nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu reklamlar başladı ya, BBM bile yasaklanıyordu güya, buna nasıl izin veriyor ki devlet dinleyemeyecekse? Yoksa dinleyebilirler de teknoSA halkı mı yiyor? Ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iki olayın neredeyse alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Rusya-ufa da sotel diye bir zimbirti var bu da onlardan sanirim. Uydu yayinli sadece o teller arasinda gorusmeler yapildigini soyluyorlar. Bizim devleti gectim ruslar nasil izin veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dasaaa said: iki olayın neredeyse alakası yok. ya zaten ben bilmediğimden soruyorum, yasal boyutu nedir falan. Kafama takıldı ondan açtım konuyu, bir iddiam yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 kriptolu olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 enigma mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 öyle diyotrdu reklamda yani enigma şifrelemesini kullanan kriptolu telefon diyordu işte herneyse, siz anladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 teknosa kolpası o zaman da kriptolu cep üretmişlerdi 3.5k ya satıyoalrdı geçen haftalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iki telefon arası görüşmeyi telefonlardan şifreliyor bi tanesi. senden çıkan paket karşıda çözümleniyor. ötekisinde maillar ve internet ile ilgili her şeyi kendi ülkesinde şifreli olarak gerçekleştiriyordu. kanada'da olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bana bu iyi bi open source app ile herhangi bi güçlü cpu kullanan android'de yapılabilir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 paticikte bu telefonu kullanacak, kullanmak isteyecek bi tane adam yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dasaaa said: bana bu iyi bi open source app ile herhangi bi güçlü cpu kullanan android'de yapılabilir gibi geliyor. Tam bunu yazacaktım ben de topiğe. Bunu gerçek zamanlı yapabilen bir uygulama çıkarsa parayı kırar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 nası olar diye düşünüyordum sdf. skype falan şifrelemeyi iki uçta mı yapıyor serverdan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Serverdan yapıyor onlar yanlış bilmiyorsam, direkt p2p bağlantı değil de önce sunucuya bağlanıyor, sunucu iletiyor diye biliyorum. Skype'ın da şifrelemesi şüpheli şahsi kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 satış ve facebook entegrasyonu sonrası daha da kafayı takan, saldıran olur skype'a.. alternatif bakıyorum işte ben de. google talk vs hariç tabi. onları biliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fede said: paticikte bu telefonu kullanacak, kullanmak isteyecek bi tane adam yoktur Benim teller dinleniyor aslında , lazım bu tarz birşey. Konu Dışında yazmıştım ,burada tekrarlıyayım. Secure VPN ile , Skype ya da GTalk tarzı proglar ile arama yapsam (tabi karşı tarafın teline değil , yine skype ya da gtalk acc una) , dinleme işini atlatır mıyım teknik olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bu enigma, commandosta habire çalıp mesaj decipher ettiğimiz enigma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar