axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Amerikadaki kötü hava koşulları nedeniyle (son fırtınalar serverların olduğu mekanı vurmuş) us beta hala kapalı ama koredeki betacılar yeni patchle birlikte oynamaya başladılar. Edinilen haberlere göre (embedded fansite webmaster dersem edinilen kelimesini açıklamış olur muyum?) bu devasa patch oyuna büyük yenilikler getiren en son patch olucakmış (tabii oyunun çıkmasından önce) ve bundan sonraki bütün patchler dengelemeye ve bi iki küçük yenilik katmaya yönelik olucakmış. Raid grup ve battleground sistemlerinin eklendiği patchle ilgili detaylı bilgi için tıklayın Önemli gördüğüm bi kaç noktayı yazayım hemen En az 5 kişilik bi grubunuz varsa 40 kişiye kadar çıkabilen raid grupları oluşturabiliyorsunuz. Bunlar bildiğimiz anlamda raidler yada 5 tane lvl 60 karakterin bile zorlanacağı moblar yada dungeonlar için. Daha önceden de haberini aldığımız gibi skill point sistemi kalkıyor, yerine professionlar geliyor. Ayrıca druid ve shamanlar için talentlar da geliyor. Kore betadan yarım yamalak çeviri yapılabildiği kadarıyla talentlarıyla druidler biraz daha işe yarayacaklar gibi. Ve tabii ki var olan talentlarda bi sürü değişiklik var. Blizzden beklenen bir olay, oyun çıktıktan sonra da her hafta talent treelerle oynarlar artık :) Lvl cap artık 60, yani end game content dediğimiz olay da oyuna dahil sayılır (bi hero levellar ve onunla ilgili questler, dungeonlar kaldı. Bide pek çok guildin birlikte yapmasının gerekeceği dark portalın açılması gibi devasa questler. Onlar da betaya konmayacakmış) Reputation sistemi, yine konuşulmuştu. Eğer düzgün işlerse süper bişey bu Artık dwarflar mage olamayacak. Stress betayı oynayanlarımız bilir (oynamayanlar nerden bilsin eheh) mana combat içinde de sürekli artıyordu. Mana artış hızını şimdi 5 katına çıkarmışlar ama herhangi bir büyü yaptıktan 5 saniye sonrasına kadar mananız artmıyor. Ardı ardına büyü sallayan mageler ve priestler için çok kötü ama biraz büyü yaptıktan sonra melee yada ranged combata giren hunter, druid, paladin ve shamanlar için daha iyi olmuş. Ayrıca kore serverından yeni alınan bi sürü ss var ama yüklemesi baya uzun sürüyor sayfayı. İlk başta açamaza refreshleyin, baya güzel resimler var içinde. Horde olarak bizim de koreliler gibi örgütlenmemiz lazım. Resimler için tık[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 açıklananlara göre oyun çıkmadan önce yeni ırk ve race lerde eklenebilirmiş, bu şimdilik süpriz olarak saklanıyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bence betanin sonu ile release arasinda buyuk farklar olacak. Cunku boyle bir oyundan beklentilerim(iz) beta'da karsilastiklarimizdan fazla sanirim. Tamam betasi bile bizim icin tatmin edici ancak blizzard'in daha iyisini yapacagini saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ırk ve race aynı şey :p class demek istedin sanırım orda eheh bi sürü sınıf var zaten, warcraft rpg kitabı oyunda olmayan classla dolu o kolayda, ne ırkı ekliceklerki :p haritanın neresine koyucaklar onları. neyse çıkınca bakarız. hangi talentlerde ne deişmiş onu bulmak lazım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 düzeltme için saol Norak gecenin 3 ünde anca o kadar yazabilmişim :) bende sizin yolladığınız röportajda okuduydum necromencer falan olabilir diodu herif. war3 den hatırlıyorum bu ismi ama nassı bişidi unuttum undeadlerin altında bi ünit olması lazım sanırım.Irklarıda Gnome-dwarf ve Troll-Orc ikililerinin aynı şehirde çıktıkları gibi dier şehirlerede böle ekliyebilirler kanatindeyim. edit: dün gece axedice in verdiği resim linkine erişememiştim link budur istiyen burdanda tıklayabilir. http://tinyurl.co.uk/6jtw [Bu mesaj OmeN tarafından 20 Eylül 2004 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 LöL bunarın hepsi aşmış korelıler hep bole bıraksan 24 saat oynarlar her oyunda boleleler[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 necro olmaz :) çünkü tüm necrolar Arthas'a bağlılar hepsi onunla gitti, o yüzden Silvanas'ın elinde necro yok, dünyanın tarihçesinde bi yerlerde yazıyor olması lazım. Arthasın en önemli avantajlarında biri zaten bu. mesela undead oynarken karakterimiz kendi uyanıyor bi cesetler topluluğu içinden, yani bi necro gelip kaldırmıyor. ordaki npc de söylüyor zaten kalkmasaydınız tam yakıyorduk sizin cesetleri diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ben bilmem kardişim adamın yalancısıyım :) Bu kadar ayrıntıya girip ırklar hakkında düşünseler dwarf mage i başta koymazlardı zaten (yeni pacth le kalkıyor). Neyse yaparlar yapmazlar görücez artık ilerleyen aylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 o röportajı şimdi bulamadım ama. hatırladğım kadar şöyle bir diyalog geçiyordu: - ilerde yeni race ya da class'lar eklemeyi düşünüyor musunuz? necro vs gibi. - tabi gi de[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: mikado, 20 Eylül 2004 04:41 tarihinde demiş ki: Bence betanin sonu ile release arasinda buyuk farklar olacak. Cunku boyle bir oyundan beklentilerim(iz) beta'da karsilastiklarimizdan fazla sanirim. Tamam betasi bile bizim icin tatmin edici ancak blizzard'in daha iyisini yapacagini saniyorum. blizzardın şu anki beta testerlarına dahi herşeyi test ettirmediği bi gerçek...böylece beta testteki oyuncuları kaybetmemeyi planlıyolar[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: OmeN, 20 Eylül 2004 02:57 tarihinde demiş ki: açıklananlara göre oyun çıkmadan önce yeni ırk ve race lerde eklenebilirmiş, bu şimdilik süpriz olarak saklanıyo ama. Ben hep diyordum blizzard çıkartıcakları bir expantion pack ile Blood Elf'leri ve Naga'ları ekler diye. Demek ki Expantion'ı bekleyemediler.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu nagalara alışamadım bir türlü[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 şu patch çıksa da biran evvel başlasa eu beta.. tabi bu patchse orada bahsedilen patch...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 620.7 Mb cıkmış. İlginç tabi 600mb patch..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 öeah iiymiş. patch olayında çok şey bekliorum blizzard dan ehe, adamların en önemli işlevlerinden biri bence.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hmm talentler baya bi tepetaklak olmuşlar: warrior/arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ya bide alakasız olcak ama 29-31 ekım arası guild wars ın dunyaya tanıtımı war herkes gırıp oynıcak bir bakın derım bence dandık değil www.guildwars.com client dl edıyorsun sonra o dosyaları alıyor bence buda saglam bir oyun ha bide arkasında arenaNet war epeyce sağlam =)[signature][hline] °_° [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 21 Eylül 2004 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 guildwarsin aylik odemeside yok bu arada :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ewt öle birşey wardı ama bellı olmaz :P bu adamlar o kadar emegı nerden cıkarcak[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kesinlikle sadece boxu satin alip sonrasinda aylik para odenmeyecek. guild wars ekibi eskiden blizzarddan ayrilan bir ekip.kabaca wow a karsilik gibi bir sey cikardiklari oyun zaten.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar