Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boyalı alanda 5dk iyi oyun oynadık enes ile birlikte kolay sayılar bulunca oyuncuların morali yükseldi hem serbest atışların hemde dış şutların yüzdesi yükseldi.akıllı oynamaya devam ederiz umarım.
Mesaj tarihi:
Baya baya çok şey istiyorsun. Bizim takım hiç bir zaman o kadar ahım şahım yüzdeli oynamadı şu an tamamen farklı bir milli takım var savunmada ki açıgı hucümda kapatmaya çalışıyoruz ki oluyor. Normalde hucümda ki eksikligi savunmada kapatırdık :D

4. çeyrege hem iyi savunma hem ıyı hucüm başladık bakalım nolcak

edit:s-h mükemmel özetlemiş nasıl geri döndügümüzü. O başta bi ara ömer+enes olunca neler oldugunu gorduk cok ıyı oldu hem savunmada hem hucumda rib. almaya başlayınca çoştu takım ondan sonra gerisi geldi.
Mesaj tarihi:
Grast said:

toggie said:

Son dakikaya kafa kafaya gireriz. Son dakikada yaptıgımız boktan top kayıpları ve kacan bos sutlardan sonra macı veririz.
Şu söylediğin bana Geçen seneki Türkiye - Sırbistan maçını hatırlattı. Tamamen dediğin gibi olmuştu ve öyle kazanmıştık =)

yıllar sonra gelen itiraf; o maçın son sanıyesı de baldı tamamen :D
Mesaj tarihi:
Arkadas, 24 saniye hucum suresi var zaten. Son 8 saniye kalana kadar Kerem top elinde hic bir sey yapmadan bekliyor. 8 saniye kalınca Hedo'ya veriyor. Hedo da artık herkesin ezberledigi klasik hareketlerle, fake gosterip sayı bulmaya calısıyor. Hic birinde de isabet yok. ABV ulan!
Mesaj tarihi:
cihant said:

gene salak salak oynuyorlar dimi.allahtan izlemiyorum şu maçı,sinirden kendimi parçalardım

ben 10 sene daha erken ölücem sırf şu turnuvayı* izledim diye.
Mesaj tarihi:
Sırbistana en çok kızıyorum. Son 4 saniyeye kadar bu kadar az farkla gelip kazanıcaklar sonra biz kalp krizini boşuna geçirmiş olcaz .

Kerem üçlük atmasın nolur allahım nolur bak namaza oruca falan baslıcam alalım su macı.
  • Yeni Oluştur...