goruntuleri? kendilerince mesaj veriyorlar, korku salıyorlar ama dedigim gibi kendilerince vede müslüman bu insanlar neyse ya konu sapıttı dedigim gibi kitlenmesimi, mümkünse silinmesini istiyorum topic in, kusura bakmayın sadece siteyi cidden merak ettim nerde host ediliyor v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 nedanko grim fandango yalan oldu gene dimi.. umutlarım vardı bee... =P sdhuf[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bu sabah infaz videosunu izlemiş bulundum. Senelerdir kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim. Vahşet. 10 dakka oturduğum yerde kaldım, sinirlerim bozuldu. Bu kadar feci bişey olamaz heralde. Sakın nette aramayın, linkinide vermeyin.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Eternal, 21 Eylül 2004 17:07 tarihinde demiş ki: nedanko grim fandango yalan oldu gene dimi.. umutlarım vardı bee... =P sdhuf Olm bana diyomki sbah oms'den mesaj at.. Unutoyrum. Not alıyorum ama desktop'ın haline baksana görmedin mi? Save target.. Bak annadın sanırım nası unutuyorum. Akşam 6 da hatırlatırsan bi dahaki güne sarkıyo..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: LathspeLL, 21 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Bu sabah infaz videosunu izlemiş bulundum. Senelerdir kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim. Vahşet. 10 dakka oturduğum yerde kaldım, sinirlerim bozuldu. Bu kadar feci bişey olamaz heralde. Sakın nette aramayın, linkinide vermeyin. +1[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ben gecen ay cecenlerin yakaladiklari 20+ yaslarinda bi rus askerinin basina gelen biseyi seyrettim... Elimde sandvic seyrederken bi anda bicagi askerin bogazina soktular ve kestiler kafasini yavas yavas...Sandvici bi kenara firlattim zaten donup kaldigim icin mouse a bile uzanamadim ya sok halinde yesrettim olayi... Bu linkleri cok merak ediyorsaniz ve neler oldugunu görmek gercekten cok istiyorsaniz birdaha düsünün, babam doktor oldugu icin beni yaninda bircok ameliyata sokmustur yaninda, cok ameliyat falan seyrettim kan korkum falan yoktur, önümde acik kalp ameliyati yapsalar kilim kipirdamaz ama o vahseti gördükten sonra rengim atti... Oturun bikez daha düsünün ve seyretmeyin su filmleri...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: LathspeLL, 21 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Bu sabah infaz videosunu izlemiş bulundum. Senelerdir kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim. Vahşet. 10 dakka oturduğum yerde kaldım, sinirlerim bozuldu. Bu kadar feci bişey olamaz heralde. Sakın nette aramayın, linkinide vermeyin. +1 Gençsiniz arkadaşlar bu tip şeyleri seyrederseniz ciddi psikolojik etkiler gösterebilir ve teroristlerin emellerinede ulaşmış olursunuz.Ciddiyim !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bence durum farklı, oalya savaş, direniş veyahut bir sindirme politikası olarak bakmıyorum.. Sizce her ne kadar yanlış düşünüyor olsamda, hayatın her yüzünü mutlak görmek gerek.. Tabii belli bir psikolojiye sahip bir isan için geçerli bunlar.. Yani vahşet'de haytın bir parçası, aşk da , sevmek de.. Neyse derin konu.. Tartışma açmayayım..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Eternal, 21 Eylül 2004 17:03 tarihinde demiş ki: Wendigocan dogru sölüyor..Olay uzamasın zarar vericem yoksa..Terörün her türlüsü kötü.Gerek yok izlemeyede indirmeyede.. adamların yaptıkları ülkelerini savunmak,gerçi bu kadar cani bu kadar insanlık dışı bir uygulamayla yapmalarının kabul edilebilir bir yönü yok ama insanlar ve devletler ne yaptılarsa onu görüyorlar zamanında vietnamda köylü halka çektirilen ızdırap,vietkongların kolları bacakları kulakları kesilerek acı çektirilerek öldürümeleri daha dün gibi aklımızda.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar