BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Kaspar said: Tam bakmadım kim geliyo kim gelmiyo da, bu maç için kaleye geçmeme ricam olacak. Bu aralar sık geçiyorum çok gelecek araya bu pazar da eklenirse. Sonraki 2 maç falan yokum zaten o açıdan bi koşturup hevesimi alayım istiyorum. adam 2 maç kaleye geçti hemen nazlanmaya başladı. hocaa bu napıyor???? ben yokum bu hafta öncü rahat oynuyabilirsin kalede dsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 geçiyorum kaleye, rencide oluyosunuz. sıkıntı olmasın diye diyorum. har har har Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 katılıyorum bir üstteki mesaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bence geçsin kaleye, İlhan'a Baki'ye biraz challenge olsun. Adamlar leblebi gibi atıyorlar Eser'e falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 benim kavalimdaki sislik hala inmedi. oynicam yarin ama sert giren olursa asabilesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 biz sert girince asabileşin tabi. tam da oyun stilimi değiştirmeye karar vermiştim ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Oyun stilin iyi, böyle kalsın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 baki cava fiz hotdog khelben spidee pha tolga drea kaspar konn noyan screwy eg fde şu anda şöle 15 kişiyiz yanlışım yoksa kaleci lazım 1 tane, yok kaleci fln bulamassak vingthor gelir maça öncü babs kesin geçmiyon dimi kaleye=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 lan kadro da iyiymiş be, geçiyorum hadi kaleye. bakinin takıma koyarsanız iyi olur ama adamla karşılıklı oynamaktan bıktım ehah. bi de bu çarşamba yine ihale bana kalmasa o da iyi olacak, ilgililere sesleniyorum. yine de 16. adam kaleci çıkarsa gelsin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Khelben said: Bence geçsin kaleye, İlhan'a Baki'ye biraz challenge olsun. Adamlar leblebi gibi atıyorlar Eser'e falan. 1 yılda baki'den 1 veya 2 gol yemişimdir. ama ben 1 diye hatırlıyorum onu da 2-3 hafta önce attı. ilhan'da yurtdışından önce pek gol atamıyordu :( üstüne çökmüştüm karabasan gibi ama adama yaramış fransalar italyalar. gene çökecem merak etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Kaspar said: lan kadro da iyiymiş be, geçiyorum hadi kaleye. bakinin takıma koyarsanız iyi olur ama adamla karşılıklı oynamaktan bıktım ehah. bi de bu çarşamba yine ihale bana kalmasa o da iyi olacak, ilgililere sesleniyorum. yine de 16. adam kaleci çıkarsa gelsin direkbu carsamba cok zor abi ihalenin sana kalmamasi; dracos falan da tatilde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çarşamba baya eksik var da benimde kolum elim ağrımazsa geçerim kaleye o gün senin için öncü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Cadde, Ortaköy, Eminönü, Beşiktaş, Fenerbahçe stadı çevresi pert durumda, buralardan geçerek gelecek olanlar (araba-dolmuş-otobüs-vapur) biraz daha erken çıksın beyler de geç kalma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar