Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenshin , Hellsing ve Vampire Hunter D Fanları..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kenshin benim zaten ^_^[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI]

Mesaj tarihi:
Bu anktaki olay devam ediyor mu hala?[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
  • 3 ay sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Hellsing tam olarak kaç bölüm bilen varmı?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
Hellsing taptigim bi animedir hatta en sevdigim anime dir Alucard(ki japonlarin seslendirmeleri nedeniyle Arucard olarak duyulur anime boluımleri boyunca) isimli 3000 yasindaki Vampir(Clan - Nosferatu) bolca kan sacar hehe :))

Dracula filmini izleyen insanlar belki dikkat etmishtir orada Dracula yi avlayan hunter in ismi Van Hellsing (ismini hatirlayamiorum su anda) idi ...Hellsing Inst. onun tarafindan kurulmus olup kızı Lady Integral Hellsing tarafindan yonetilmektedir. 13 bölümdür bölüm isimleri :
impure souls:
order 01: the undead
order 02: club m
order 03: sword dancer

blood brother:
order 04: innocent as a human
order 05: brotherhood
order 06: dead zone

search and destroy:
order 07: duel
order 08: kill house
order 09: red rose vertigo

eternal damnation:
order 10: master of monster
order 11: transcend force
order 12: total destruction
order 13: hellfire[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
Vampir Hunter D super cizimleri olan bir anime :)
Hunter D olan ismi normalde babasinin soyadi olan Dunpeal dan gelip..Yari insan yari vampir (babasi VAmpirlerin şahı) hunter ..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
  • Admin
Mesaj tarihi:
D süperdir 1. side 2.side çok güzel bir anime helsinglerin hepsini çekip çekmediğimden emin olmak için sormuştum saolasın durlag[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
ne demek baba sen ankaraya gel ben hepsini izletirim sana yada kargoya verip yolliim istersen :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Eyw :) çekemediklerimi senden isterim.
http://www.vanhelsingmovie.com/ bu Van helsing filmi[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos

[Bu mesaj Virus tarafından 16 February 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
e tamam ishte biz ne dediyk ?

biri Hellsing biri Helsing ayrica Alucard tersten okuyunca nooluo _?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
eheh vampire hunter d, hellsing, şimdi de kenshin hastasıyım..

ne müneccim bir topikmiş leen bu..

ayrıca o adamın isminin D olması, Demi-vampire yani Dampire'den gelmiyor mu? Dunpeal felan ne alaka[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Mesaj tarihi:
Dunpeal adamin soyadi babasindan gelen Dampire fln gibi birsey var ama bunla alakasi yok :)
sadece yanlis duyma yanlis anlasilma :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
ankaradaki gösterimler olacaksa ben de gelirim tabi ki.

ayrıca kendi adıma hellsing öyle çok über düper aşmış bir kurguya, hikayeye sahip değildir diyebilirim.

onun dışında bonecrusher hellsing için bayaa bi spoiler yapmışsın belki izlemek isteyen çıkardı :)

ayrıca D. çok güzeldir özellikle çizimleri falan, benim bildiğim de dunpeal dan geliyor ama emin değilim.

son olarak da akkkiraaaaaa demek istiyorum :)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
ne yani sharky'e yalancı mı diyorsun?
bak zamanında ne demiş?

"Genel konu ise, D adlı şahıs bir Dampire'dir ( Demi-Vampire ).."

ayrıca filmde Dunpeal diye bir laf duymadım[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
mumi the sucker
Mesaj tarihi:
yalanci ?? ne alaka adam yanlis duymus olamazmi ?

dunpeal ingilizce okunurken dampir gibi duyulabilir...belkide ben yaniliorumdur ..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
ha ayrica ortaligii karsitiracak cümleler yazmasan yazacaksan (ciddi deilsen :P :) fln gibi seyler koysan diyorum...insanlar ciddiye alabilir..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
Ha Dampyr var o da 2002 ocak ayı itibariyle ülkemizde de yayınlanmaya başlanan, italyan kaynaklı bi çizgiroman. başkahramanı da bir vampir avcısı ve aynı zamanda bir "dampyr" olan harlan draka'dır...ve bu çizgiromanda şöyle tanımlanır; eski bir slav söylencesine göre dampyr, bir kadın ve bir vampirin çocuğudur.[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...

[Bu mesaj Durlag tarafından 16 February 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bir macro atayım paticiğe abi
her mesajımdan sonla bi smili eklesin..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
mumi the sucker
Mesaj tarihi:
hoca senmi anlamiosun benmi anlatamiyorum eger sen bi insana :
SEN ONA YALANCIMI DIYOSUN diye ciddi soyluyosan eyvallah birsey koymana gerek yok...

Ama eger geyik yapiosan onu belirtmen lazim ELYAZINDAN anlayamiorum ne demek istediginiz...
Sharky yada herhangi biri bunu ciddiye alirsa naapcaz ?

ikincisi macro yapmana gerek yok akıl vermish yukardaki .[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Gereksiz yere amma tartışılmış :/ nezamanın topici[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
harbiden oyle ama ben istemedim tartismak onlar baslatti :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
kim başlatmış ya :)
*!etrafına bakar*
alla alla..

macro derken ciddiydim.
normalde benim için smili çok önemli değil de, insanlar yanlış anlıyor..
bundan sonra ruh halimi ifade etmek için smili kullancam mesela..

aha bakın size şimdi bazı mimikler yapayım:

:) :( :D :-O :-P :| :utaniem: :lol:[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
mumi the sucker
  • Admin
Mesaj tarihi:
Neyse tatlıya bağlandı :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
:)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
aslında şu rockerlar yerine metalci koysak süper..
kafasını sallarken bir de yelesini döndürüyor felan ehehe süper olur..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
mumi the sucker
  • Yeni Oluştur...