Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

RamsesII said:

Ama mertadama falan katılıyorum,benimde çocuğum olsa göndermem la.Gönderemem yani olmaz şu an bile içime sinmiyor,godoş gibi hissederim kendimi.

peki bunun yerine gözlerini yumup kendini kandırmayı mı tercih edersin yani? yada çocuğunun sana yalan söylemesini?

halbusi mr. verici gibi olsalar.. nedir bu yaşar usta yaklaşımı vallahi çözemiyorum!!!

geri kafalılar!
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdığım şey basit ve anlaşılır.
Çocuğun olsun ve hele de kız çocuğun olsun.
Sen onu binbir zahmetle büyüt, hastalığunda icabında 3 gün uyuma, başında nöbet bekle. Ateşi düşmüyor diye ağla, yemek yemiyor diye sen de aç kal.Okula başlasın, eve geldiğinde düştüğü için dizi parçalanmış olsun,sen göz yaşları ile dizini oksijenli suyla-tentürdüyotla sil.
Hayata hazırla onu/onları.
Ondan sonra 18 yaşına gelince "hadi baba,ben gidiyorum tatile erkek arkadaşımla"...
Hadi bakalım,senin olsun, sen öyle yap...Hodri meydan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yapacak adam yine yapar tatile gitse de gitmesede. modernlikle yada rahatlıkla bi alakası yok olayın pek.

18 yaşındaki kızınız değil de oğlunuz aynı şekilde izin istese kız arkadaşıyla tatile gitmek için, ona ne diceksiniz peki ? gitme mi diceksiniz? e yalan söyleyip gitse daha mı iyi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır abi,ona bunu daha o yaşta yapmaması gerektiğinin bilincini o yaşa kadar vererek yaparım tercihimi.Yoksa ben ne kızlar gördüm,tek ayak üzerinde babasına annesine ne yalanlar atanlar.HEpside babaları çok sert aileleri muhafazakar ve kapalıydı.Ama kızların bilinçlenmesi 0 dı bunun yanında
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

Yazdığım şey basit ve anlaşılır.
Çocuğun olsun ve hele de kız çocuğun olsun.
Sen onu binbir zahmetle büyüt, hastalığunda icabında 3 gün uyuma, başında nöbet bekle. Ateşi düşmüyor diye ağla, yemek yemiyor diye sen de aç kal.Okula başlasın, eve geldiğinde düştüğü için dizi parçalanmış olsun,sen göz yaşları ile dizini oksijenli suyla-tentürdüyotla sil.
Hayata hazırla onu/onları.
Ondan sonra 18 yaşına gelince "hadi baba,ben gidiyorum tatile erkek arkadaşımla"...
Hadi bakalım,senin olsun, sen öyle yap...Hodri meydan.

e erkek çocuk olunca öyle büyütmüyomusun. onu neden hadi evladım 18 oldu hadi pompaya diye teşvik ediliyor o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

Marty said:

mertadam said:

Değerli arkadaşlar...
Mevzuyu kıza izin verilmemeli yoksa erkek arkadaşına verir yaklaşımından bir sıyıralım bir zahmet.Mevzu kızın oğlana vermesi değil.Mevzu o yaştaki genç insanların ya da yeni yetme gençlerin bu çeşit bir sorumluluğun gereklerini yerine getirip getirememesi ve her durumda özellikle kızların daha savunmasız olmasından kaynaklanan babaların kontrol ve savunma içgüdüleridir.

ne cesit bi sorumluluk?

Birlikte tatile çıkmaktan kaynaklanan sorumluluk ve birbirlerine karşı olan sorumluluk.

nedir o sorumlulugun gerekleri?
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Hayır abi,ona bunu daha o yaşta yapmaması gerektiğinin bilincini o yaşa kadar vererek yaparım tercihimi.Yoksa ben ne kızlar gördüm,tek ayak üzerinde babasına annesine ne yalanlar atanlar.HEpside babaları çok sert aileleri muhafazakar ve kapalıydı.Ama kızların bilinçlenmesi 0 dı bunun yanında

bunu diyoruz işte. göndermeyerek kendini kandırıyor o muhafazakar aileler
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Ama mertadama falan katılıyorum,benimde çocuğum olsa göndermem la.Gönderemem yani olmaz şu an bile içime sinmiyor,godoş gibi hissederim kendimi.

RamsesII said:

godoş gibi hissederim kendimi.

bashduasdhasudhasd zıctım,bende kız babasıyım,bırak kızı oğlum dese ki baba şüle büle,derim ulan eşşoleşşek,elin kızını ne diye bodruma götürücen,kesin düdüklicen demi:D yani kültüre ters abi,godoş gibi hissetmek çok kötü olmalı,hayır bide babası tepki vermemiş ona hayret:S
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

Hayır hepinizin kızı gidip birine vericek
ama ailesiyle paylaşmaya korktuğu için siz çocuğu tanımicaksnınız.
beyinsiz birine vericek.
siz de müslümanlar gibi kafanızı kuma sokarak mutlu olucaksınız.

Bu ne düzeysiz bir yaklaşım.Bu forumda küfür etmek yasak peki bu türden konuşmak-yazmak yasak değil mi?Şimdi ben ne diyeyim,hepinizin kızı gidip birine verecek diyen adama, senin ananın babana verdiği gibi mi diyeyim(demiyorum he, soruyorum sadece)? İlkelleşmeyelim. Çünkü ilkelleşince uyum kolay olur karşılıklı.

Soran kişiyi hatırlamıyorum ama ben erkek çocuğum da olsa 18 yaşında tek başına tatile gitmersine izin vermem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...