hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 herşey iyi hoşta her topikte aynı kişilerin aynı şekilde , aynı şakalarla hep lafı islama getirmesinden bir ben mi sıkılıyorum acaba ?
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hedehodohop said: herşey iyi hoşta her topikte aynı kişilerin aynı şekilde , aynı şakalarla hep lafı islama getirmesinden bir ben mi sıkılıyorum acaba ? GTFO.
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 saçlar müthiş lan. bence orada bir devrimin başlangıcı olacak o çocuk. moda devrimi. asfad
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 goldbären said: Aluriel said: ama islam en güzel din ? yeter bu trollerin artık salyangoz mahallesinde müslüman satmaya çalışıyorsun!!! hocam çok yanlış yollardasın mazallah. yarın hesap günü geldiğinde cevab veremeyecek duruma düşmezsin inşallah.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hedehodohop said: herşey iyi hoşta her topikte aynı kişilerin aynı şekilde , aynı şakalarla hep lafı islama getirmesinden bir ben mi sıkılıyorum acaba ? evet
Golright Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hedehodohop said: herşey iyi hoşta her topikte aynı kişilerin aynı şekilde , aynı şakalarla hep lafı islama getirmesinden bir ben mi sıkılıyorum acaba ? this
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tamam kisileri degistiricez bundan sonra, nobetlese yapicaklar.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 allahsizligi yayma kursusu forumuna koydum listeyi, ordan bakin.
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Çoçuğun hayatını karartmışlar resimde bile ben niye doğdum der gibi bakıyor.
Öne çıkan mesajlar