darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkadaşlar paticik olarak sagespire da bir guild acin türk guildi olsun sw de sw de türk guildi yoq gavur guildi kaynıyor bir türk grubu gelsede ortam senlense ya !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 not: guardian tarafında olursa iyi olur :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 daha yolun başındasın 33 lvl hiçbirşey. denemek istediğin başka bir sınıf var ise. geç bloodirona aç bir defiant old class grumpiese katıl. insanlarla oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 napacam blood ironda ya :D işte gelin sagespire da human olarak acalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben defianttayım. türklerin de bulunduğu bir guilddayım. eth lerde türk. unutma bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jrazrael Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 KingV said: daha yolun başındasın 33 lvl hiçbirşey. denemek istediğin başka bir sınıf var ise. geç bloodirona aç bir defiant old class grumpiese katıl. insanlarla oyna :) Bende Bloodiron'da Defiant'ım fakat türk guildi bulamadım bir türlü. Guildin adı bu arada ney tam olarak old class grumpiesemı yoksa sadece grumpiesemı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sdfgs sadece kendi bloodirona geçeceğine bütün guildi sagespire'a çağırmak da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yahu bende guilddeydim ama taşınmışsınız nereye taşınıldı bildirin bizde gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar