mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Lan isteyen göndersin,istemeyen göndermesin. Ya da sizler baba olduğunuz zaman ya da çocuklarınız 18 yaşına geldiği zaman nasıl biliyorsanız öyle yapın. Ben göndermiyorum kardeşim. Bu ne böyle 20 sayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 izin almadık senden 20 sayfa topic yapmak için. affet bu seferlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 21 oldu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kızdırmayın mertadamı post atıp atıp. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kız tatile gitti sanırım atarlandıgına göre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aluriel said: kızdırmayın mertadamı post atıp atıp. yeter. Sustuk hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 akşam simidi topiği mmhmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 benim anlamadigim, neden devamli birbirimize kendi fikirlerimizi empoze etmeye calisiyoruz ? Mertadamla fikirlerimiz her ne kadar karsit olsa da, saygi duyuyorum cunku o bir kiz babasi. Belki kizim olunca degisirim diyorum ama yok, Cunku bunun kizini sevmekle alakasi yok.. Kizimin mutlulugu onemli olurdu benim icin, onunla arkadas olur her derdini paylasirdim, Ona bizi ( erkek milleti ) anlatirdim esprituel bi sekilde, iste arada boyle bir iletisim saglanirsa, kizin hata yapma ihtimalini minimuma indiriyoruz bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Estağfurullah değerli kardeşlerim Aluriel ve Baggio.Kızdırmak ne kelime?Haddime mi sizin gibi değerli insanlara kızmak?Hele bir de izin almaktan bahsetmişsiniz, maazallah,o ne demek? Ben şimdi yediğim haltın farkına varmış bulunuyorum,o nedenle an itibariyle 21 sayfaya ulaşan bu topiğin hiç bitmemesini temenni ve niyaz ediyorum büyük ve yüca Allah'ımdan.Hatta kendi adıma bu topiğin bitmemesi için yazmaya devam edeceğimi siz değerli insanlara buradan duyuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tafircan said: benim anlamadigim, neden devamli birbirimize kendi fikirlerimizi empoze etmeye calisiyoruz ? Empoze etmeye falan çalışmıyoruz abi, fikirlerimizi söylüyoruz. "Yapan kız gene yapar, çıtlatılacaksa şehir içinde haberin olmadan daha beter çıtlatılır, ruhun duymaz" diyoruz ve gerçekler bunlar. Onun dışında herkesin kendi tercihi. Anca biri gelip "örf adet bilmez namussuzlar" ya da "ne var lan 20 sayfa bunda, yollamam bitti" diyor karşı fikre saldırır şekilde, o zaman biz diyoruz esas "neyi empoze ediyorsun, hangi şarkıyı söylüyorsun" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Hakkaten aile terbiyesi almamıssınız ya, batılılaşıcaz die gidip 25dklık amerikan dizilerine özenmissiniz yok ben kızımı kendi seçimlerine bırakırım fln bana biri açiklasin o zmn anne baba 18ine gelene kdrmı görevli ? Anne Baba nie var ya. Siz anneniz babanızdan bölemi gördünüz? Görmediniz ama onlar gibi davranmıyorsunuz. Siz demek istiosunuzki ben nasıl caihlsem sizin babanızda ananızda en az benim kadar cahil? ama bak ne kdr mutlu olgun bi yaşam sürüosun. Allah ıslah etsin, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 atarlı balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: şuan iş yerindeyim hepinize cvp atıcam arkadaşlar bazı kişiler yanlış yolda marty özellikle sen çok gözüme battın ayıptır ya ne biçim baba olucaksın? sen çocuk fln yapma çok ciddiyim. bu girdigim yanlis yoldan allahin izniyle cikar beni kardes. dogru yola dondur beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 beyler ana dedi mhuabbeti yapildi mi 21 sayfa olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mertadam said: Estağfurullah değerli kardeşlerim Aluriel ve Baggio.Kızdırmak ne kelime?Haddime mi sizin gibi değerli insanlara kızmak?Hele bir de izin almaktan bahsetmişsiniz, maazallah,o ne demek? Ben şimdi yediğim haltın farkına varmış bulunuyorum,o nedenle an itibariyle 21 sayfaya ulaşan bu topiğin hiç bitmemesini temenni ve niyaz ediyorum büyük ve yüca Allah'ımdan.Hatta kendi adıma bu topiğin bitmemesi için yazmaya devam edeceğimi siz değerli insanlara buradan duyuruyorum. hah şöyle yola gel o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Marty said: iksmen said: şuan iş yerindeyim hepinize cvp atıcam arkadaşlar bazı kişiler yanlış yolda marty özellikle sen çok gözüme battın ayıptır ya ne biçim baba olucaksın? sen çocuk fln yapma çok ciddiyim. bu girdigim yanlis yoldan allahin izniyle cikar beni kardes. dogru yola dondur beni. 55 yasında imana gelince görücem seni ben simdi dinle akalaı bişimi dedim. Allah'ı vurguluyorsun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 her şey ALLAH'ın izni ile arkadaşım! vurgulasa da böyle, vurgulamasa da böyle. Dua edin de ALLAH size vurgu yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ALLAH (C.C.)'NİN İSMİNİ DOĞRU YAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 55 yasinda bunuyo muyum niye 55? pardon baggio ALLAH(CCC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Hakkaten aile terbiyesi almamıssınız ya, batılılaşıcaz die gidip 25dklık amerikan dizilerine özenmissiniz yok ben kızımı kendi seçimlerine bırakırım fln bana biri açiklasin o zmn anne baba 18ine gelene kdrmı görevli ? Anne Baba nie var ya. Siz anneniz babanızdan bölemi gördünüz? Görmediniz ama onlar gibi davranmıyorsunuz. Siz demek istiosunuzki ben nasıl caihlsem sizin babanızda ananızda en az benim kadar cahil? ama bak ne kdr mutlu olgun bi yaşam sürüosun. Allah ıslah etsin, yazık. sana ne ya sana ne. kime özenirsek özeniriz sana mı soracaz. anne baba var, ama bi yere kadar var. benim hayatıma müdahele edemez, ancak fikir/tavsiye verir. bu tavsiyeleri dinlerim yada dinlemem ona kimse karışamaz. lafı bi tarafından anlayıp, yada daha doğrusu istediğin tarafa çekip muhafazakar rpsi yapma boşa. he bu arada mümkünse uzak dursun o allahın bizden, en azından benden. sana yazık asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Beyler ben şakirt aşırı dinci felan değilim, Ilımlı bir müslümanım şimdi din konusuna girip konuyu başka tarafa çekmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 terbiye sadece yemekle alakalı bir kelime değildir,arkadaşım örf var adet var,yani siz kızınızı gönderdiniz arkadaşıyla,gece arıcaksınız onu kızım naber nasıl gidiyor,hiç baba arkadaşla yatıyoruz,dur şimdi uyanır kapat telefonu dediğinde,bravo kızıma sevdiğini nasılda tutuyormu diceksiniz ? 18 yaşına gelen kızınız azdıysa evlendirin gitsin yoksa çok dizinize vurursunuz:D geri kafalı diyeninizde çıkacak ama,bu devirde azanı evericen gitsin BaBa bİzİ eVerSeNe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Beyler ben şakirt aşırı dinci felan değilim, Ilımlı bir müslümanım şimdi din konusuna girip konuyu başka tarafa çekmeyin. ılımlı derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar