SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mp3 çalarlar kaç paradan başlıyor arkadaşlar ?Şöyle pahalı olmayan idareli bişi ?[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 pahalı olanıda yazın ben yararlanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 125 milyona şok küsel bi i-river alabilirsin. (Eski model Imp-100) Yalnız sen mp3 çalar dediğinde, cd çalardan mı bahsediyosun yoksa direk hafızaya kaydeden küçücük minicik mp3 çalarlardan mı? (Benim dediğim cd çalar)[signature][hline]zagorx, 05 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: -Merhaba savaşçı. -Selam büyücü. -Hadi geal karfura gidelim auhzuhamauuahm -Gidelim bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya mp3 cd si çalabilicek herhangi bi player işte ?[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 i-riverın çok kalite aletleri var onları dene slim x ler çok iyidir[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bence i-pod en iyisi,müzik dinlemek için. he ucuz olsun diyosan i-river. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 i-river edir açılayabilirmisnz 100 binliara vercem bak discmanimi çaldırdım kardeşimin 2 milyonluk walkmaniyle takılıom(bilen bilir,süper bi alet anteni bile var) hadi baklaım[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ipod'lar ne kadar.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 I-river demeyin uleaayn. Hepsiburadadan almıştım 180 milyon para bayıldım. İşyerinden eve getirirken gasp etmişlerdi.. Bak hatırlattınız.. Daha kutusunu açmadan gitti yavrucak.. Bak bence mp3 çalar falan alma derim.. Mesela, sharp'ın md çalarını alabilirsin. Süper bişiydir o. Yada küçük mp3 çalarlar var. 120 mb lık cd lerle çalıyo. Onlardan al. Cd çalarlı alma çok büyük oluyo pişman olursun..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya bana şöyle bildigimiz 700mb lık cd (lere doldurulmus 200 tane mp3 ) koydummu çalıcak , cebimi yakmayan bi alet söyleyin pek bilgili değilimde :D[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 abi asahi masahi war 50 milyona Vcd bile calio yani ama bilemiyorum 1 çalar 2 çalar üçüncüde nolur:))i-riverlar kaliteli ama 280 civari slim-xler..samsung un bir modeli war 210 milyon civari ve bayagi kaliteli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 asahi bi arkadaşımda var eger cok titiz kullanırsn bişi olmuyor. içinde her türlü b*k püsür mevcut, utanmasa sen şarkı çalarken dansöz oynatıcak. yani cd cd-r mp3 cd-r vcd bunların hepsini 50 60 milyona okuyor. bu özellikleri barındıran sony filips falan 300-400 milyon yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu hırsızlarda hep nedenkoya bakıyolar :) ne şans sendekide :) azcık belli etme !!![signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 i-Pod[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben demişim ki: iPod'lar alet olarak çok çok iyi aletler olsalar da dosya transferinde çok sorun yaşatıyolar. drag+drop özelliği yok. illa iTunes kullanmak zorundasın. ayrıca müzikten başka dosya koyamıyosun. müzik koydun diyelim, kendi bilgisayarından başka bilgisayarlara (iTunes olsa bile) dosyaları aktaramıyosun. (müzik hırsızlığını önlüyolar güya) bu nedenle iPod'lara karşı antipatim var. fiyat-kalite açısından creative muvo tx öneririm. 256 mb, usb 2.0 fıstık gibi alet amazon'da şu an 94 dolar. eğer fiyat önemli değilse ya iPod mini (4 gb), ya da creative muvo2 (4 gb) almanı tavsiye ederim (hepsi 250$ civarı). aynı fiyattalar. tek farkları ipod daha şeker, creative'se daha kullanışlı. eğer küçük olsun dersen muvo tx al. 256 mb'lıklar bayağı ucuz, ama yetmez dersen 512'likleri de var. şu an bende 256'lık var. son derece memnunum. 20, 40, 60 GB'lık mp3 çalar bence çok saçma. senin 10 gb müziğin olsa bile bi seferde hepsine ihtiyacın olmaz. bence 2-3 gb müzik için çok bile fazla.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Narstil, 20 Eylül 2004 23:19 tarihinde demiş ki: bu hırsızlarda hep nedenkoya bakıyolar :) ne şans sendekide :) azcık belli etme !!! Yok ya hani gasp etmişlerdi ya beni.. 2 telefon, bi i-river, bi swatch saat, gümüş yüzüklerim, 2 milyon, bide bi paket sigara gitmişti o olay işte.. 2. ciside ertesi günü olmuştu bişi gitmemişti tabi..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 I-River IMP 450 modeli var bende daha yeni aldım sayılır. Oldukça güzel alet, tavsiye ediyorum. LCD kumandası falan var hoş bişe.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar