Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

seraphiel said:

bi ara bi paragraflık bi öküz erkek tanımlaması yazayım da millet cinsiyetçi ve kuyruk acılı olduğumu düşünmesin.

özetle "öküz erkekler" bi alt kümedir arkadaşlar. evrensel kümedeyseniz no problem.
bende öküz ''erkekler'' yerine öküz insanlar olarak tanımlasak ve cinsiyetin önemi olmadığını çünkü kızımız lezbiyen olsa öküz bir kadın tarafındanda kullanılıp atılabilme ihtimali olduğunu bilsek diyorum ; kısacası öküzlük kişiliktedir diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da bu ''erkek'' olmaktan değil erkeklerin sosyo-kültürel yapıdaki yetiştirilme tarzlarının getirdiği toplumsal psikolojiden kaynaklanıyor .Aynı şekilde kadınlar yetişse onlar da erkekler gibi olurdu . O yüzden cinsiyet üzerine genel yargı yapmıyalım diyorum bunun bir sonraki aşaması cinsiyet üzerine kindir , cinsiyetçiliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

efenim bakın. bi kızın ilişkiler konusunda karşı cinsi baz alıp yorumlar yapması doğal. bi erkeğin de aynı şekilde kızlar hakkında yorum yapması da keza. kalkıp "kızlar bizi çok aldatıyo ühü" demek olmaz. o yüzden genellemeden çok bakış yönü diyelim. erkek ve kız ayrı kavramlar. ayrı ayrı değerlendirilmeleri normal bazı konularda.
Sosyal ağlarda paylaş

seraphiel said:

efenim bakın. bi kızın ilişkiler konusunda karşı cinsi baz alıp yorumlar yapması doğal. bi erkeğin de aynı şekilde kızlar hakkında yorum yapması da keza. kalkıp "kızlar bizi çok aldatıyo ühü" demek olmaz. o yüzden genellemeden çok bakış yönü diyelim. erkek ve kız ayrı kavramlar. ayrı ayrı değerlendirilmeleri normal bazı konularda.
Efendim normalin ne olduğunu sorgulamak önemli değil zira bir toplumda eşcinsellik normalken diğer toplumda sapıklık olarak görülebilir , bir medeniyet öküze tapmayı sıradan karşılarken , diğerleri lanetliyebilir.Önemli olan ataerkilliğinde kapitalist sistemin bir ürünü olmakla beraber kültürel bir olgu olduğunu bilmektir , ondan sonra zaten şunu yapan kadın bunu yapan erkek onu yapan gay/transeksüel diye bakmamaya başlıyıcaksınız olaya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...