Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Yalnız giren adama girdi bence. Patron tabii 25bin lira para alıyorsa tamam fakat 300 usd için gitti sipariş yaptı ingilterede yetişemedi alamadı ve fakat yinede verdi parasını geri cocugun kazanan yine foşizıl ile o ürünü satan kişi oldu kaybeden bi patron var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Geri yollar ki açmadan pakedini bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 FoShiZzle said: Patron Britiş.1 haftalık UK'ye izne gidiyodu bişi getiriyimmi dedi 300 dolar verdim projeksiyon getir dedim. Ismarlamış eve vaktinde teslim edilememiş alamadan geldi Geleli 3 hafta oldu bizim para ortalıkda yok 3 kere hatırlattım yok unuttum, yok getiricem Artık sormaya utanıyorum adam patronum sonuçda.Lan 25bin dolar maaş alıyon versene paramı pezewenk! naapsem acep? yarım sene gelmez o projeksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bkz: son postları okumadan mesaj atan adam sfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 geldi mi yoksa (hala okumadım sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ardeth said: geldi mi yoksa (hala okumadım sdf) geldi geldi. hala cebimde duruyo. Size icki ismarliyimmi layn? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mithat said: Yalnız giren adama girdi bence. Patron tabii 25bin lira para alıyorsa tamam fakat 300 usd için gitti sipariş yaptı ingilterede yetişemedi alamadı ve fakat yinede verdi parasını geri cocugun kazanan yine foşizıl ile o ürünü satan kişi oldu kaybeden bi patron var. yok abi adamada girmedi. Herif projeksiyonu begenmis gondermicem ben kullanicam dedi. Ulan oyunami geldim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar