Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aluriel said: seraphiel said: olay kıza izin verip vermemek değil. erkeklerin gerçekten öküz birer pislik olma potansiyelinden kaynaklanıyo. he kızlar çok iyi hep sorunlar erkeklerde. bırakın bu işleri potansiyel meriç detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bana demiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sırf bu konu için fake hesap açılmış olsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 millet anlamamış ki dediğimi. kızınıza güvenmek iyi bi şey, ama dingil öküz erkeklere güvenmek zor demek istiyorum. güvenirseniz üzülürsünüz demek istiyorum. ama herkese de sapık muamelesi yapın demiyorum. daha nasıl açıklayayım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Dingil erkeklere güvenmek nedir abi, şunu da anlamıyorum ben. Kızlar "ben bunla evlenirim zaten" umuduyla mı yatıyor bizimle? Şahsen benim tanıdığım kimsenin öyle bir vaadi yok. Eee? Bitecek bi gün yani, seviş git. Kandırmaca yok ki burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bi ara bi paragraflık bi öküz erkek tanımlaması yazayım da millet cinsiyetçi ve kuyruk acılı olduğumu düşünmesin. özetle "öküz erkekler" bi alt kümedir arkadaşlar. evrensel kümedeyseniz no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ayşe tatile çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 seraphiel said: bi ara bi paragraflık bi öküz erkek tanımlaması yazayım da millet cinsiyetçi ve kuyruk acılı olduğumu düşünmesin. özetle "öküz erkekler" bi alt kümedir arkadaşlar. evrensel kümedeyseniz no problem.bende öküz ''erkekler'' yerine öküz insanlar olarak tanımlasak ve cinsiyetin önemi olmadığını çünkü kızımız lezbiyen olsa öküz bir kadın tarafındanda kullanılıp atılabilme ihtimali olduğunu bilsek diyorum ; kısacası öküzlük kişiliktedir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kizimiz lezbiyen olsa mi? tobe tobeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 evet haklısınız. "öküz erkekler" demeyelim. "öküz insanların erkek olanları" diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 okuz zaten disi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 öküzler diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 öküz ya da buzağı. bi gerçek var o da "sadece seks için kullanılıp atıldım ühü" diye ağlayan bi erkek tanımamış olduğum. hatta çoğu erkeğin bu konumda olabilmek için sağ kolunu verebileceğini düşünüyorum. neticede iki taraf için de aynı şey ama yaklaşımlar farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hehe hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 batının ahlaksızlığı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sağ kolum olmaz. belki sol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Tamam da bu ''erkek'' olmaktan değil erkeklerin sosyo-kültürel yapıdaki yetiştirilme tarzlarının getirdiği toplumsal psikolojiden kaynaklanıyor .Aynı şekilde kadınlar yetişse onlar da erkekler gibi olurdu . O yüzden cinsiyet üzerine genel yargı yapmıyalım diyorum bunun bir sonraki aşaması cinsiyet üzerine kindir , cinsiyetçiliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 efenim bakın. bi kızın ilişkiler konusunda karşı cinsi baz alıp yorumlar yapması doğal. bi erkeğin de aynı şekilde kızlar hakkında yorum yapması da keza. kalkıp "kızlar bizi çok aldatıyo ühü" demek olmaz. o yüzden genellemeden çok bakış yönü diyelim. erkek ve kız ayrı kavramlar. ayrı ayrı değerlendirilmeleri normal bazı konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 siz bu " erkek milleti " terimine takilmisiniz ama bi erkek olarak kadinlara karsi ne kadar SAF oldugunuzun farkinda diilsiniz galiba, iliskilerde cogu zaman SEYTAN olan hep kadindir, yaniliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 seraphiel said: efenim bakın. bi kızın ilişkiler konusunda karşı cinsi baz alıp yorumlar yapması doğal. bi erkeğin de aynı şekilde kızlar hakkında yorum yapması da keza. kalkıp "kızlar bizi çok aldatıyo ühü" demek olmaz. o yüzden genellemeden çok bakış yönü diyelim. erkek ve kız ayrı kavramlar. ayrı ayrı değerlendirilmeleri normal bazı konularda.Efendim normalin ne olduğunu sorgulamak önemli değil zira bir toplumda eşcinsellik normalken diğer toplumda sapıklık olarak görülebilir , bir medeniyet öküze tapmayı sıradan karşılarken , diğerleri lanetliyebilir.Önemli olan ataerkilliğinde kapitalist sistemin bir ürünü olmakla beraber kültürel bir olgu olduğunu bilmektir , ondan sonra zaten şunu yapan kadın bunu yapan erkek onu yapan gay/transeksüel diye bakmamaya başlıyıcaksınız olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Len ne oldu yine burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 muthis karikatur, ozellikle de insanlarin kendilerini kandirmayi nenkadar sevdiklerini cok guzel anlatmis dusundururken guldurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar