acemicaylak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 merhaba, bir kac arkadasimin siddetli israri uzerine eve online a uye olup bende oynamak istiyorum ancak karakter kasmak cok uzun suruyormus.(wow gibi degil yani) bu yuzden oynamak icin bir char almak istiyorum. oyun hakkinda cok bilgim yok ama okumaya calisiyorum.sistemi eski ultima online a benziyor, evet uygun bir karakter varsa satilik bende aliciyim. ilanlar gordum birkac tane satan arkadaslar ilgilenirlerse anlasabiliriz. ozel mesaj uzerinden konusabiliriz. tesekkurler.
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Sakın alma. önce 1-2 kere açacağın trial account larda ( deneme111 gibi) sallama 1-2 char aç oyunun genel işleme mantığını öğren ondan sonra sana tavsiyem 1 tane paralı account açıp ondan sonra satın al 1 tane char.
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 eger oyunu sana anlaticak arkadaslarin varsa direk char al. hic ugrasma trial filan.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bence de git bi char al, parasıda bol olsun. Sonra roamlara katıl, yalnız katılıoken hangi allaince ve nerede olduğunu söle ki kullanamadığın pahalı gemileri saçma sapan şekillerde patlatalım =)
acemicaylak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 valla guzel yazmissinizda yarisini anlamadim kusuruma bakmayin evet 2 arkadasim var anlatiyorlar bisilerde dinlememistim can kulagiyla char al dediler kasmak cok uzun suruyormus sonra para kazanabilen bisi olsun dediler madenci olurmus gorev yapan olurmus satabilecek olan arkadaslar mesaj atmislar dahada atarlar heralde aksama beraber oturup degerlendiricez su an herkez calisiyor isinde gucunde. ondan sonra karar veririz bir 21 gunluk deneme surumu aticak birisi aksama acicam account.
musa1907 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 eğer maden kazıp, eritip birşeyler üretirim diyorsan benım satılık bir hesabım var :) http://eveboard.com/pilot/Feanor_Liadon
destur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 malesef bu gun badi progrmaı mevta olmuş galiba ,sizlere ömür ending yazıyor inglizce yok ama anladıgım kadarı ile bitmiş buddy program update: plex reward ending july 7 reported by CCP Fallout | 2011.07.06 14:56:32 | NEW The PLEX reward option for the Buddy Program will be going on temporary hiatus as of July 7, 2011. This means no new PLEX based invites can be sent after that date. This is a planned part of the experiment to measure the effects of the program on the PLEX market and to find new ways in which we can evolve the Buddy Program for our players. The program looks to be very successful initially and will likely return within a few months. Players can still send Buddy invites normally after July 7, but the only reward option will be 30 days of game time; as before. For more information about this change, please see this thread. http://www.eveonline.com/news.asp?a=single&nid=4645&tid=1
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 buddy invite da plex olayını kaldırmışlar sadece.
Öne çıkan mesajlar