Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaaa said: bir de şu var, piramitler çok deneme yanılma yapıları.. o dönemki her yapı gibi. bi tanesi çöker, öteki kısmı çöker. deneye deneye yaparsın. Bana da bu dediğin çok mantıksız geliyo işte.. neyse bambaşka fikirlerimiz var konuda tartışmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 E o kadar denenmiş yetilememiş piramit var, tarihleri de diğerlerindne biraz daha eskiye dayanıyor hele Mısır'dakiler tarih kayıtlarında falan da var. Sen hepsini yok sayıp hayır mükemmel şeyler hepsi mucizevi belki uzaylılar yapmıştır, şimdi bile yapamayız diyorsun.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 önceki sf'de olmayanları, epic fail olanları var babam. deneme -> yanılma böle bişi işte. adam yarısında bakıyor ki piramit çökecek.. tamam diyor. açıyı değiştirelim. accuracy? hak getire. değiştir diyor komple. nasıl mantıksız geliyor? söyle öğrenelim biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 olm hepiniz ikna edici geliyosunuz bana lan. bu topikteki herkese inandım ben resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 uzayli bunu yapsinda gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 piramidin iyileştirici etkisi saçmalığına inanma da neye inanırsan inan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yok yani aura filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaaa said: "şu anki teknoloji bile o kadar accurate olmuyor" cümlesi saçmalıktan başka bişi değil. abi zaten ölcemediğimiz bir accuracy varsa ortada, nasıl o accuracynın o kadar acurate olduğunu anlıyabilirizki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 0a böldün sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 gokcen elinin boyasiyla muhendis isine karisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fede said: yok yani aura filan yokmus ben iptal ettim ucak biletimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ne münasebet, graphical engineer'ım olum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mal said: bunun dışında piramit içindeyken hissedilen şeyler var ama bu parapsikolojiye giriyor biraz: o kadar taşın arasında yiyor soğuğu tabi mide başlıyor gur hur. sonra ishal oldum diyemiyordu ay içim bi garip oldu bi güç hissediyoruma giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ona da mi muhendis eklendi, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi zaten otelden çıktığınız her saniye başına bi arap sizden para koparmaya çalışıyor piramitlere ulaşana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaaa said: said: evde doğru ölçülerde yapılan ve köşeleri doğru yerlere bakan kartondan piramitin içine koyulan bir elma parçası çürümüyormuş. daha bunun gibi sadece kartondan piramitle yapılmış açıklanamayan deneylerde var. boş bi zamanımda deniycem. şu adreste bi makale var bunla ilgili: bullshit insanların bu gibi saçmalıklara inanıyor olması beni utandırıyor. dasaaa linki ilk verdiğimde bozuktu, düzelttim. okumadın galiba? said: Dişçilikte hastaların alt çenelerine yerleştirilen emplantasyon çevreleri önceden piramit etkisiyle şarj edildiklerinde ameliyat sonrası iyileşme süresi akıl almaz derecede kısalmaktadır aynı işlem protezlere de uygulanmakta gene olumlu sonuçlar alınmaktadır. Bu uygulamanı yapıldığı odanın tavanın d da ayrıca metal çubuklardan yapılma bir piramit ızgarası bulunur. ayrıca abim elma deneyini yaptığını başarılı olduğunu söylemişti. kendim yapmadığım için mişli muşlu konuşuyorum. said: said: apiramit ilkel insanın aklına ilk gelecek yapıda değil bence. bu da ayrı bi bullshit. senin aklına gelen ile yaparken karşılaşacakların farklı şeyler. kumdan kale bile yaparken yükseldikçe yukarıya doğru, daraltmalısın. yığma yapıda da aynısı olacak illa ki. ne oluyor? piramit.. insanın barınma amaçlı yaptığı ilk yapının megaron olduğu her mimarlık tarihi kitabında yazar. ama anladım demek istediğini yapabildiğin en yüksek yapıyı yap dersen piramit yapması doğal olabilir tabi. gerçi ondan öncede çok yüksek bir mimari yapmak isteyen insanın aklına ilk olarak menhir ler gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 simdi dasaa dan wot bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahşap ile kaç m yükseliğe çıkmayı düşünüyorsun.. menhir içine de girmen pek bi zor olur ama dünyanın her tarafında menhirlerin dikiliş şekilleri aynıdır. said: okumadın galiba? okumaya gerek bile görmüyorum.. "bilinmeyen bi enerji" ne abi birimi.. sdfsdf ölçülemeyen enerji mi olur? nereden yayıyor bu enerjiyi baba? nereden geliyor bunun suyu? erke dönergeci mi olm bu? yok öle bişi. iyileştirici enerji falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 jacabo said: simdi dasaa dan wot bekliyoruz bunu kale almadım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bilmediğimiz ölçemediğimiz bişey yok mu abi evrende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sevgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sanırım kafaya taktıkları yok gün dönümünde 1 dk bi delikten ışık giriyormuş, 40 yapınca firavunun pipisi parlıyormuş gibi şeyler. Onlarda yapılır şu anki teknoloji ile. Hatta hediyem olsun bi koridoruna girince 10dk yere yatırıp halüsinasyon gösteren bi bölge yapayım içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bende okumadım aslında başına sonuna göz gezdirdim. inandımda diyemem inanmadımda. deniycem bi ara elma çürüycekmi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi nerde deniyorsunuz onu ben anlamadim elma olayini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya sopalarla piramit yapıp ortasına elma asıyorlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar