kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 oyuna baslamayi dusunuyorum gunler bom bok geciyo yapcak bisi yok acc lazim bana o yuzden hic kullanilmamis veya icinde char varsa bile fazla kasilmamiz bi acc alabilirim yada 0 alirim farketmez elinde bulunduran varsa ilgilenirim yani[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kermit us da oynicaksan Dl et ordan geliştir derim aynı şeye geliyor hemen hemen[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Hayır aynı şeye gelmiyo Sı ve TOA'sız olmaz[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ya bence sen sıfır kutu al kendine kermit. Bak adam account satın almış birisinden,hacklenmiş... Sağlam değil bu işler,senin olsun temiz olsun.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"[/small [Bu mesaj Sensible tarafından 13 Eylül 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 e toa si alcak toplam 50 dolar trial den account açıp devam ettircek toa si daoc alıca 70 80$[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 70 80$ mı? Oha. Ben 50 Dolara aldım,30 dolar dhl express'de verdim.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Us için Acct+Si+Toa Cdromshop.comda Platinium Edition 29$[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bana yardımcı olcak birisi bu acc alımında ve herşeyde icq sunu özelime atarmı rica etsem ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 cdromshop.com 7 günde elinde (use versiyon) daha oncede getirrtim. sorunsuz[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 DHL expressle 3 günde getirttim cdromshoptan :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bende var bi account bi yildir bos duruyo satiyim sana istersen SI li ToA yok haliyle bi yil once ToA yoktu ...[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 + [Bu mesaj theturk tarafından 15 Eylül 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Durlag, 14 Eylül 2004 19:56 tarihinde demiş ki: SI li ToA yok haliyle bi yil once ToA yoktu ... bunlar ne işe yarar bişi bilmediğim için henüz bişi diyemem biraz bilgi almam lazım ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Shrouded Isles ve Trials of Atlantis oyunun iki genişleme paketi, sıralaması da yukarıdaki gibi, SI var ToA yok demek en son paketin accounta dahil edilmemiş olması demek, çok şey farkeder mi? level 50 bir karakter oluşturuna kadar aslında çok ihtiyaç duymazsın, ya da onsuz da yaşanır öyle diyim ama 50'den sonra artık RvR'ye daha fazla zaman ayırabileceğin düşünülürse artifact ve karakterin kullandığı iyi ekipmanlar açısından ToA paketine sahip olman bir avantajdır ve gereklidir bence, yoksa RvR'de zayıf kalabilir karakter tabi bu kesin böyle olacak diye bir şey yok, level 50 olmadan da bir çok battleground'da RvR yapman mümkün ve o ekipmanlar ve artifactler olmadan da zevk alman mümkün, sadece gidemediğin, başkalarının gidebildiği bazı bölgeler olacak oyunda... o account alınabilir, gayet güzel birkaç ay idare eder, sonra da ToA alınıp accounta eklenebilir yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 artifact kullanmayan, rr1 bi adam, olu bir adamdir[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 FARTyfact degil miydi onlar?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 valla farty factmi bilemicemde dün stjo ile 2 kişi 1 fg kestik o rr8l5 ben rr4 um o bg kullandi üzerimde crown of zahurun chantını açtım extra dmg için tartaros kullandım extra mana için vs vs kısaca fg kestik arti ve ml yardımları ile fakat eğer bizde arti ve ml olamsaydı insta death olurdu[signature][hline]homo homini lupus [Bu mesaj Glatheros tarafından 15 Eylül 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 2 kisinin fg kesmesi normal mi? oyuna daha cok zaman ayirip arti, mllerle urasanlarla zamani olmayip ugrasamayanlar neden bir tutulmuyo? onlar da para vermiyolar mi? nf ve toa dan oncesi cok guzeldi. hicbi dengesi, eglencesi kalmadi oyunun. "her class esittir" lafi cooook geride kaldi, gunde 10saat oynayan kazaniyo artik.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 dediklerinde sonuna kadar haklısın ama konu bu değil oyundaki denge şu an böyle ve bu denge de oyunu oynamak istiyorsan pve pve pve pve pvp...[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ehe pvp mi kaldi? al trebi git kale bombala, tower bombala. yada archer kas, yine pve pve pve pve sonuc; kufur ye. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 archer die bişi yokmuş aslında onlar csr mış archer kim ben hiç görmedim hepsi 3k rangeden kafama ok atıo cs den beno daki adami öldürenler var.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Glatheros, 15 Eylül 2004 21:16 tarihinde demiş ki: dediklerinde sonuna kadar haklısın ama konu bu değil oyundaki denge şu an böyle ve bu denge de oyunu oynamak istiyorsan pve pve pve pve pvp... evet abi konu o değil ama konu toa olmadan da oynanır mı, evet oynanır diyorum ben de :D yani toa olmadan hiçbir şey yapamazsın diye bişe yok, 2 kişi yerine 1.5 fg dolaşırsın mecburen, toalı moalı 2 kişiyi kesersin bu sefer de :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 toa siz oynanmaz bence cunku karsındaki insanda toa varsa her turlu senden ustun olacak damage hit point vurma hızı bunlar en basitleri Som malice batleri katmıyorum olaya[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 o account alınabilir, gayet güzel birkaç ay idare eder, sonra da ToA alınıp accounta eklenebilir yani Ne kadar aldın acık konus :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar