Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pinkporing said: neyi o kadının adı,yani imzamdaki,her nefis ölümü tadacaktır ayetine korkunç diyen kadın gibileri çok var burda,zannediyorlarki 60 yaşına geldiklerinde ölümün o ayak sesini hissettiklerinde,haca umreye yazılmak için,diyanet kapılarında ömürleri geçecek ahahahaha şimdi gençlik işte lcd kafası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hayır olm her boka dini imanı karıştırıyorsunuz ,inanmıyorsunuz daha ne diye 1.5 milyarın inandığı dine çamur atıyorsunuz,adam fuck yeah die dine küfür eden image koyunca kimse birşey demiyor biz konuşunca laf oluyor inadınıza olm durmak yok yola devam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gayya kuyusu gibiyiz lan! girişi var, çıkışı yok! neyse beraber yanarsak belki eğlenceli olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aluriel said: la müslümanlığına laf eden yokki kimsenin. olacaksan git gene ol müslüman hobi olarak. beni karıştırma yeter. mascio said: iksmen said: Beyler ben şakirt aşırı dinci felan değilim, Ilımlı bir müslümanım şimdi din konusuna girip konuyu başka tarafa çekmeyin. ılımlı islam'da modernize edilmiş islamdan başka bir şey değil. baktılar ki öküz gibi yobazız, bir boka izin vermiyoruz, azcık ılımlı olsun şu iş, orta yolu bulup başkalarını da bu saçmalığa sürükleyelim. iksmen sana tek bir sözüm var, dünyanı sarsacak. allah yok bune peki ? ben ne diyimki buna bana hakaret etmek için Allah yok diyen bi adam var. Senden çıkmaz cocugundan cıkar sonra pişman olursun abi nie girdik bu konulara ne gerek var. Derin konular bunlar. Ben normal bi vatandaşım yani 5 vakit namaz kılmıyorum ama 30 gun oruç tutarım nasıl tanıtıyımki kendimi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pinkporing said: hayır olm her boka dini imanı karıştırıyorsunuz ,inanmıyorsunuz daha ne diye 1.5 milyarın inandığı dine çamur atıyorsunuz,adam fuck yeah die dine küfür eden image koyunca kimse birşey demiyor biz konuşunca laf oluyor inadınıza olm durmak yok yola devam:D abiş fuck yeah olayını tamamen yanlış algılamışsın. yok 1.5milyar da öyle diyorsan.... O_O işte o zaman bi sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 adam hakaret etmiyo kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Niye çocuğundan çıksın? Artı hakaret nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ne tutarsan tut. ama "bize sen de tut", "sen neden tutmuyorsun", "neden püskevitimiz yok" deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: [ bune peki ? ben ne diyimki buna bana hakaret etmek için Allah yok diyen bi adam var. Senden çıkmaz cocugundan cıkar sonra pişman olursun abi nie girdik bu konulara ne gerek var. Derin konular bunlar. Ben normal bi vatandaşım yani 5 vakit namaz kılmıyorum ama 30 gun oruç tutarım nasıl tanıtıyımki kendimi anlamadım. sahilde uzun yürüyüşlerden hoşlanır mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dasaaa said: pinkporing said: hayır olm her boka dini imanı karıştırıyorsunuz ,inanmıyorsunuz daha ne diye 1.5 milyarın inandığı dine çamur atıyorsunuz,adam fuck yeah die dine küfür eden image koyunca kimse birşey demiyor biz konuşunca laf oluyor inadınıza olm durmak yok yola devam:D abiş fuck yeah olayını tamamen yanlış algılamışsın. yok 1.5milyar da öyle diyorsan.... O_O işte o zaman bi sorun var demektir. ne sorun var anlamadım? 1.5 milyar insan gerizekalımıda bi tek sen vizyonlu, aşırı mantıklı bi insansın? ben anlamadım ne demek istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 18yaşında tatile gönderirsen çocuğundan çıkar da, girer de.. kabul ediceksin bunları baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pinkporing said: hayır olm her boka dini imanı karıştırıyorsunuz ,inanmıyorsunuz daha ne diye 1.5 milyarın inandığı dine çamur atıyorsunuz,adam fuck yeah die dine küfür eden image koyunca kimse birşey demiyor biz konuşunca laf oluyor inadınıza olm durmak yok yola devam:D abi adam olayı çok yanlış anlamış ya. üzüldüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 islamic rage boydan mi bahsediyosunuz fuck yeah diye? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kendinden bahsetsene bize biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: dasaaa said: abiş fuck yeah olayını tamamen yanlış algılamışsın. yok 1.5milyar da öyle diyorsan.... O_O işte o zaman bi sorun var demektir. ne sorun var anlamadım? 1.5 milyar insan gerizekalımıda bi tek sen vizyonlu, aşırı mantıklı bi insansın? ben anlamadım ne demek istediğini. boş ver, anlama zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Marty said: islamic rage boydan mi bahsediyosunuz fuck yeah diye? ahah evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen kardeş kendini tanıtmana gerek yok,elhamdülillah müslüman bir türk vatandaşıyım de geç,bunlara anlatma gerek te yok,lise de isyan triplerine girmiş sonra da mmo lar sayesinde aa bak şu mmo da tanrılarla savaşılıo boss lan bu tanrı keselim hadi diyipte kesince kendilerini god mode gören topluluğun pardon az bir kesimin birbirlerinden kopmaktan korktukları bir yere döndü burası,face'e laf ederler,dh ye laf ederler,her yere laf ederler çünkü kendilerini böyle motive ederek oralarda kaybolup gitmekten korkarlar :D teşhis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fin said: kendinden bahsetsene bize biraz adım samuel, ılımlı islamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hayır ya http://forum.paticik.com/thumbnails/323/ab4/f8d/558/6ce/dad/c85/ac5/5bf/027/84_450xNULL.jpg şundan bahsediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Aluriel said: la müslümanlığına laf eden yokki kimsenin. olacaksan git gene ol müslüman hobi olarak. beni karıştırma yeter. mascio said: iksmen said: Beyler ben şakirt aşırı dinci felan değilim, Ilımlı bir müslümanım şimdi din konusuna girip konuyu başka tarafa çekmeyin. ılımlı islam'da modernize edilmiş islamdan başka bir şey değil. baktılar ki öküz gibi yobazız, bir boka izin vermiyoruz, azcık ılımlı olsun şu iş, orta yolu bulup başkalarını da bu saçmalığa sürükleyelim. iksmen sana tek bir sözüm var, dünyanı sarsacak. allah yok bune peki ? ben ne diyimki buna bana hakaret etmek için Allah yok diyen bi adam var. Senden çıkmaz cocugundan cıkar sonra pişman olursun abi nie girdik bu konulara ne gerek var. Derin konular bunlar. Ben normal bi vatandaşım yani 5 vakit namaz kılmıyorum ama 30 gun oruç tutarım nasıl tanıtıyımki kendimi anlamadım. abi sana niye hakaret edeyim allah yok diyerek. allah yok sana hakaret oluyorsa bi zahmet yol al lütfen. allah var dediğinde bana hakaret etmiş olman gerekiyor o zaman. çocuğumdan falan da çıkmaz. siz hala kader kısmet inanmaya devam edin, en güzelini siz yapıyorsunuz, siyah ekrana düşeceksiniz öldüğünüzde ama ne bilinç ne bir şey olmayacağından burada kendinizi avutmaya devam. biz de beynimizi yiyelim napıcaz ne edicez niye böyle oldu nasıl düzelir diye diye ha bir de, kendini yalandan müslüman olarak tanımlayabilirsin. müslümanlık inancı senin fifinin keyfine göre yapılacak bir inanç değil. gerekleri varsa yerine getireceksin, yoksa sağda solda atıp tutmayacaksın ben müslümanım ama ılımlı islam, namaz kılmam ama 30 gün oruç tutarım. istersen 250 gün oruç tut bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pinkporing said: face'e laf ederler,dh ye laf ederler,her yere laf ederler çünkü kendilerini böyle motive ederek oralarda kaybolup gitmekten korkarlar :D teşhis bu ahuhauhauaua abi.... adamlar muhteşem hatalı tespitlerin insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pinkporing said: iksmen kardeş kendini tanıtmana gerek yok,elhamdülillah müslüman bir türk vatandaşıyım de geç,bunlara anlatma gerek te yok,lise de isyan triplerine girmiş sonra da mmo lar sayesinde aa bak şu mmo da tanrılarla savaşılıo boss lan bu tanrı keselim hadi diyipte kesince kendilerini god mode gören topluluğun pardon az bir kesimin birbirlerinden kopmaktan korktukları bir yere döndü burası,face'e laf ederler,dh ye laf ederler,her yere laf ederler çünkü kendilerini böyle motive ederek oralarda kaybolup gitmekten korkarlar :D teşhis bu şunu imza yapsam çok mu uzun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sabah sabah napiyorsunuz siz yafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 minyon kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi ben sana Allah var demedm bu bir. Din konusnu ben açmadım bu iki. Lütfen konuyu değiştirelim dedim ynai konumuz 18 yasındaki bir kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar