Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bunun tedarikçisi kim? Kim getiriyor türkiye toptan 3-5 kasa nerden alınır hani bir şişe 75 lirayayı sormuyorum almanyada 10euro olup burda 76 lira olunca napabiliriz diye bir düşünmeye başladım da kim bunun ithalatçısı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bulursan bana da söyle bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bir kolide varsayım 24 tane olsa valla 30-40 liradan almaya hazırım aslında 2 koli :D ama yurtdışında gelmeli . Alman mı bulsak kendimize 10 eurodan alsın biz burda 2 misli para verelim hem o kazansın hem biz :D Var mı tanıdık alamancı buralarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Anca türkiyeye tatile gelen insanlara jagermeister getirtmeye calisicaksin. Baska yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Valla bavul ticareti ile 2 koli gelmicegine göre cidden ithalatçısını internetten araştırdım ama bulamıyorum bulan varsa soylerse çok sevinirim. Hatta bulan olursa bende harbiden bunu gerçekleştirebilirsem 1 karton malbuş vericem bulana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 alkol spotçusu arkadaş var ayarlıyım istersen varsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 cuma akşamları gelin eskişehire jager shot 5 TL kampanyamız var bol bol içersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 suludur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 lan almanyadan arkadas gelcek getirteyim madem ucuzmus orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 almanya da zenci ve fakirler içiyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ben denemedim ki zaten alkolle aram ıyı degil hiç sevmiyorum (çabuk kafa oluyorum demiyorda) ben ithalatçısını/distiribütörünü arıyorum getirten toptan ki boylece 30-35 liraya getirtebiliim. Ondan sonra malı satmak kolay 75 liraya falan satıldıgına göre ben 60a falan bıraksam bile kar ederim baya bir fakat harbiden yok ithalatçısı sanırım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 akıl fışkırıyo senden Kayserili misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 selam ben kayseriliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 2+2=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Merhaba bende kayseriyle tamamen alakasız tüccarım. İthalatçısını bilmeyenler boş yorum yapmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 dükkanda satıyoruz ama kimden alıyoruz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Dükkan var jagermeister satıyosun ve bunu birinden alıyosun ve 'ithalatçısını bilen var mı' sorusune cevabın 'kayserili misin' Bravo o zaman ne diim alkış falan beklıyorsan forumdan olmuyor henüz o. Büyük adammışsın tekrar tebrikler. Konuya baglantılı kalıp ithalatçısının varsa internet sitesini yazabilir mi bilen biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 elimde 10-15 tane büyük şişe var ama içiciyim. ama makul bir fiyata satarım 1-2 tanesini. iç iç doymuyorum merete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 1-2 tanesini kim napsın abi 2 koli civarı dıyoruz hayır çok uygun fiyata olursa 5 koli az uygun fiyata olursa 1 koli falan alıcam ki tanesinde 24 tane oluyor kolilerin diye biliyorum o yüzden oek yeterli olmaz sanırım 1-2 tane :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 75 e satan millet salka mi abi ithalatcisindan 30 a alp 75 e satar mi nasl bi kafadasin sen ya tuccarim diyosun bide 1 koli aliyim 30 dan alir 60 a satarim nasil sacma bi mantik abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Çünkü yok. Tekele satmıyosun tanıdık bara satıyorsun bar zaten kafadan 60-65e sınırsız alıyor çünkü belirli bir müddet sonra müşterilere 'kalmadı' demek zorunda kalıyor yani türkiyede arandıgından çok var. 30a satılan yer bulmak imkansız olan yoksa zaten 60-70-80e satılıyor. Eh 30a satın almak imkansız gibi dursada bunun bavulu var bak az önce spotçu diyen çıktı onun dışında ithalatı var almanyadan kıbrıstan free shoptan alanı var yani binbir yolu var . Ben sana bizim tekelden 30a aldım ondan sonra yanda ki tekele 80e sattım baya süper oldu demiyorum burda. Olmayan malı bulmak zaten zor olan ki onu arıyorum burda yoksa buldun mu şuan elinde 5 koli jager olsun 2 saate hepsini satarsın 80e 2 saatte elinde 1 şişe kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 iyide abicim ithalatci diyosun ithalatci dersen vergisi gumrugu faturasi girer iceri nu gectim yukarda bavul istemiyorum demissijn sende ne dedigini bilmiyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mithat said: 1-2 tanesini kim napsın abi 2 koli civarı dıyoruz hayır çok uygun fiyata olursa 5 koli az uygun fiyata olursa 1 koli falan alıcam ki tanesinde 24 tane oluyor kolilerin diye biliyorum o yüzden oek yeterli olmaz sanırım 1-2 tane :D:D Mithat said: Eh 30a satın almak imkansız gibi dursada bunun bavulu var bak az önce spotçu diyen çıktı onun dışında ithalatı var almanyadan kıbrıstan free shoptan alanı var yani binbir yolu var . Ben sana bizim tekelden 30a aldım ondan sonra yanda ki . celis kendinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 BonePART said: iyide abicim ithalatci diyosun ithalatci dersen vergisi gumrugu faturasi girer iceri nu gectim yukarda bavul istemiyorum demissijn sende ne dedigini bilmiyosun ki bende zaten bavul aramıyorum vardır dıyorum senin salak mı abi lafına hitaben 30a alan vergisiz kaçak getiriyor o yüzden 30a satıyor sen biraz daha ballz koyup ortaya o malı 75e satıyorsun bende yok o kaçak malla ugrasak yürek şuan için o yüzden ithalatçısı kaça satıyor onu arıyordum. Çelişki nerde bu arada orada hiç çelişki göremedim kalkıp gidip 2 şişeyi büyük ihtimalle 50ye falan alıp (50şer) sonra 75e satmam gerekicek hiç deger mi şimdi onu soyle :D ben gayet 2 koli olsun bir kerede vurgun olsun dedim çelişkisi nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar