Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hmm kötü olmuş . evet uzun süre dmlil yapmıştım conventionlarda bide warhamemr minyatürleri ile oynuyorum campaign düzenletiyodum oyun kulübümüz bide dükkan vardı bi zamanlar :/ Neyse umarım olur ve girerim ama halen application gelmedi biraz tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 tırsacak birşey yok. üye sıkıntıları var. üyelerin tanıdıkları oyuncuları almayıp kimleri alacaklar? dün t3 yaptılar adamı zor topladılar. bu nedenle rahat ol ;) exalted iyi güzel ama raidlere saat 22 00 da başlıyorlar. benim gibi çalışan adamlar için sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 aslında benim işime geliyor söylemesi ayıp . güzelsanatlar olunca iş. ben sabahları çalışıyorum akşama kadar yani 10 da raid başlaması iyi oluyo resim aşkı bitiyo oyun aşkı başlıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 tebrik ederim guilda kabul edilmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bu aocun f2pi ne saçma birşeymiş arkadaş ben ilk çıktığında preorderını yaptım aldım 2 ayda para ödedim direk dışardan gelenle bir tutuyolar açamıyorum hiç bi karakter önceden açtığım karakterlerimde locked durumda 2sini açabiliyorum.Orjinal oyunu alanlara classları açar insan saçmalığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 FC çok paragöz oldu. Yeni gelen paketi aylık üyelik ücreti ödeyen oyunculardan para alarak istemesi vs.. dokundu. Ve hala pvp namına birşey ekleyemediklerini düşünürsek FC büyük potansiyeli olan bir oyunu yok etti. Conan diyarını hikayeleri olmasa ve en önemlisi Sadece insan karakterlerle oynayabilmesem bu oyunu çoktan bırakmıştım. ama nedir PvE seven bir oyuncuysanız. Kesinlikle kaçırmamanız gereken bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bende yeniden account i actim crom dayim su an da duruma gore server degistiririm genel olarak nerde oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 şu sıralar open world pvp nin öldüğünü düşünürsek pvp serverlarına geçmen gereksiz. olduğun yerde kal. pug raid, instane grup bulabileceğin ve en fazla türkün olduğu server cromdur. pvp ihtiyacını minigamelerden kazanırsın. yalnız oyun 3 senesini doldurduğu için çoğu oyuncu zırhları çekmiş durumda. sana tavsiyem 80 olduğunda iyi kötü bir epic setin olmadan mini game e girmemen. not: ben furydeyim. ama aşağıda raid takımı kurmayan çalışan arkadaşla iletişime geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 peki 2 tane 80 karakterim var tos ve sin hangisini kasmami onerirsiniz su aralar pvp icin daha cok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oynayabilene her karakter iyi. 2 sınıf da pvp de iyi işler çıkarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar