Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

Sırbistan fransa maçından anladıgım kadarıyla ispanyaya karşı oynadıgımız son çeyrek dışında ki her halimize fark atar bu iki takım.

yahu her maçı kendi içinde değerlendirmemiz gerektiğini halen anlamadık mı ? İspanya'yı yenip Polonya'ya yeniliriz Sırbistan'ı yenip Letonya'ya kaybedebileriz klasik bi Türk milli takımı motivasyon ve konstanre olma meselesi...
Sosyal ağlarda paylaş

Türk milli takımı basketbolda savunmasıyla varoldu, savunmadan kazandığımız toplarla hücumda etkili olduk biz hep bugün son periyotta hatırladı takım kimliğini.
Gasol var veya yok İspanya gibi bir takıma koca bir son çeyrekte sadece 2 sayı attırdık bu büyük başarı.
Ancak koç hakkındaki fikirlerim zerre kadar değişmedi malesef, yani Emir gibi bir adamı hala kenardan başlatıyor olması inanılmaz bench skor rekoru mu kasıyor anlamıyorum ki.
Sosyal ağlarda paylaş

bencede fransayı daha bi yeneriz gibi gelio bana sırbistan'a gore. almanyayı ztn yenmeliyiz gozuyle bakıorm. fransa ne kadar atletik olsada dısardan oynayamayan, sistemsiz bi takım. atletizmle gidiolar coğunlukla bide parker ve batumun bireysel katkısı. tabi noah'ın ekstra yaptığı işlerde var. ama sırbistan %100 sistem takımı bize çok sert ve komplike gelirler bence. fransayı içerden savunabilirz bence. ama sırbistan'ın dısarda yaptığı top çevirmeleryle falan başa çıkamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

fransayı yenme ihtimali sırbistanı yenmemizden daha mümkün gözüküyor o doğru ama sırbistanı %25 yenme ihtimalimiz varsa fransayı %30 falandır yani gene pek olası görmüyorum ben; parkeri tutamayız, batum da iş yapar ömere fizik olarak çok üstün hidoya göre çok hızlı, ömerin noah'a karşı bir üstünlük kurabileceğini zannetmiyorum yine yaparsa ersan,emir,enes'in ekstra çabalarıyla alabiliriz.

edit: doğru dedin kkk düzelttim :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi kerem tunçeri'ye olan sinirim her gün daha da artıyor. Bugün maçtan sonra harun erdenay'ın wall'ına facebookta nacizane fikrimi ve endere daha çok şans verilmesini saçma bir şekilde "ben artık yaşlandım sorumluluk almam lazım" edasında habire 3lük sallayıp oyun kurucu olduğunu unutan ve attığı 3lüklerde isabetin i'sini dripling yaparak içeri girip dengesiz salladığı in/out 2liklerin girmemesini eleştirdim falan.

adam direkt silmiş postumu ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

ben 5-6 yaşımdan beri basketbol izliyorum ve şu tr'de cidden bir oyun kurucu eksikliği var. Yıllarca kerem'i zorunluluktan oynattı milli takım çünkü daha iyi türk yoktu. Ama yeni nesile bakınca kerem ve enderi karşılaştırınca ben ender derim.

çok fazla sebebi var bunu dememin

1- ender cidden oyun zekası üstün bir adam. bugün oynadığı dakikalarda da bunu kanıtladı. ömere pota altına kadar girip hayvan gibi toplar indirerek...
2- genç ve daha hırslı. ciddi bir şekilde hırs yapıyor adam. kerem gibi hallederiz yea, çok kralım ve saçım bozulmasın triplerinde değil.
3- habire potaya çevirmiyor abi adam kafasını. devamlı olarak oyunu izliyor ve topu kime vereyim diye düşünüyor. kerem gibi HMM ŞİMDİ Bİ 3LÜK ATAYIM COŞSUN MİLLET. oops fail surata bir gülücük koyup geri geri koşayım modunda değil
Sosyal ağlarda paylaş

kerem dünya şampiyonasında cidden iyi işler yaptı efeste de fena değildi bu sene ama tarzını hiç beğenmediğim bir oyun kurucu. adamın kitabında fast break diye bir şey kesinlikle yok illa herkes geçicek yarı sahayı en son o çıkıcak set oynatıcak. oyun kurucu dediğin derrick rose gibi olur arkadaş ribaundu alacak sahayı 1.7snde geçecek smacı vuracak :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...