cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Hürriyet'deki başlığı aynen yapıştırdım. Aşağıda da haberin kendisi var hurriyet.com.tr said: 12 milyona yakın kullanıcısıyla dünyanın en popüler online oyunu olan World of Warcraft’ı artık kullanıcılar zaman sınırı olmaksızın ücretsiz olarak oynayabilecek; ancak ufak bir kısıtlamaya tabi olmak kaydıyla... Oyundaki tek sınırlama, oyuncuların karakterlerini Level 20’ye kadar geliştirebilecek olması. Yani oyuncular, karakterlerini bu seviyeye getirene kadar oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek. Ücretsiz oyundaki diğer kısıtlamalar ise şöyle: Guild ve raid’lere girmek ve 10’dan fazla altın toplamak mümkün değil. World of Warcraft’ın yapımcısı Blizzard’ın bu kararı almasındaki en önemli etken elbette kendine bağlı abone sayısını daha da artırmak. Daha önce yayınladığımız haberde, World of Warcraft’ın kullanıcı kaybettiğini ve 500 bin kullanıcısı çok kısa bir sürede yitirdiğini belirtmiştik. Blizzard da kötü gidişata engel olmak için yeni yollara başvuruyor. Oyun, World of Warcraft, Burning Crusade, Wrath of The Lich King ve Catalysm olmak üzere 4 paketten oluşuyor. Ana paketin yanında 3 eklentiyi de satın almak durumunda olan oyuncuların ayrıca aylık 29 TL’lik abonelik ücretini de ödemesi gerekiyor. Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/18162948.asp?gid=381 Trial'in süresi kalkmış anlaşılan. Şirketten Official siteye giremiyorum. Doğrulamak lazım.
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 doğru twink takılmaya yarar işte.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sanırım Starter Edition'dan bahsetmişler.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 şaka lan şaka ne breakerı combo sizin kömpeğiniz olsun ben de denize gireyim çogsıcak burası
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 said: Silphatos said: welcome Meov said: to Marty said: combo BabacumMostors said: breaker efsaneymiş.
Öne çıkan mesajlar