Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 doktor bey ergenlikten çıkamıyorum :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ne kadar içiyosunu sorusunun cevabını göremedim ben. ne kadar içiyosun. ona göre teşhis koyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 2-3 bira içiyordur gelmiş burda alkol rehab merkezi diye tatava yapıyor. kasamadım uzun versiyonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ne kadar içtiğinle bi alakası yok bağımlılığın aslında niye/ne zaman içtiğin önemli. Adam 1 bira ile zil zurna sarhoş oluyosa1 bira da yapar bağımlılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Gerçek aşkı bulduğunda alkolizmini de yeneceksin nilep buna gönülden inanıyorum http://www.miacarmel.com/images/2007/05/love-a-lot-care-bear.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nileppezdel said: 30 sene olamayacağı açık deil mi? dsfsdf son 2,5 aydır her gece içiyorum, az içersem ya da hiç içmezsem taşikardi, nefes alma sorunları ve intihara meyilli psikotik nöbetler falan yaşıyorum. Ama bunun şu halimle alakalı olduğunu düşünüyorum, yani içmeyi hep seveceğim. Benim annem babam her gün en az bi kadeh içen insanlar ama keyfine içerler ve içmezlerse sorun yaşamazlar. Çok da içmezler sadece sık içerler. Her gün içmekle problemim yok, sarhoş olmadan gecelerin geçmemesiyle problemim var :/ Stumbleupon'da psikoloji kısmında stumble çıkarken alcoholism üzerine bi makale denk gelmiş belli ahahahhahahhaha Bi bok olmaz lan sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar