Suark Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 hem kolay patlıosun hem ecm'sin ondan. Bak mesela ecm yapıcam şaşırtıcam milleti diosan şey yapabilirsin bi drake alıp ( ya da maller falan ahah ) böle primarylenmeyen bi gemi alıp ecm takabilirsin. ya da nasolsa primarylenicem diyip, sapık gibi tank fitleyebilrsin BB'ye. ( ecm falan takmadan =) ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ben genel olarak soylemistim bu arada. Sana yada herhangi birine ozel degil. Soruna gelirsek, jamleyip jamlememen farketmez, eger jammer bi gemiyle dusman menzilinin icindeysen istersen gemine hic jammer fitleme yine primary olursun :) ( karsi tarafin yapmasi gereken o en azindan ) Edit: peh, ben telefondan yazana kadar suark cevap vermis bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 double plate scorpion! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ohahhah baktım bi eft ye, 55k ehp çıkarabiliosn bb de :p. muhteşem ( mwd varken tabi ). Karşıdaki fc uyanmasın diye 1 tane ecm taksan 41k ehp oluyor resistler 62 63 72 78. silahların biraz ufak olucak ama olsun varsın çogiyila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Karakterimin ilk bindiği ırk caldari, daha bi kere bile pvpde ecm gemiye binmedim. Sizde binmeyin, erkek gibi savaşın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 4 griffin ile istasyon önünde archon jamleyip replemeye çalıştığı abaddonu thrasherlarla patlatmak priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 unutmusum bu arada, nasil tas atilmamis ben de sasirdim cidden. onyx cok iyi gemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 24 nisanda bi patch geliyor yine. 22 mayısta da yeni expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yeni gemi/module var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bc ve destroyer değişikliği gelicek işte. direk yeni gemi açıklamadılar öyle ama belki destroyerlerle ilgili bişey olabilri dedi sounwave. stealthbomberların skinleri değişecekmiş bu arada. missile değişiklikleri var bi de. ahan da videosu http://www.youtube.com/watch?v=zXNWgeQmiOE&feature=plcp&context=C46dc5f4VDvjVQa1PpcFOEzQi5G2x0m1-RNf4_2zPI7cvjhbO1mlI%3D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 missile launcher bayler turretlar gibi gemilerde gozukecek yani, en azindan ben vidyodan onu cikarttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 evet evet, hatta guided olanlar hedefi takip edio olmayanlar direk bodoz sıkıyor olacaklar. bu arada bugün highsec pvp mechanic revamp geldi ama kesin karar alınmadıgından yazmadım buraya. güzel şeyler olabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 dinledim ben de fanfestte anlattıklarını da uzun baya ya. bc 5 bitti geçen hafta, 22 mayısa kadar destroyer 5'i de bitireyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 0.0da mining nasıl yapıyosunuz? Pvpcileri geçtim ratlar baş ağrıtmıyormu, hulk dayanırmı gelen bs-bc ratlara falan? Bide cloak'un bozulmasının etkenleri ne? 2500km yakında gemi olunca bozuluyor onu biliyorum da başka bi etkeni varmı mesela buble'a falan girmek gibi..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 sadman said: 0.0da mining nasıl yapıyosunuz? Pvpcileri geçtim ratlar baş ağrıtmıyormu, hulk dayanırmı gelen bs-bc ratlara falan? Bide cloak'un bozulmasının etkenleri ne? 2500km yakında gemi olunca bozuluyor onu biliyorum da başka bi etkeni varmı mesela buble'a falan girmek gibi..? pith-x type shield hardener + shield booster + shield extender felan takılan bir fiti var onu yaparsan ancak rat lara dayanıyorsun. Bazen de perma tank bir bs rat ları tanklıyor o sırada sen kazı yapıyorsun. Cloak 2000m de olunca bozuluyor. Container yada gate istasyon gibi yerler ile işlem yapmak için 2500m de olman gerekiyor. Bubble a girmek cloak bozmuyor ama bubble ile gate arasına tam bubble girdiğin yere bir kaç tane container koyunca adamlar 2000m olayından cloak olarak warp yapabilen recon ship yada stealth bomber gibi bir gemi olsan dahi yemiyor. Cloak bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Hmm oyüzden demekki zibilyon tane container atıyolar bubleların içine.Cloaking'e de güzenemicez ozaman.. Hulka guardlık yapıcak combat karakterim var bs binen, onu devreye sokucam görünüşe göre, onu da hiç istemiyorum ama pihtler çok pahalıymış... Perma tank derken neyi kastettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 mesela raven var sende diyelim x-large shield booster ile capacitor stable durumda rat lardan aldığın damage i karşılayıp shield ı belli bir değerin altına düşürttürmüyorsan buna perma tank raven fiti denir. pith-x type ların small olanları hulk a takılabiliyor zaten o fitin parası ile 1 hulk daha alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bildiğimiz pve fiti yani, anladım. Tşk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 o bahsi geçen 0.0 hulk fiti için gist a type small sb + 2x rat specific hardener + 1 cap recharger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 pith diye hatırlıyorum ben o shield booster ı belki aklımda yanlış kalmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 yanlış kalmış, eğer halada's complete mining guide'dan bahsediyorsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 evet halada da görmüştüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Gist-a diye geçiyor.. Güzel rehber! Yinede diğer karakterle guardlasam daha iyi olcak gibi. Bu parasızlıkta riske edemem böyle bi hulku. Daha ucuza halledilebilir diye umuyodum halbuki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 180m civarı falan o gistii a-type small booster ve riglerle falan destekleyince 250+ dps tanklıyor daha ucuz çözüm gistii b-type 50m civarı ve riglerle beraber 210 dps falan tanklıyor. 1 saate çıkarırsın zaten parasını abc ore kazıyorsan bu arada x type large ve yukarısı modullerde var sanırım small için yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Daha inmedim nulla cloaking skilini bekliyorum br ile inicem hulku kargosuna atıp. Uygun fiyata hulk buldum empireda kaptım hemen, birde 0.0da güzel para edebilicek bikaç rig aldım gıdım para kalmadı hesapta. Bir süre 2 hesapla kazarım parayı denkleştirene kadar sonra yaparım muhtemelen önerdiğin fiti. 2 hesap külfet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar