Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baslamayi düsünüyorum ama ....

kermit

Öne çıkan mesajlar

oyuna baslamayi dusunuyorum
gunler bom bok geciyo yapcak bisi yok
acc lazim bana
o yuzden hic kullanilmamis veya icinde char varsa bile fazla kasilmamiz bi acc alabilirim yada 0 alirim farketmez
elinde bulunduran varsa ilgilenirim yani[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence sen sıfır kutu al kendine kermit. Bak adam account satın almış birisinden,hacklenmiş... Sağlam değil bu işler,senin olsun temiz olsun.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"[/small

[Bu mesaj Sensible tarafından 13 Eylül 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bana yardımcı olcak birisi bu acc alımında ve herşeyde
icq sunu özelime atarmı rica etsem ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Sosyal ağlarda paylaş

bende var bi account bi yildir bos duruyo satiyim sana istersen SI li ToA yok haliyle bi yil once ToA yoktu ...[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Durlag, 14 Eylül 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
SI li ToA yok haliyle bi yil once ToA yoktu ...

bunlar ne işe yarar bişi bilmediğim için henüz bişi diyemem
biraz bilgi almam lazım ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Sosyal ağlarda paylaş

Shrouded Isles ve Trials of Atlantis oyunun iki genişleme paketi, sıralaması da yukarıdaki gibi, SI var ToA yok demek en son paketin accounta dahil edilmemiş olması demek, çok şey farkeder mi? level 50 bir karakter oluşturuna kadar aslında çok ihtiyaç duymazsın, ya da onsuz da yaşanır öyle diyim

ama 50'den sonra artık RvR'ye daha fazla zaman ayırabileceğin düşünülürse artifact ve karakterin kullandığı iyi ekipmanlar açısından ToA paketine sahip olman bir avantajdır ve gereklidir bence, yoksa RvR'de zayıf kalabilir karakter

tabi bu kesin böyle olacak diye bir şey yok, level 50 olmadan da bir çok battleground'da RvR yapman mümkün ve o ekipmanlar ve artifactler olmadan da zevk alman mümkün, sadece gidemediğin, başkalarının gidebildiği bazı bölgeler olacak oyunda...

o account alınabilir, gayet güzel birkaç ay idare eder, sonra da ToA alınıp accounta eklenebilir yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

valla farty factmi bilemicemde
dün stjo ile 2 kişi 1 fg kestik
o rr8l5 ben rr4 um
o bg kullandi üzerimde
crown of zahurun chantını açtım extra dmg için
tartaros kullandım extra mana için
vs vs
kısaca fg kestik arti ve ml yardımları ile
fakat eğer bizde arti ve ml olamsaydı
insta death olurdu[signature][hline]homo homini lupus

[Bu mesaj Glatheros tarafından 15 Eylül 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2 kisinin fg kesmesi normal mi?
oyuna daha cok zaman ayirip arti, mllerle urasanlarla zamani olmayip ugrasamayanlar neden bir tutulmuyo?
onlar da para vermiyolar mi?
nf ve toa dan oncesi cok guzeldi. hicbi dengesi, eglencesi kalmadi oyunun.
"her class esittir" lafi cooook geride kaldi, gunde 10saat oynayan kazaniyo artik.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 15 Eylül 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
dediklerinde sonuna kadar haklısın ama konu bu değil
oyundaki denge şu an böyle ve bu denge de oyunu oynamak istiyorsan
pve
pve
pve
pve
pvp...

evet abi konu o değil ama konu toa olmadan da oynanır mı, evet oynanır diyorum ben de :D

yani toa olmadan hiçbir şey yapamazsın diye bişe yok, 2 kişi yerine 1.5 fg dolaşırsın mecburen, toalı moalı 2 kişiyi kesersin bu sefer de :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

toa siz oynanmaz bence cunku karsındaki insanda toa varsa her turlu senden ustun olacak damage hit point vurma hızı bunlar en basitleri Som malice batleri katmıyorum olaya[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

o account alınabilir, gayet güzel birkaç ay idare eder, sonra da ToA alınıp accounta eklenebilir yani

Ne kadar aldın acık konus :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...