mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 18 yaşındaki kızın erkek arkadaşı ile tatile gitme mevzusu pekçok kişiyi sardı ve bayağı bir tartışıldı.Oradaki tartışmalara bakarak bu anketi yapmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi önce kızı bulucaz da.. kişisele alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 erkek ve bakire olmasını isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ay beni kan tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bakire bulacam ben dersin, sonra evlilik geçirmiş birine aşık olur evlenirsin. Bu işler böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fede said: erkek ve bakire olmasını isterim en iyi kız ölü kızdır beklemiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Oooo, daha aday yok mu? O da zor be. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ben bakire kız istemem. 20'li yaşların sonunda evlenmeyi düşünüyorum zaten, o yaşlara gelip de bakire kalan hatun zaten benim kafama uymuyor demektir; yapamam ben onunla. Sevgili olarak da evlenecek kişi olarak da bakire olmasın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hala bu kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Düşünemedim.. Gerekmez ama zaten evleneceğim kadına duyacağım güvenden dolayı(duymazsam evlenmem zaten) namusu onun kafasında ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 rulman olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yıl 2011 bakir/bakire mi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 of 10 sayfalık klişeler dizisi geliyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 şıkların hiç önemli değil biraz önemli çok önemli şeklinde olmasnı yeğlerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 azı çoğu mu var bunun ya. ya vardır ya yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hımmm, bak o dediğin de ilginç olabilirdi gerçekten killjoy. Edit: fede, kafası karışık olan, bu konuda henüz kararını verememiş olanlar için belki o şekilde olur muydu diye düşündüm ama yok ya, o durum için zaten 3. şık koymuşum.Haklısın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aha kitlenmezse 20 sayfa.belki şikeden dolayı o kadar ilgi görmez valla ben bekarete çok önem vermiyorum.bu demek değildirki godoşuz.ama günümüz dünyası orospuluk bacak arasında olmadıgı için aha bakire değil kill her tarzı yaklasamam bide her sevgilim versin karım bakire olsun klişesi var haha karşıdaki kadın senin suratına karşı ilk verdiğim erkeğim çok iyiydi sen cok kotusun demedikçe bekaret konusunda sıkıntı yok ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 vaff hayır diyenlerin sayısı baya korkutucu. THIS IS WHY WE CANT HAVE GOOD THINGS http://posterwire.com/wp-content/images/40-year-old_virgin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yatakta iyi olsun plsssss erkek degil kiz zaaaa xDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu film iyiyidi he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Deacon said: yatakta iyi olsun plsssss erkek degil kiz zaaaa xDxD Bu yatakta iyi olmanın yolu da bol tecrübe gerektiriyor. Edit: Yanlış anlaşılmasın he, her iki cins için de aynı şey geçerli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 valla ben ilk seferde sanki hergün yapıomuş gibi cooldum GENLERİMDE VAR ERKEK ADAMIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aslında en tenha köyleri dolaşıp en güzel kızı alıcaksın başlık parası diye istanbul maaşını verip. bildiğin istanbul kızına 20 çeker, ev işi yapar, her türlü bakımını yapar başka erkeğe bakmaz, her türlü seksi de yapar. bence günümüzde "orospuluk" (çok afedersiniz^^) yapan insan şehirli olmaya alışmış godoştur. alıştırıldık diye "ben böyle şartlardan rahatsız niye olayım ki ekieki" tayfasına sokamıyorum kendimi. sevgiliden bahsedilmiyo evlilikten bahsediliyo ve ciddi bi mesele, bakire olmasının verdiği bambaşka değerler var yani bunu diyorum ama bakireliğimi dünyanın en kötü yerinde kaybettim... gençliğime s.çayım sdfkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar