Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 arkadaşlar twitter da araba alcaklar için çok iyi bi fırsat duydum. Üstü açık fiat500ü 500 fiyatına satıyolarmış.kısa bi süre için diyo merak eden varsa kaçırmasın autofoni.com sitesinde
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 araba harbi çirkin, yani çirkin kizlAr için tasarlanmış gibi :) o sunroofu açınca konsol erir.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 niye ikinci el? niye kötü bi araç? bunu neden yapmışlar? kadınlar zevkli ise neden bu modeli alıyorlar? bu aracı kadınlar alıyorsa neden kadınlar zevklidir diyoruz?
Salire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 minicooper filan gibi saçma arabalara kıyasla oldukça tatlı bir araba. Alınır.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Gay ötesi lan, saçma sapan bi araba bu. Cooper ile yan yana gelemez yani, basit bir Fiat. Bedava verseler düşünürüm.
Salire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Zevkler renkler , bunun beyazi küçük italyan aksesuarlari ve güzel bir deri içle dünyanin en tatli arabalarindan biri . Abarthi var birde zaten pisteki süresi filanda çok iyi. Mini cooper ise dünyanin en çirkin arabası.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 mini cupırla şu arabanın kıyaslandıgı ve cupırın kotulendiği bir bölüme dahada gelmem
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 saçmalamayın la gayet şirin bir araba bizim mahallede var bir tane park ediyor hep, bakarım yani her seferinde. Ha bir erkeğe yakışmayabilir tabi. Öte yandan kız arkadaşımın, eşimin falan da buna binmesini pek istemezdim direkt trafikte ben çıtıpıtı hatunum diye bağıran bir araba heheh tamam vazgeçtim haklısınız leş araç
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Araba şirin de erkek için pek iyi değil.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aslında gayet şirin bi araba sdf ama verseler sürer miyim. italyada olsam evet.
Öne çıkan mesajlar