Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mal sorular süper cevaplar topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

hem kolay patlıosun hem ecm'sin ondan. Bak mesela ecm yapıcam şaşırtıcam milleti diosan şey yapabilirsin
bi drake alıp ( ya da maller falan ahah ) böle primarylenmeyen bi gemi alıp ecm takabilirsin.

ya da nasolsa primarylenicem diyip, sapık gibi tank fitleyebilrsin BB'ye. ( ecm falan takmadan =) ).
Sosyal ağlarda paylaş

Ben genel olarak soylemistim bu arada. Sana yada herhangi birine ozel degil.

Soruna gelirsek, jamleyip jamlememen farketmez, eger jammer bi gemiyle dusman menzilinin icindeysen istersen gemine hic jammer fitleme yine primary olursun :) ( karsi tarafin yapmasi gereken o en azindan )

Edit: peh, ben telefondan yazana kadar suark cevap vermis bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

bc ve destroyer değişikliği gelicek işte. direk yeni gemi açıklamadılar öyle ama belki destroyerlerle ilgili bişey olabilri dedi sounwave.

stealthbomberların skinleri değişecekmiş bu arada.

missile değişiklikleri var bi de. ahan da videosu

http://www.youtube.com/watch?v=zXNWgeQmiOE&feature=plcp&context=C46dc5f4VDvjVQa1PpcFOEzQi5G2x0m1-RNf4_2zPI7cvjhbO1mlI%3D
Sosyal ağlarda paylaş

0.0da mining nasıl yapıyosunuz? Pvpcileri geçtim ratlar baş ağrıtmıyormu, hulk dayanırmı gelen bs-bc ratlara falan?

Bide cloak'un bozulmasının etkenleri ne? 2500km yakında gemi olunca bozuluyor onu biliyorum da başka bi etkeni varmı mesela buble'a falan girmek gibi..?
Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

0.0da mining nasıl yapıyosunuz? Pvpcileri geçtim ratlar baş ağrıtmıyormu, hulk dayanırmı gelen bs-bc ratlara falan?

Bide cloak'un bozulmasının etkenleri ne? 2500km yakında gemi olunca bozuluyor onu biliyorum da başka bi etkeni varmı mesela buble'a falan girmek gibi..?

pith-x type shield hardener + shield booster + shield extender felan takılan bir fiti var onu yaparsan ancak rat lara dayanıyorsun. Bazen de perma tank bir bs rat ları tanklıyor o sırada sen kazı yapıyorsun.

Cloak 2000m de olunca bozuluyor. Container yada gate istasyon gibi yerler ile işlem yapmak için 2500m de olman gerekiyor.

Bubble a girmek cloak bozmuyor ama bubble ile gate arasına tam bubble girdiğin yere bir kaç tane container koyunca adamlar 2000m olayından cloak olarak warp yapabilen recon ship yada stealth bomber gibi bir gemi olsan dahi yemiyor. Cloak bozuluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm oyüzden demekki zibilyon tane container atıyolar bubleların içine.Cloaking'e de güzenemicez ozaman..

Hulka guardlık yapıcak combat karakterim var bs binen, onu devreye sokucam görünüşe göre, onu da hiç istemiyorum ama pihtler çok pahalıymış...
Perma tank derken neyi kastettin?
Sosyal ağlarda paylaş

mesela raven var sende diyelim x-large shield booster ile capacitor stable durumda rat lardan aldığın damage i karşılayıp shield ı belli bir değerin altına düşürttürmüyorsan buna perma tank raven fiti denir.

pith-x type ların small olanları hulk a takılabiliyor zaten o fitin parası ile 1 hulk daha alırsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

180m civarı falan o gistii a-type small booster ve riglerle falan destekleyince 250+ dps tanklıyor

daha ucuz çözüm gistii b-type 50m civarı ve riglerle beraber 210 dps falan tanklıyor. 1 saate çıkarırsın zaten parasını abc ore kazıyorsan

bu arada x type large ve yukarısı modullerde var sanırım small için yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha inmedim nulla cloaking skilini bekliyorum br ile inicem hulku kargosuna atıp. Uygun fiyata hulk buldum empireda kaptım hemen, birde 0.0da güzel para edebilicek bikaç rig aldım gıdım para kalmadı hesapta. Bir süre 2 hesapla kazarım parayı denkleştirene kadar sonra yaparım muhtemelen önerdiğin fiti. 2 hesap külfet olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...