BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Kaspar said: Tam bakmadım kim geliyo kim gelmiyo da, bu maç için kaleye geçmeme ricam olacak. Bu aralar sık geçiyorum çok gelecek araya bu pazar da eklenirse. Sonraki 2 maç falan yokum zaten o açıdan bi koşturup hevesimi alayım istiyorum. adam 2 maç kaleye geçti hemen nazlanmaya başladı. hocaa bu napıyor???? ben yokum bu hafta öncü rahat oynuyabilirsin kalede dsadsad
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 geçiyorum kaleye, rencide oluyosunuz. sıkıntı olmasın diye diyorum. har har har
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bence geçsin kaleye, İlhan'a Baki'ye biraz challenge olsun. Adamlar leblebi gibi atıyorlar Eser'e falan.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 benim kavalimdaki sislik hala inmedi. oynicam yarin ama sert giren olursa asabilesecem.
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 biz sert girince asabileşin tabi. tam da oyun stilimi değiştirmeye karar vermiştim ama neyse
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Oyun stilin iyi, böyle kalsın mümkünse.
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 baki cava fiz hotdog khelben spidee pha tolga drea kaspar konn noyan screwy eg fde şu anda şöle 15 kişiyiz yanlışım yoksa kaleci lazım 1 tane, yok kaleci fln bulamassak vingthor gelir maça öncü babs kesin geçmiyon dimi kaleye=p
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 lan kadro da iyiymiş be, geçiyorum hadi kaleye. bakinin takıma koyarsanız iyi olur ama adamla karşılıklı oynamaktan bıktım ehah. bi de bu çarşamba yine ihale bana kalmasa o da iyi olacak, ilgililere sesleniyorum. yine de 16. adam kaleci çıkarsa gelsin direk
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Khelben said: Bence geçsin kaleye, İlhan'a Baki'ye biraz challenge olsun. Adamlar leblebi gibi atıyorlar Eser'e falan. 1 yılda baki'den 1 veya 2 gol yemişimdir. ama ben 1 diye hatırlıyorum onu da 2-3 hafta önce attı. ilhan'da yurtdışından önce pek gol atamıyordu :( üstüne çökmüştüm karabasan gibi ama adama yaramış fransalar italyalar. gene çökecem merak etme sen.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Kaspar said: lan kadro da iyiymiş be, geçiyorum hadi kaleye. bakinin takıma koyarsanız iyi olur ama adamla karşılıklı oynamaktan bıktım ehah. bi de bu çarşamba yine ihale bana kalmasa o da iyi olacak, ilgililere sesleniyorum. yine de 16. adam kaleci çıkarsa gelsin direkbu carsamba cok zor abi ihalenin sana kalmamasi; dracos falan da tatilde lol.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çarşamba baya eksik var da benimde kolum elim ağrımazsa geçerim kaleye o gün senin için öncü :)
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Cadde, Ortaköy, Eminönü, Beşiktaş, Fenerbahçe stadı çevresi pert durumda, buralardan geçerek gelecek olanlar (araba-dolmuş-otobüs-vapur) biraz daha erken çıksın beyler de geç kalma olmasın.
Öne çıkan mesajlar