Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

radagast62 said:

Kosova'nın Ibaka'yla alıp veremediği ne be? Niye her fırsatta Nowitzki üzerinden Ibaka'ya sallıyor?

O tayfa İspanya milli takımı ve oyuncularını birkaçı hariç alenen sevmez. Mesela Kaan Kural Calderon'a emek hırsızı diyince TÜRK RAPTORLAR coşmuştu ahah, batug'da coşmuştu cidden ama. O sebeple bir antipatileri var ki dramanın kralını yapıyor İspanyollar doğruya doğru
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

O tayfa İspanya milli takımı ve oyuncularını birkaçı hariç alenen sevmez. Mesela Kaan Kural Calderon'a emek hırsızı diyince TÜRK RAPTORLAR coşmuştu ahah, batug'da coşmuştu cidden ama. O sebeple bir antipatileri var ki dramanın kralını yapıyor İspanyollar doğruya doğru

Ben de bayılmam İspanyollara. Zaten Calderon, Navarro, Gasol; tam birer drama queen bunlar. Yaptıkları floplara, rol kesmelerine filan giydirsinler ona birşey demiyorum.

Şurda 2 aylık İspanyol Ibaka'ya ortada birşey yokken niye kinlendi onu anlamadım. Nowitzki'yle her karşı karşıya geldiğinde batı finali ilk maçından bahsetti. Yok üstünden 48 atmış, Ibaka kesin onu düşünüyordur şimdi vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Takimca Serbest atis atamayan ve oyun kuruculari sayi uretemeyen bir takim'dan nasil sampiyon olmasi beklenir ki. Biz turnuvaya baslamadan kaybetmisiz
ztn.

Oyun kurucularımız,oyun kuramıyor sayı üretemiyor ve top kayıplarında rekora koşuyor yani hiç oyun kurucu oynatmayıp topu Hidayet'e falan taşıtsak daha kötü olmaz bence ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...