S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 boyalı alanda 5dk iyi oyun oynadık enes ile birlikte kolay sayılar bulunca oyuncuların morali yükseldi hem serbest atışların hemde dış şutların yüzdesi yükseldi.akıllı oynamaya devam ederiz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Baya baya çok şey istiyorsun. Bizim takım hiç bir zaman o kadar ahım şahım yüzdeli oynamadı şu an tamamen farklı bir milli takım var savunmada ki açıgı hucümda kapatmaya çalışıyoruz ki oluyor. Normalde hucümda ki eksikligi savunmada kapatırdık :D 4. çeyrege hem iyi savunma hem ıyı hucüm başladık bakalım nolcak edit:s-h mükemmel özetlemiş nasıl geri döndügümüzü. O başta bi ara ömer+enes olunca neler oldugunu gorduk cok ıyı oldu hem savunmada hem hucumda rib. almaya başlayınca çoştu takım ondan sonra gerisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Son dakikaya kafa kafaya gireriz. Son dakikada yaptıgımız boktan top kayıpları ve kacan bos sutlardan sonra macı veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Şu söylediğin bana Geçen seneki Türkiye - Sırbistan maçını hatırlattı. Tamamen dediğin gibi olmuştu ve öyle kazanmıştık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Hedo artık milli takımı bıraksın. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Grast said: toggie said: Son dakikaya kafa kafaya gireriz. Son dakikada yaptıgımız boktan top kayıpları ve kacan bos sutlardan sonra macı veririz.Şu söylediğin bana Geçen seneki Türkiye - Sırbistan maçını hatırlattı. Tamamen dediğin gibi olmuştu ve öyle kazanmıştık =) yıllar sonra gelen itiraf; o maçın son sanıyesı de baldı tamamen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Arkadas, 24 saniye hucum suresi var zaten. Son 8 saniye kalana kadar Kerem top elinde hic bir sey yapmadan bekliyor. 8 saniye kalınca Hedo'ya veriyor. Hedo da artık herkesin ezberledigi klasik hareketlerle, fake gosterip sayı bulmaya calısıyor. Hic birinde de isabet yok. ABV ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 YA GIRSIN SU SUTLAR ARTIK hidayette arada bi asist yapmaktan baska bi ise yaramiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bunlar nba de oynuyor ha bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kufur edebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ABI NELER OLUYO kapiyacam simyi bu ne LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 gene salak salak oynuyorlar dimi.allahtan izlemiyorum şu maçı,sinirden kendimi parçalardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 toteme falan başladı spikerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 cihant said: gene salak salak oynuyorlar dimi.allahtan izlemiyorum şu maçı,sinirden kendimi parçalardım ben 10 sene daha erken ölücem sırf şu turnuvayı* izledim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ahahahah feci yargı var ya. son sayıları neydi oyle helal valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 leş meş internetten açıyorum lan merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ulan 10 saniye once alsana mola edit: he avrupaydi bura taam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 offffffffffffffffffffffffff nefret ediyorum takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ALLAHIM SANA GELİORUM Şu son hucumu becerelim artık yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 LLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Sırbistana en çok kızıyorum. Son 4 saniyeye kadar bu kadar az farkla gelip kazanıcaklar sonra biz kalp krizini boşuna geçirmiş olcaz . Kerem üçlük atmasın nolur allahım nolur bak namaza oruca falan baslıcam alalım su macı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ya hayır canım sıkılıyor zaten Almanya maçını izlemek için sebebimiz olsun en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 BİSMİLLLAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ERSAN ERSAN FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Hadi gidip kumda oynayalım, hayırlısı oldu bence Orhun'u kovmak için bahane olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar