hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 size ne abi ister sevişerek eğlenirler ister götlerini parmaklıyarak amma meraklısınız insanların yaşam biçimlerine karışmaya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 çocugun olunca böle demezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bak abi çocuğum olunca böyle dememek duygusal bir durumdur ; sen yaptığının özgürlüğünü kısıtlamak olduğunu bilirsin ; ama gelenekselci tavrından kopamadığın için yapmaya devam edersin.Bunu kabul ettikten sonra problem yok , ama burda sizin yaptığınız bu histerik tavrınıza rasyonel kılıflar bulmaya çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 canim abim,senin baba olarak yapman gereken cocuguna kendinle ilgili tecrubelerini paylasip gerekli destegi olup karari ona birakmandir.dersin ki;"ben de 18 yasindaydim,18 yasinda erkeklerde hayat hormondan ibarettir,o cocuk seni yataga atar 2 gun sonra ayrilirsiniz gencsiniz daha evlenicek haliniz yok ya,ikiniz de uzulursunuz ki sen daha cok uzulen taraf olursun kizim".gitmek istiyorsan git dersin.bunlar giderler,kiz cinsel iliski yasar yasamaz bilinmez,eglenip donerler tatilden.senin yaptigin sey su an biz yapamadik baskasi da yapmasin olayi aslinda sevismesi filan umrunda da degil gibime gelmeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sevişemeyenlere çok acıyorum ya noliferlar yıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hamsilipilav telif hakkından dolayı seni şikayet etcem ,o laflar bana ait ,bin tane hamsilipilav gelir dünyaya ama bir tane pinkporing gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ulan ozgur,mantikli,ozguvenli,olgun cocuk yetistirmeyi bilmiyosunuz ondan sonra 18 yasinda cocuk len daha ne tatili basina bisi gelir orda olur kalir tek basina,yok sevissin sevismesin triplerine giriyosunuz.sonra da baba olunca gorursunuz filan.yahu senin kizin kiminle sevisip kiminle sevimicegini secemiyosa,arkadas cevresinin cogu onunla yatmak isteyip maskeler takan halbuki bi avuc zibididen olusuyosa ve kiz bunun farkinda degilse,uzgunum de gerizekali bi kiz yetistirmissin sen hatta yetistirememissin yani.cuvaldizi kendinize batirin bi once.yahu ben 19 yasindayim yani cok degil,parasütle allahin siktir ettigi bi ulkeye atsaniz beni yine basimin caresine bakarim.alin bu da size imzalik bir kapanis cumlesi =p edit : yanlis anlasilmasin genc yasta cogu erkek kiz arkadasiyla yatmak ister hatta kiz arkadasinin o kiz olmasinin sebebi bile odur ancak bu hale gelinmesini saglayan da bu zihniyet yine.millet 40 takla atmasaydi örf,adetten kacicam ayagina simdiye bu konularda cok daha net fikirlere sahip olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bir erkeğin sadece yatmak için bir kızla birlikte olmasında sorun yok bir kızın da sadece yatmak için erkekle birlikte olmasında sorun yok.Problem taraflardan biri (genellikle kız) ilişkiye karşısındakinin verdiğinden daha fazla anlam yükleyince başlıyor.Bunu yapanların genellikle kız olmasının sebebide öyle onların doğaları falan değil kundaklıktan itibaren bağımlı , hassas ve daha korunmaya muhtaçmış gibi yetiştiren aileleri ve onları güç elde etmekten pasifize eden kapitalist sistem.Böyle yetişen 21.yüzyıl kadınıda her zaman daha kolay incinen , daha fazla sevgi arıyan , aşırı hassas ,alıngan bir yaratığa evrilecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kiziniz diger kiz arkadaslariyla pijama partisi, kiz gecesi vs yapti mi hic? ya da ders calismak icin birbirlerinin evlerine gittiler mi? dershanede etut var diyip kosa kosa dershaneye gittiler mi? ya da gunduz okul saatlerinde her an nerde ne yaptigini biliyo musunuz? simdi babalar dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hedehodohop said: Bir erkeğin sadece yatmak için bir kızla birlikte olmasında sorun yok bir kızın da sadece yatmak için erkekle birlikte olmasında sorun yok.Problem taraflardan biri (genellikle kız) ilişkiye karşısındakinin verdiğinden daha fazla anlam yükleyince başlıyor.Bunu yapanların genellikle kız olmasının sebebide öyle onların doğaları falan değil kundaklıktan itibaren bağımlı , hassas ve daha korunmaya muhtaçmış gibi yetiştiren aileleri ve onları güç elde etmekten pasifize eden kapitalist sistem.Böyle yetişen 21.yüzyıl kadınıda her zaman daha kolay incinen , daha fazla sevgi arıyan , aşırı hassas ,alıngan bir yaratığa evrilecektir abi demek istedigim su yani.insan kizinin kullanilmasini üzülmesini tabiki istemez de,o yasta bir erkek,bi kizla 1.5 senedir beraberse,ya zaten olan olmustur,yani cocuk istedigi cinselliği almistir ve kiz da bu durumdan memnundur,ya da cocuk zaten duzgundur yani kizina guvenebilirsin.kendini kandirip gerilmeye ates püskürmeye gerek yok.iki türlü de kızınız mutsuz su an peki siz mutlumusunuz babalar???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 İşin ironik tarafı kadınların ezildiği kendi yarattıkları bu ataerkil sistem de gerçekten kadınların doğaları gereği korunmaya muhtaç olduklarına inanıp ''muhafaza'' gerekçesiyle daha da metalaştırıp , bağımlı hale getiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 arkadaslar konu yatsinlar mi degil, tatile gitsinler mi? aranizdan kimsenin "madem tatile gideceksiniz, annenle ben de geleyim hep beraber takilalim onerisinde bulunmamasina sasirdim" .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 18 yasında tatile gittiğinde kendi basının caresine bakamıyan bir kız, 30 yasında özel hayatında, kariyerinde şu erkek odaklı toplumda nasıl hakkını koruyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben 14ünde iken ablalara yollamaya başlayacağım. sonra kafam sakin, ruhum huzurlu, öldükten sonra da mevlit okuyanım da olur ardımdan. mis gibi ya. allah ablalardan razı olsun gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tafircan said: arkadaslar konu yatsinlar mi degil, tatile gitsinler mi? aranizdan kimsenin "madem tatile gideceksiniz, annenle ben de geleyim hep beraber takilalim onerisinde bulunmamasina sasirdim" .. abi konuyu hala 'aman yiyismesinler!'de tutanlar var o yuzden laf yetistiriyoruz biz yoksa konunun farkindayim ve gereken cevabi da verdim ben kendimce Lorrotar said: tafir,bu tip durumlarda aslinda aradan çekilinir dendiği gibi,iyi senin olmaz ama kötü sana patlar çünkü bu tip durumlarda.ben kizin babasını tanımıyorum şahsen ama illa sözüne ihtiyaç varsa veya gençler mutlu olsun da gerekirse ben fırçayı yerim arkadaşımdan diyosan kizi göndermelerine ikna et eglensin gençler. he ayrica dedigin diger opsiyondan haberimiz yoktu o yuzden sayilmaz.anne baba calisiyor ve gitmelerine imkan yok diye varsaydik biz bastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Lorrotar said: ulan ozgur,mantikli,ozguvenli,olgun cocuk yetistirmeyi bilmiyosunuz(Allah Allah) ondan sonra 18 yasinda cocuk len daha ne tatili basina bisi gelir orda olur kalir tek basina,yok sevissin sevismesin triplerine giriyosunuz(öyle bir tribe giren biri mi varmış).sonra da baba olunca gorursunuz filan(heh bak burası doğru, sen bir baba ol ben senin o zaman göreyim boyunun ölçüsünü).yahu senin kizin kiminle sevisip kiminle sevimicegini secemiyosa(behey akıl fukarası,senin aklın fikrin belden aşağı-aklın fikrin yatmakta-sevişmekte ise ve sen hesapta iyi yetiştirilmiş bir yurdum erkeği isen,ben iyice korkarım lan bu memleketin yeni yetme gençlerinden),arkadas cevresinin cogu onunla yatmak isteyip maskeler takan halbuki bi avuc zibididen olusuyosa (helal olsun vallahi, senaryoyu yazıp yönetmek de var)ve kiz bunun farkinda degilse,uzgunum de gerizekali bi kiz yetistirmissin(hehehe, oğlum öyle bir olay yok, bu sayfada şu ana yazan hiç kimse ve hiçbir baba senin yazdığın senaryoyu oynamadı) sen hatta yetistirememissin yani.cuvaldizi kendinize batirin bi once.yahu ben 19 yasindayim yani cok degil,parasütle allahin siktir ettigi bi ulkeye atsaniz beni yine basimin caresine bakarim(hehehe, hiçbir şeyin çaresine bakamazsın sen ).alin bu da size imzalik bir kapanis cumlesi =p edit : yanlis anlasilmasin genc yasta cogu erkek kiz arkadasiyla yatmak ister hatta kiz arkadasinin o kiz olmasinin sebebi bile odur ancak bu hale gelinmesini saglayan da bu zihniyet yine.millet 40 takla atmasaydi örf,adetten kacicam ayagina simdiye bu konularda cok daha net fikirlere sahip olurduk(hahahahahahahaha,yukarıda yazdın o kadar,aşağıya da bunları yazdın ve aklın sıra kız çocuk babalarına saydırıyorsun,öyle mi?hahahaha) Edit: Şimdi fark ettim. Gaza gelip küfür kullanmışsın yazdığın yazı da. Moderatör de umarım görür benim gördüğüm o küfürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu ülkede bir konunun içine ucundan kıyısından seks girince, -isterse ortam paticik olsun farketmiyor- en çok hit alan konulardan biri oluyor o konu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ulke uclarda yasamayi seviyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 zamir olarak kufur kullandim evet.mertadam soyleyecek bir sey bulamiyorum abi ne diyeyim yani git balon rage e gir o zaman cocugu yok ünivesiteli bisuru bebe gelmis benle dalga gectigini saniyor ukala salaklar filan de.kimsenin kimseye giydirdigi yok tipik bir kusak catismasi oldu artik bu.mantiksiz her boka rasyonel bi kilif gecirmeyi ve yeni nesili kotulemeyi kendinize borc bilin abicim.ben kimin neyim nasil biriyim hakkimda hicbir fikrin yok ama yargisiz infaz yapin direk,tanimadan bok atin hemen sen bi bok yiyemezsin filan.sizin mentaliteniz bu artik yapicak bisi yok.olay iyice netlesti aslinda ne tatil ne seks ne yas,adamlarin tek derdi kendi dogmatik degerlerini millete empoze etmeye calismak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Lorrotar'ı Leopar olarak okumam.. allah allah, adam çok sakin, çok birikimli biriydi ya, niye genç gibi sinirlenmiş ki acaba diye merak etmem. abi sakinleyin yalnız biraz. gerginleşmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yok ben cok sakin kalmistim zaten bayadir de bisiler yazmiyorum patiye tartisma namina,bu basligi da takip ediyodum dunden beri,canim istedi 2 ucu boklu degnek tartismaya bi dalayim dedim dasaaa.yoksa barzoluktan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o cocuklar sevisecek. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sen karşında ki insanları,ne yaşadıklarını,ne gibi tecrübeler edindiklerini bilmediğin adamlara,ana-babalara "siz demek ki çocuk yetiştiremiyorsunuz"kıvamında ve anlamında bodoslamadan girersen nasıl bir karşılık almayı bekliyorsun? Neyse. Ben seni anladım.Daha bir şey yazmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yalniz hakkaten hayvan besler gibi cocuk yetistirmeyin. sirf evet, hayir, gel, git, yasak, dur gibi komutlarla buyutuyosunuz kac yasina kadar. kendi basina bi yere giderse basina bisey gelir belediye zehirler diye birakmiyosunuz. sonra her bi kendini ozgur hissettigi anda sacma sapan isler yapiyo cocuklar. gercekten ozgur kalinca, bir basina kalinca da napicagini bilemiyo tabi zavallilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar