Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YeFeLe Guild Başlığı - Stormscale - Horde - Eu (Yeni!)


ElectronicPanda

Öne çıkan mesajlar

Yillar onceydi.. O zamanlar genc bir Warrior'dum. Bana, guvenilerek verilen gorevleri basari ile yerine getirerek, memleketim olan Stormwind'de adi sayilan bir savasci olmak istiyordum. Her zaman gunesli havasi ve sokaklarinda kosturan kucuk cocuklari ile beni hep mutlu eden civil civil bir sehir olmustu Stormwind. Baska sehirlerde de bulunmustum ama digerleri bana hep karanlik ve kasvetli geliyor, oralarda aradigim huzuru bulamiyordum. Bir sehir, oncelikle icinde yasayanlari mutlu etmeliydi.. Stormwind kanallari ile parklari ile muhtesem sarayi ile her zaman en guzel sehir olarak kalacakti..



Ama sonra onlar geldiler. Kulaklari sagir edercesine bir ugultu her yani kaplamisti. Herkes bi yerlere dogru kosusturuyordu.. Sehre saldirildigini, gelenlerin oldukca kalabalik oldugunu duymustum. Lanet olasi Horde'un boyle bir seye kalkisabilecegine ilk defa tanik oluyordum. Hemen atima atlayarak the Valley of Heroes'a dogru dortnala ilerlemeye basladim. Ama nafile.. cok gec kalmistim, General Marcus Jonathan olmustu ve ben hic bir sey yapamamistim. Horde amansizdi; onlerine gelen herkesi acimasizca katlediyorlardi. Olanca gucumle ben de saldirdim.. Iclerinden zayif olan birini gozume kestirip en olumcul saldirilarimi ona yonelttim.. Ama sanssizdim, bir digeri beni gormus ve bana dogru olanca hiziyla kosmaya baslamisti.. Lanet olsun!! diyerek daha gerideki cephede saldiriya karsi koymaya karar verdim.. Birlikte savastigim arkadaslarimin cogu hayatini kaybetmisti. Bitmek bilmeyen Horde bizi gafil avlamis, en savunmasiz animizda bize bu kadar kalabalik saldirmislardi. Savunma hatti, saldirinin her asamasinda biraz daha geriye kayiyordu. Horde'u durduramiyor, ancak yavaslatabiliyorduk.. Tek umudumuz, bu kazandigimiz zamanin iyi degerlendirilmesi idi. Baska sehirlerde, baska cephelerde carpisan kidemli ustlerimizin, komutanlarimizin zamaninda haberdar edilerek, sehre donmelerine yetecek kadar zaman kazanabilirsek bu bizim kurtulusumuz olabilirdi.



Zaman geciyor ancak ne kadar direnirsek direnelim, Horde'u durduramiyorduk ve de destek bir turlu gelmiyordu..

Horde amansizca saraya dogru, kralimiza dogru ilerliyordu. Sayimiz git gide azaliyor, Horde'un ilerleyisi de her gecen dakika hizlaniyordu.. Gelmeyen destege kahrediyor.. ve de yavas yavas kacinilmaz hale gelen sona dogru gidiyorduk.. Ve de hepimiz, bu son gelmeden once canimizi vermeye yemin etmistik..

...yerde kanlar icinde yatiyor, son nefesimi veriyordum.. Olmeden once son gordugum Kralimizin ne kadar cesurca savastigiydi. Onlarca kisinin ataklarini savusturuyor, onlara ayni siddette, hatta daha siddetli bir sekilde cevap veriyordu.. Horde'un icinden bir kac tane pis kokulu surungenin yerde cansiz uzandigini yuzumde belli belirsiz bir tebessumle izledim.. Sonrasi karanlik.. Ama Kralimizin da bu olumcul saldiridan sag cikamadigini biliyordum..




"12 Mayis 2006 Stormscale Realmi Stormwind Baskini Anilarindan alintidir..."

Yukaridaki gibi bir olay yasamayali cok oldu degil mi? Artik kimse eskiden oldugu gibi oynamiyor. Inanilmaz degisen XP stratejisi yuzunden kimse World PvP ile ilgilenmiyor.. Peki yapilacak hic bir sey yok mu?

Var...

Stormscale'de YeFeLe adli Guild'e katilarak, sizinle ayni fikirde olan insanlarla bir araya gelebilir ve yukaridaki gibi olaylarin baskahramani olabilirsiniz. Nedir YeFeLe'nin ozellikleri:

> Para ve Item yuzunden kavga edilmez.
> Sik online olan uyelerden olusur.
> Bir event icin cagrildiginda mirin kirin etmeyen, guild'ini yuzustu birakmayan oyunculari barindirir.
> PvE ile oldugu kadar, PvP (World PvP & PvP) ile de ilgilenenlerin guildidir.
> Bir Horde guild'idir ve Stormscale Alliance / Horde orani baskin yapmak icin mukemmeldir.
> Yeni bir guild oldugundan, mainler oldugu kadar, yeni levelling karakterleri de kabul etmektedir.
> Ennihayetinde amacimiz, zevkli ama ciddi bir oyun deneyimi yasamaktir.

Tum oyunculari guild'imiza bekliyoruz..


Irtibat: Stormscale : xorqu | x={a,b,c,..,z} ; Supangle; Kimkiwi; Vinji; Juxhior (aynı zamanda bu uzun yazıyı yazan arkadaş elleri dert görmesin)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okuma konusunda problem yaşayan arkadaşlar için alternatif de -juxhior- tarafından hazırlandı:

Hikaye alternatifi.. Yasarin okuyacagi kisim cikartilip alttaki paragraf koyulabilir..

Eskiden 5-10 kisi bi araya gelir, sehirlere saldirirlardi.. saldirirdik.. En ust levela gelmis olanin kendini deneme, oyundan haz alma metoduydu kral kesmeye gitmek.. Sirf zevkine kucuk bi sehir istila edilir.. cikan gebertilirdi.. Ta ki yuksek leveldan birileri cagrilip onlar sizi gebertene kadar.. O zamanlar Ally oynuyordum ve dusuk levellardan beri raidler kurulur, ornegin Crossroads basmaya gidilirdi.. Hazir kurulu PvP yerleri insana karsi oynamak icin bir mekan olabilir ama World PvP'deki zevki asla vermeyecek.. Hic bir zaman General'e yazilan "3 78 Ally in Crossroads" yazisi gorup yardima kosmanin tadi olmayacak..

En son paragraflar aynı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben varim bu planda, suan yeni universite bitti ve mastera kadar 8 ay kafa dinlicem. Su guild 10-20 kisi olsun ama yukarda soylenen sartlara harfiyen uyulsun, keyif kacinilmaz olucak eminim. Suanda tatildeyim, 13 Temmuz dan itibaren yaniniza katilabilicem. Vent falan alalim makara muhabbet eski zevki yakalayabiliriz belki =)..

PS: hmm ne acsam acabaa?? =)) <-- buda en zewkli noktasi haa =))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Narcosis said:

Ben varim bu planda...

Yaş ortalamamıza yakın olduğunu düşünüyorum (27-28), kafa yapımız da o yüzden uyar gibi geliyor bana.


Narcosis said:

kac kisi var suan guildde aktif oynayan?


Core team birbirini 96 dan beri tanıdığı için genelde hem oyun içerisinde hem oyun dışarısında bol bol vakit geçirmeye çalışıyoruz. Tabi herkesin (ben hariç) işi gücü olduğundan dolayı genelde iş çıkışları (ben hariç) 7 dolaylarında herkes online oluyor. Bir de bir iki yabancı arkadaş var köle olarak çalıştırdığımız; herşeye "okay boss" diyen, onlar da iyi insanlar.

Haliyle yeni açılan bir guilde perk sayısı az olduğu için level 10 adam bile burun kıvırıyor. Biz de azmettik level 3 e kadar getirdik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bütün yazının okunabilmesi için yeterli zaman geçti diye tahmin ederek:
merhaba arkadaşlar!

İhtiyaçları karşılamak adına çıktığımız World of Warcraft serüveninde hepimiz birbirimizi tamamlayacak classlar ve meslekler almıştık yeni karakterleri yaratırken. Nasıl olduysa 85' e geldiğimizde 2 druid, 2 paladin, 2 warrior gibi duplicate edilmiş bulduk kendimizi. En azından yeni bir nuh tufanı çıkarsa buna hazırlıklıyız.

Yukarıda belirttiğim durumdan dolayı, aşağıda belirteceğim classlara acil olarak ihtiyacımız vardır(healer speclere özel alaka gösterilecektir):

2 shaman
2 priest
2 warlock
2 death knight (dps spec tercihen)
1 hunter(healer spec olmasa da olur)
1-2 mage (pvp specler özellikle hoşumuza gider)
burada bir class daha olması lazım ama aklıma gelmedi, zira 9 etti class sayısı, ondan da 2 tane

recruit etmediğimiz classları da recruit edebiliriz bittabi, bizi istemiyorlar diye özgüveniniz hiç düşmesin, bir şekilde sizi de guild yapısına adapte ederiz.

Bu arada guildimiz level 5 oldu en sonunda ve hızla gelişmekte. En son tamamen şans eseri bulduğumuz pvp gurusu rus bir arkadaş sayesinde her ne kadar birbirimizi anlamasak da arena olaylarına da giriş yapmış bulunmaktayız. Son 2 haftadır yoğun bir şekilde arena stratejileri üzerine çalışmalara başladık.

YeFeLe guild bir YeFeLe Corp. organizasyonudur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O guild tamamen bizim ünümüzden faydalanmaya çalışan fake bir guilddir. Lütfen itibar etmeyiniz.

Bu arada guild başarılarımızdan biraz bahsedeyim. Artık bir ekip halinde koordine bir şekilde battle ground olsun, arena olsun çalışabiliyoruz, kimse kimsenin sapını blindını rootunu bozmuyor. Buna ek olarak critter kill squad adlı achievement için kolları sıvadık, 7400 deyiz, kaldı 42600.

Mage alımlarını kısa bir süreliğine durdurup tekrardan açtık refresh olsun diye sıra. Eğer o zaman içersinde reddedildiyseniz, bu hafta YeFeLe üyesi olmak için büyük bir fırsat. Son 2 şans.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...